Kaya´nın küçük evi

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evin harika canim.helede mutfagina bayildim.Ama yemek masasinin üzerine plastik degilde daha gösterisli bir sey örtsen her sey mükemmel olacak.
saol cani evet bende mutfagimi cok seviyorumm biraz kücük ama napim..kiss smdi gel gör masada sadce organize tül örtü var cektigim gün misafrim gelicekti örttüm yoksa smdi o yok...bi defada annem yaptrmisti örttüm yoksa hem kisa gelio hemde sade güzel saol nm yinede...

saol canim gzl yorumun icin...bilmem kücük ya evm cocuk yok bide cocuk oldugunu düsün gerci ev bakioz bulunca cikcaz..evet bende uyumlu seviom ayri ayri karisik sevmiom..byle uydrdum anck..sen almnyda nerdesin cnm..
ve türkis sen nerdesin canm almnyda..

Oh simdi icim rahatladi dermisim....Gercekten evin harika. mutlulukla ve huzurla oturun insallah.Benim ev konusunda sIkIntilarim var ve bu siralar degisiklik yapamiyorum.Ama yeni bir eve tasindigimda neler yapabilecegim konusunda sizin actiginiz bu konular bana cok güzel fikirler veriyor..Cok tesekkürler....

O zaman o kabloları duvar kenarından geçireceksin şekerim. Anlatabilmişimdir umarımkafamçokkarıştı, ortada kablo olmasın beyerimseniben

kıs senin yatak odanda kırmızı, elektrik süpürgen kırmızı, çaydanlık, baharatlık hepsi kırmızı, oturma odan en azından değişik olmuş, onuda sen alsan oda kırmızı olacaktı demekki.

kıs senin yatak odanda kırmızı, elektrik süpürgen kırmızı, çaydanlık, baharatlık hepsi kırmızı, oturma odan en azından değişik olmuş, onuda sen alsan oda kırmızı olacaktı demekki.
evet canim yatak odamda süpürgemde kirmizi mutfagimda kirmizi aslinda yatak odami kaynanmlarin zevki ama hala sevmiom cikarsak burdan aticaz onu..nefret ediom cnkü...kötükedihüsoama mutfak aksesuarlarim tamamen kendi zevkim ben onlari öyle almistim ama buraya geldim evin mutfagi yoktu kira zaten gittim kendim begendim mutfagmi perdede trden tesadüf dikip gtrmistim..ama hos oldu seviom mutfagimi..evet oturum odam benm zevkme kalsaydi kirmizi olcakti ne gzl ama olmadi..yeni evmde insallah öyle olur..

O zaman o kabloları duvar kenarından geçireceksin şekerim. Anlatabilmişimdir umarımkafamçokkarıştı, ortada kablo olmasın beyerimseniben
canim benim cok güzel söylüyorsun dedim ya duvardan da yaptim cok iyi olmadi senin dedigini anladim kenrdan citler takark yap diosun kiss öyle yapsak burasi kira cikarken bizden ne kdr para alirlar bilyormusun su fotolari takmisiz aynayi takmisiz valah bak ne olckk ama kendi evmizi alcaz satin ozmn tabiki daha düzenli olck..bende senin kdr sevmiom kablo..:uhm:

cnm evin pek güzel kayınvalidenlerde öyle kötü seçimler yapmamış açıkçası

evin çok şirin bence arkadaşlarda gerekli önerileri yapmışlar zaten sen yaparsın artık elinden geleni:)
manzarana bayıldım özellikle evin küçük olsada sıcacık geldi bana güle güle oturun....

çok sevimli vallaa..insanın evden çıkmayası gelir:)agız tadıyla oturursun inşşşş...

umarım herşey gönlüne göre olur hayatım...sıcacık tertemiz bir ev...
benimde sorularım vardı ama baktım arkadaşlar yazmış açıklamışsın tekrar sormadım bu yüzden...
inş yeni geçtiğin evinin resimlerinide görürüz en kısa zamanda buradan....
mutluluklar canım.........

saol özlos canim ya evet bir kac evde fazlalik veya düzensilik var ama eklimden geleni yapiom yinede olmuyorr duvarlarida kirmak istemiom kira olunca insan bisi yapmak istemio..insallah canimm ya herseyin basi huzur mutluluk ve birde bebis insallah tek ekisgimiz var bebis birde kendi evmiz olursa hersey tamamdr..yinede soal canum....

en önemlisi huzur hayatım.........o eksik olmasın diğerleri nasılsa olur......bu şekildede çok şeker nasılsa canım............

arkadaşım sen anteplimisin. antep işleri falan . aynen bendede açık şu anda. bir antepli olarak. degerini billelim bunlRIN.antika valla şimdi. evin çok güzel canım güle güle otur.

evet canim antepliyim hemde nizipliyim sendemi anteplisisin neresinden canim..vet canim bunlar cok kiymetli ve pahali yaaa oyuzden pek kullanmiom misafr gelicegi zaman aciom sigra kokusu falan evmde kücük hmnn koku siniyor ama gzl duruo deglmi..sende güle güle kullan canim..

çok güzel evin var canım ya hele mutfağın çok güzel kırmızı kavonozlar bayıldım yannız

Çok cici bir evin var cnm,renklerde harika.Mutfağına özellikle bayıldım.Mutluluğunuzun daim olması dileğimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…