Kaya´nın küçük evi

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence evin gayet şık.salon mobilyalarında öyle.her yer kıpkırmızı çok boğabilirdi odanı.bence bu seçim iyi olmuş.sadece salonunun perdesinin üstündeki o fonu sevmedim.
ben genel olarak fon olayını sevmiyorum.
güle güle otur evinde canım

evin çok güzel :))

sen sanırım eşyaları kayınvaliden seçtiği için pek beğenmemişsin ama bence çok güzel bir evin var :)

canim aslinda begenmiyorum degl tamam bu hale ben getrdim sadce koltuk ve vitrin onlarin zevki birde yatak odam ama oturumum odamin halsiini snrdan ben aldim yoksa oda bska renkti ondan snra aksesuralr tamamen trden gtrdim..yatak odamin 3lü halisi evlenirken annem tr deki yatalk odam icin almisti bende akynanmlardan önce ucakla geldim haberim yok b geldielrki o haliyida odadan toplamis gtrmisler burdan almamk icin uymuyor bordo rengine ama inanki yeni eve cikicaz ozmn hepsini degscem..

evin o kdrda küçük değil canım güle güle oturun. ama şu yatak odasındaki halıları değişsen mi ne

canım evin bu haliylede gayet güzel bence.eşyalarını beğendim,tertemiz,düzenli,tertipli.çok hoş .yeni bir eve çıksanda fazla bir eksiğin yokki senin.allah ağzınızın tadını bozmasın.mutluluğunuz daim olsun.

Örtmenim bişey söyleyebilirmiyimsüprizzzzz

Birincisi:Salondaki koltukların çok sıcak ve rengi çok güzel. Fekat halılarında fazlasıyla yeşil olması salonu boğmuş gibi. Halı seçimini krem rengi ağırlıklı yada açık tonlarda denemiş olsaydın daha güzel olurdu. Antredeki o kabloları biran önce yoket.yasakkelime Hııı, bi de salondaki gümüşlüğün içine dantel koymasan nasıl olur CADIARZU,

Güle güle otur evinde, ağız tadıyla inşallah.:CüvCüv:

Son düzenleme:
canım mutfağın çok güzel.. bayılıyorum kırmızı ve bordo tonlarındaki
mutfaklaragamyoncuiremsu
salonun için yeşil çok güzel bir seçim,huzuru yansıtan bir renk..
güle güle otur.yerimseniben

Evin hicde kücük degil bence, gayet normal... sende benim gibi renk uyumu takintisi var onu anladim :) herseyin rengi illa birbirine uyacak yoksa icim rahat etmez. Evin cok güzel, salonun civil civil cok sevdim rengini...

Mutlulukla oturun...

Evin harika canim.helede mutfagina bayildim.Ama yemek masasinin üzerine plastik degilde daha gösterisli bir sey örtsen her sey mükemmel olacak.

buyrun ögrencim...:lepi:saol canim yaaa bende krem rengi halidan sikayetciydim onu attim bunu aldim inanki yesilden önceki sadce kremdi ve kirmizi morluydu attim onu napimhem uymuyordu hemde beni mahvetti silmekten cok titizim yaa iki hftada bir hali silerim cocugum olmamsina ragmen buda hosuma gitti aldim yaa..
ahh seninde gözün o kablolarda deglmii kisss elimden gelse ben koymam zatennn iann hergün eviriom ceviriomm düzeltiom o kablolar bskayok yer koyim yaa sadce öly eoloyr hem tlfna bagli hemde intrnet kablosu prizi sadce koridorda var duvardan gtrmeye basladim öyle daha cirkin oldu naptimsa olmadi bende biraktim inanki biliom kötü duruo ama napim yapicak bisi oyk...:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…