ayy canim benim ya cok saol..aminhepimiz yuvamizda mutlu ve huzurlu yasaylim...gördügüm en güzel evlerden biri
baktikca icim acildi
cok sik modern ve hersey uyum icinde
umarim ömrünüzün sonuna kadar mutlu huzurlu saglikli bir hayat surersiniz evinizde
canim benim cok saol güzel sözlerin icin okdr icten yazmissinki..ben almnyda stuttgarta kaliyorum canim..aa münictemisin sen ben iki ay önce geldim cok gzl yerdiii cok ebegndimm valah esimin ahalsi orda oturuo stanbergdemi ne gzl yerdi valah..dgru cnm yaa trdeki evlere alismisim kocamn kocamn kendi evm kücük gelio bana annemin ablamin annanemlerin evleri hepsinki kocamn 4 5 6 odali hep ..ama napailm isnallah zamanla olur,..canim evin cok cok güzel hic dert etme zevkime göre olmadi ev kücük falan diye
zevkine göre diil belki ama genede cok güzel olmus salonunun rengi yesil cok hos bi renk
ayrica almanyanin neresinde kaliyosun bilmiyorum ama ben münihteyim ve münihe göre bu ev o kadarda kücük falan diil normal
sen türkiyeden geldigin icin oranin genis evlerine alisiksin sanirim ama almanyadakiler genelde böyle oluyo büyük olanlarin kirasi cok pahali
bizim evimiz bundanda kücük ama 4 kisi yasiyoruz
insallah yakinda istedigin gibi bi eve cikip istedigin gibi dösersin :1hug:
almanydan arkadslarimizin evlerinin resmi ekli deglmi burda gerci bende takip ediom ama ra asira gryom..bekarsin canimm sen deglmi..valah buraya alismissan biraz trde yasamak sana zor gelir cnkü buranin isine cevresine havasina suyuna alismissin trde yasamn zor olur canm..tabi kader ama yinede sen bilirsin..tabi tr de yasanilcak yer bence burdan cok gzl ve cok harika yerleri var ben esm gtse trye smdi bir parca esya aölmdan cikar giderim ama oda gtmiyor yakalsik 11 yildr burdaymis alismis arik gtsem yapamam dio napalim ailemizi özlemkle gecicek bizim zamnda..valah ben ilk almanyaya geldim ne hissetmedmki özlemi hasreti yalnizligi ailemi bunlari cok ama cok iyi anladim..gurbetlik cok zor heleki ailen ynainda yoksaa benmde hic kmsem yok burda esimin ailesi cogunluk almanya etrafinda ama benim hollandada teyzemden baska kmsem yok ailemin hepsi trde yanyana nre gzl ben yazdan yaza görüyorum onlari vede cok ama cok özlüyorummmmsenağlamasenağlama:çok üzgünüm:ama napalim kaderimiz burdaymis..ben olsam ailemin yaninda yasmayi tercih ederdim ..ya bide bu topiclerde hep türkiyede ki evleri görmeye alismistim simdi almanyadan bi daire eklenince tuhaf oldum :S
ben evlendikten sonra türkiyeye yerlesmeyi düsünüyorum ama almanyayi özlerim gibi geliyo sanki
türkiyedeki yeni yapilan binlarda cok lüks cok güzeller ama almanyanin havasi degisik ya :S
caddeleri, binalari, parklari.... buraya o kadar alisigim ki türkiyeye gidersem yadirgarmiyim acaba :uhm:
sen almanyaya ilk geldiginde nasi hissetmistin?
canim benim saol güzel sözlerin icin..ya tamam onlarin zevki olabnilr ama birincisi ben yesil alma taraftari degldim..hemde dönmeli koltuk hic düüsünmezdimm ama onlar isteyince begenince sesmi cikarmadm napim kismetmde bu varmis..ben en çok salonuna bayıldım, koltuklar renkler, aksesuarlar çok güzel.
kayınvalidenler bence çok zevkliymiş..:1rolleyes:
gerçi senin evin senin isteklerin olmalı tabi ama kötü bir şey seçmemişler bence.
mutfağını çok sevemedim.
çünkü güllü dallı şeyleri pek sevmiyorum
hem kavanozların bir yana yığılmış gibi..
ama sanırım kira olduğundan duvarlara bir şey monte edemiyorsunuz; yoksa o küçük altılı kavaozları duvara as, biraz rahatlat tezgahın üstünü derdim.
ama genel olarak çok tatlı evin...a.s.
evin çok tatlı canım yeşil odana bayıldımm oldumolası korner takımları çok severım ...almayı çok istedim evime ama nasıp olmadı ..başka arkdşların evındede görüyorum çok hoşuma gıdıyor inşallah alırız ilerde..mutfağın çok ggüzel sanırım hazır mutfaklardann..kırmızı renk çok hoş oluyor bıde sıyahla bırleştırseydın çok ağır dururdu emınimm..gerçi mutfakğın iç acıcı bıryer olması çok önemli nerdeyse ömrümüz orda geçiyorr...
ayy saol canim benimm gzl sözlerin icin...kücük canim ya cocuk yok smdi daha ama olur elbet insallah birgübn ozman daha kücük olcak..napalim yinede allah huzur mutluluk versinde gerisi bos..burda gördüğüm en güzel evlerden biri bence
pek de küçük gelmedi bana
güle güle oturun..
canim koltuk vitrin yatak odam falan burdan aksesuralar tamamen hepsi trden..mutfaktakilerde trden hepsi..iyikide gtrmisim trden burda cok gzl bisi yok gelende cok begenio..ama yatak odamin üclü halisi trden annem ordaki yatak odama almisti esimin ailesi siz toplayin getirin burdan almamk icin..bende idareten actim hemde yatak odam sevmiom eve cikinca aticam ozmn halilari alirim diom..
ayy canim benim cok ama cok tesekkür ederim güzel yorumun icin..öylemi sen memnunmusun caydanligindan ben makinay aattim kötü oldu yaa kötü derken kulplari kirildi..birde benim takim 3 tencere bir tava bird caydanlik böyle almistim..ama cok uyumlu oldu mutfagima..öylemi haliyida ben burdan almistim merinsoun güzel seviom ben..canim ben uyumlu olsun seviom ya koltuk yesil olupta aksesuar turuncu veya mor sevmem uyumluluk güzel gösterio ..a.s.bu arada 2,5 yillik evliyim kirildi ble ilk evi düzdügümzde esim bir mumlugu düsürdü kirdi üstleri vardi cicekli kirildi..bir parcada kücük kaynim kirmisti ama masadaki büyükler saglam..:1rolleyes:
neden atacaksınki canım evin yatak odan gayet şık bence o yatak opdasına sahip olmayı bekleyen binlerce kadın var burda bence onlara çok ayıp olmuş yinede atacam deme.........a.sa.s
canim atmamin sebebi su hepsi kirik innanki belimiz agriyor yatak tahtalari cok kötü cikti hepsini tamirini ypaiyoruz takiyoruz ama tutmuyorr yani tahtalar baslik hepsi yerde..biz bir haftadr koltukta yatiyoruz..cnkü rahat degl o acidan yanicnm..begneip ebegnmemk sorun degl artik alinmis ama kirildi hepsi..:1no2:
neden atacaksınki canım evin yatak odan gayet şık bence o yatak opdasına sahip olmayı bekleyen binlerce kadın var burda bence onlara çok ayıp olmuş yinede atacam deme.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?