kislar hepinize tesekkür ederim güzel sözleriniz icin.
gitti gidiyor canim öpneml degil..ben o anlamda aticam dedim yoks aalindi birdefa napimm cokda para verdik valah biz ödedik ama baya da pahaylid..ama gel görelimki tahtasi iyi cikamdi hepsi takir takir düsüyor valah..
canım benim evin çok güzel güle güle otur. çok huzurlu .mutfağın ve salonuna bayıldım..... bence kayınvalidenler ii seçim yapmışlar hakkınınıda yememek lazım. yeni evlilik psikolojisi onların seçimi diye beğenmiyorsundur bence . aynı durumlardan bende geçtim. seni anlıyorum .en önemlisi huzur. allh yuvanda bol huzur para sağlık ve daha ne istiyorsan versin arkadaşım.....
saolun kislar..hepimiz evmizde huzurlu ve neseye oturalim...zuzu72 canim benim saol dogru sylüyorsun önce huzur esya gelir..önemli olan mutlu olabilmek...valah kaynanmlarin fikri ama benm gözümd ehep kirmizi vardi demek bu kismetmmis naim smdi hepsi uyum sagliyor bend ebegeniom yani..
canım çok da küççük bir ev diilmiş. bence fena diil. öylesine küçük ve kötü gibi anlatmışsın ki insan fotoları izlerken yok yaa o kadar da kötü diil demekten kendini alamıyor. demek insanların evimizi beğenmeleri için yapılması gereken sır buymuş :=)))
neyse Allah sağlıklı huzurlu oturmak nasip etsin. insanın iç huzuru oldu mu her şey güzel görnür zati. sevgiler..
canımcım evet evin öyle çokta küçük deil orta karar eşyalarının hepsi çok hoş daha önce arkadaşlar da söylemiş eğer kızmazsan bende söliyim salonundaki masa örtün o eşyaların içinde çok basit kalmış ayrıca masa örtüsü deilde şömen tabla gibi bir şey örtsen daha hoş olur bence birde salonundaki halılar daha sade olsa çok göz yormaz daha ferah görünürmüş ama yinede evin çok güzel güle güle mutlu günlerde otur inşallah canıma.s.
saol canm benim evet kislar daha önce söyledi bend eizah ettim o gün misafirim gelicekti oyuzden ben o masa örtüsünü ve antep isi nakis örtülerini actim su an kücük bir tül sifon yani örtü var ve vitrinde mendil yok bende sevmiyorum zaten..ama halimi seviyorum ya en uygun almnyda inan bunu buldum..baska renk secseydim sitrdi diye düsündüm..
ne kadar guzel ve uyumlu evin var,massallah canim........
mutfagin hele bittim,kirmizi hastasiyimda,halinda bi okadar guzel
canim hangi birini diyinm sana hersey cok guzel,
mutlulukla oturmani dilerim guzelim:Saruboceq:
elis saool canim begenmenize sevndim..bende acaba cokmu kirmizi oldu diyordum mutfagim ama sizin fikirlerinizle daha cok begeniyorum evimi..aslinda mutfagim benim en sevdigim begendigim yer..saol canimmmgüzel dilklerin icin..
canım evin çok renkli insan hiç boğulmaz o evde
oranın düzenini,temizliğini çok seviyorum ben
senin manzaran da müthiş
çok şanslısın inan
evinde pek küçük sayılmaz
inşallahhhh en yakın zamanda kendi evinizi alır
şimdikinden çok daha mutlu olursunuz
saolun kislar evet evimin manzarasi cok güzel kar yagdiginda günes oldugundaa bakiyorumm cok gzll dalip gidiyorum..ama kücük iste smdi beebis yok birde insallah rabbim bizede nasip ederse daha kücük olcak gbi..yinede allah huzur mutluluk versin herekse...