saol cani evet bende mutfagimi cok seviyorumm biraz kücük ama napim..kiss smdi gel gör masada sadce organize tül örtü var cektigim gün misafrim gelicekti örttüm yoksa smdi o yok...bi defada annem yaptrmisti örttüm yoksa hem kisa gelio hemde sade güzel saol nm yinede...Evin harika canim.helede mutfagina bayildim.Ama yemek masasinin üzerine plastik degilde daha gösterisli bir sey örtsen her sey mükemmel olacak.
saol canim gzl yorumun icin...bilmem kücük ya evm cocuk yok bide cocuk oldugunu düsün gerci ev bakioz bulunca cikcaz..evet bende uyumlu seviom ayri ayri karisik sevmiom..byle uydrdum anck..sen almnyda nerdesin cnm..Evin hicde kücük degil bence, gayet normal... sende benim gibi renk uyumu takintisi var onu anladim :) herseyin rengi illa birbirine uyacak yoksa icim rahat etmez. Evin cok güzel, salonun civil civil cok sevdim rengini...
Mutlulukla oturun...
saol cani evet bende mutfagimi cok seviyorumm biraz kücük ama napim..kiss smdi gel gör masada sadce organize tül örtü var cektigim gün misafrim gelicekti örttüm yoksa smdi o yok...bi defada annem yaptrmisti örttüm yoksa hem kisa gelio hemde sade güzel saol nm yinede...
buyrun ögrencim...:lepi:saol canim yaaa bende krem rengi halidan sikayetciydim onu attim bunu aldim inanki yesilden önceki sadce kremdi ve kirmizi morluydu attim onu napimhem uymuyordu hemde beni mahvetti silmekten cok titizim yaa iki hftada bir hali silerim cocugum olmamsina ragmen buda hosuma gitti aldim yaa..
ahh seninde gözün o kablolarda deglmii kisss elimden gelse ben koymam zatennn iann hergün eviriom ceviriomm düzeltiom o kablolar bskayok yer koyim yaa sadce öly eoloyr hem tlfna bagli hemde intrnet kablosu prizi sadce koridorda var duvardan gtrmeye basladim öyle daha cirkin oldu naptimsa olmadi bende biraktim inanki biliom kötü duruo ama napim yapicak bisi oyk...:sm_confused:
evet canim yatak odamda süpürgemde kirmizi mutfagimda kirmizi aslinda yatak odami kaynanmlarin zevki ama hala sevmiom cikarsak burdan aticaz onu..nefret ediom cnkü...kötükedihüsoama mutfak aksesuarlarim tamamen kendi zevkim ben onlari öyle almistim ama buraya geldim evin mutfagi yoktu kira zaten gittim kendim begendim mutfagmi perdede trden tesadüf dikip gtrmistim..ama hos oldu seviom mutfagimi..evet oturum odam benm zevkme kalsaydi kirmizi olcakti ne gzl ama olmadi..yeni evmde insallah öyle olur..kıs senin yatak odanda kırmızı, elektrik süpürgen kırmızı, çaydanlık, baharatlık hepsi kırmızı, oturma odan en azından değişik olmuş, onuda sen alsan oda kırmızı olacaktı demekki.
canim benim cok güzel söylüyorsun dedim ya duvardan da yaptim cok iyi olmadi senin dedigini anladim kenrdan citler takark yap diosun kiss öyle yapsak burasi kira cikarken bizden ne kdr para alirlar bilyormusun su fotolari takmisiz aynayi takmisiz valah bak ne olckk ama kendi evmizi alcaz satin ozmn tabiki daha düzenli olck..bende senin kdr sevmiom kablo..:uhm:O zaman o kabloları duvar kenarından geçireceksin şekerim. Anlatabilmişimdir umarımkafamçokkarıştı, ortada kablo olmasın beyerimseniben
saol özlos canim ya evet bir kac evde fazlalik veya düzensilik var ama eklimden geleni yapiom yinede olmuyorr duvarlarida kirmak istemiom kira olunca insan bisi yapmak istemio..insallah canimm ya herseyin basi huzur mutluluk ve birde bebis insallah tek ekisgimiz var bebis birde kendi evmiz olursa hersey tamamdr..yinede soal canum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?