ayy canim benim cok ama cok tesekkür ederim güzel yorumun icin..öylemi sen memnunmusun caydanligindan ben makinay aattim kötü oldu yaa kötü derken kulplari kirildi..birde benim takim 3 tencere bir tava bird caydanlik böyle almistim..ama cok uyumlu oldu mutfagima..öylemi haliyida ben burdan almistim merinsoun güzel seviom ben..canim ben uyumlu olsun seviom ya koltuk yesil olupta aksesuar turuncu veya mor sevmem uyumluluk güzel gösterio ..a.s.bu arada 2,5 yillik evliyim kirildi ble ilk evi düzdügümzde esim bir mumlugu düsürdü kirdi üstleri vardi cicekli kirildi..bir parcada kücük kaynim kirmisti ama masadaki büyükler saglam..slm cnm ilk okuyunca walla ne yalan söölim fiiii tarihinden kalma eskı modeller beklıodum we daha kotu beklıodum ama cnm cok guzelmiş ewin çaydanlıklarımız aynı zaten cnm yeşil halının kırmızı sıyah krem olnından war bende bıraz degısıgı tabı banyo perden cıwıl cıwıl kroselesmişlerden diil cok begendim bu arada bide dikket ettiğim üzere ewdeki aksesuarların cok güzel gercekten cok begendım dikkat ette nazar değip kırılmasın cnm cok cok daha iyilerinin zamala senın olması dileğiyle.......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?