Kaya´nın küçük evi

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bazı ufak tefek şeyler dışında evini beğendim.güle güle otur

güneş alan eve bayılıyorum benim bu evim güneş almıyor neyazıkki akşam tutmuştuk yaza değiştireceğim inşallah evini beğendim çok şirin allah gönlüne göre versin

ay canım bende yazını okuyunca kimbilir nasıl kötü diye düşündüm. ama cıvıl cıvıl yeşilide çok severim... halında çok tatlı koltuğunda. ayrıca mutfağında çok şirin. ve bir bütünlük içinde renkler. ayrıcanada derli toplu.
sadece masanın üstündeki örtü biraz basitleştirmiş...
can sağlığıyla oturman dileğiyle canım. inşallah gönlüne göre bir evde bulursun...

slm cnm ilk okuyunca walla ne yalan söölim fiiii tarihinden kalma eskı modeller beklıodum we daha kotu beklıodum ama cnm cok guzelmiş ewin çaydanlıklarımız aynı zaten cnm yeşil halının kırmızı sıyah krem olnından war bende bıraz degısıgı tabı banyo perden cıwıl cıwıl kroselesmişlerden diil cok begendim bu arada bide dikket ettiğim üzere ewdeki aksesuarların cok güzel gercekten cok begendım dikkat ette nazar değip kırılmasın cnm cok cok daha iyilerinin zamala senın olması dileğiyle.......................

hepinize cok ama cok tesekkür ederim..güzel yorumlariiniz icin..allah hepizi yuvasinda mutlu etsin..birde bebisler versin..evet kizlar bend ebiliyorum ufak tefen eksikler ve düzensizlikler oldugunu ama bu kdr yapabildim..kendi evmde insallah daha düzenli olck kablo vsler..

ayy canim benim cok ama cok tesekkür ederim güzel yorumun icin..öylemi sen memnunmusun caydanligindan ben makinay aattim kötü oldu yaa kötü derken kulplari kirildi..birde benim takim 3 tencere bir tava bird caydanlik böyle almistim..ama cok uyumlu oldu mutfagima..öylemi haliyida ben burdan almistim merinsoun güzel seviom ben..canim ben uyumlu olsun seviom ya koltuk yesil olupta aksesuar turuncu veya mor sevmem uyumluluk güzel gösterio ..a.s.bu arada 2,5 yillik evliyim kirildi ble ilk evi düzdügümzde esim bir mumlugu düsürdü kirdi üstleri vardi cicekli kirildi..bir parcada kücük kaynim kirmisti ama masadaki büyükler saglam..:1rolleyes:

bu sitede bana biri kötü halı göstersin yaa
tüm baktığım evlerdeki halılar müthiş
bu yeşil halıyı da çok beğendim
güle güle gezin üstünde =))))

ayy saol canim enim..begenmene sevndim..bende seviom halimii..merinosun cokda iyi cikti ve uyumlu oldu evme..allah daha iyilerini sanada versin canim eminmki seninde güzeldir....

kayacım evin hiçte küçük sayılmaz.hem kullanışlı olması daha önemli.gayet şık.güle güle otur.

saol canim ya tamam kullanisli ama gel görki esyam cok biryere sigdiramiyorumm baksana yatak odasinda dolabin ütne ve icine yatak koymusum bende öyle sevmiyorum..ama napim mecburum iste..allah baska sey vermesin..

gördügüm en güzel evlerden biri
baktikca icim acildi
cok sik modern ve hersey uyum icinde
umarim ömrünüzün sonuna kadar mutlu huzurlu saglikli bir hayat surersiniz evinizde

canim evin cok cok güzel hic dert etme zevkime göre olmadi ev kücük falan diye

zevkine göre diil belki ama genede cok güzel olmus salonunun rengi yesil cok hos bi renk

ayrica almanyanin neresinde kaliyosun bilmiyorum ama ben münihteyim ve münihe göre bu ev o kadarda kücük falan diil normal

sen türkiyeden geldigin icin oranin genis evlerine alisiksin sanirim ama almanyadakiler genelde böyle oluyo büyük olanlarin kirasi cok pahali

bizim evimiz bundanda kücük ama 4 kisi yasiyoruz

insallah yakinda istedigin gibi bi eve cikip istedigin gibi dösersin :1hug:

ya bide bu topiclerde hep türkiyede ki evleri görmeye alismistim simdi almanyadan bi daire eklenince tuhaf oldum :S

ben evlendikten sonra türkiyeye yerlesmeyi düsünüyorum ama almanyayi özlerim gibi geliyo sanki

türkiyedeki yeni yapilan binlarda cok lüks cok güzeller ama almanyanin havasi degisik ya :S

caddeleri, binalari, parklari.... buraya o kadar alisigim ki türkiyeye gidersem yadirgarmiyim acaba :uhm:

sen almanyaya ilk geldiginde nasi hissetmistin?

güle güle otur canım bence eşyaların çok güsel hayatım.inş istediğin gibi bir eve gecersın.sağlık ve huzurla oturman dileğiylee öptümmm

ben en çok salonuna bayıldım, koltuklar renkler, aksesuarlar çok güzel.
kayınvalidenler bence çok zevkliymiş..:1rolleyes:
gerçi senin evin senin isteklerin olmalı tabi ama kötü bir şey seçmemişler bence.
mutfağını çok sevemedim.
çünkü güllü dallı şeyleri pek sevmiyorum
hem kavanozların bir yana yığılmış gibi..
ama sanırım kira olduğundan duvarlara bir şey monte edemiyorsunuz; yoksa o küçük altılı kavaozları duvara as, biraz rahatlat tezgahın üstünü derdim.

ama genel olarak çok tatlı evin...a.s.

Son düzenleme:
evin çok tatlı canım yeşil odana bayıldımm oldumolası korner takımları çok severım ...almayı çok istedim evime ama nasıp olmadı ..başka arkdşların evındede görüyorum çok hoşuma gıdıyor inşallah alırız ilerde..mutfağın çok ggüzel sanırım hazır mutfaklardann..kırmızı renk çok hoş oluyor bıde sıyahla bırleştırseydın çok ağır dururdu emınimm..gerçi mutfakğın iç acıcı bıryer olması çok önemli nerdeyse ömrümüz orda geçiyorr...

burda gördüğüm en güzel evlerden biri bence
pek de küçük gelmedi bana
güle güle oturun..

evini çok begendim allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin

çok güzel canım allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…