Kaya´nın küçük evi

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok şeker rengarenk bir ev insallah ömür boyu saglıklı ve mutlu olursunuz o şeker evinizde

gördügüm en güzel evlerden biri
baktikca icim acildi
cok sik modern ve hersey uyum icinde
umarim ömrünüzün sonuna kadar mutlu huzurlu saglikli bir hayat surersiniz evinizde
ayy canim benim ya cok saol..aminhepimiz yuvamizda mutlu ve huzurlu yasaylim...

canim benim cok saol güzel sözlerin icin okdr icten yazmissinki..ben almnyda stuttgarta kaliyorum canim..aa münictemisin sen ben iki ay önce geldim cok gzl yerdiii cok ebegndimm valah esimin ahalsi orda oturuo stanbergdemi ne gzl yerdi valah..dgru cnm yaa trdeki evlere alismisim kocamn kocamn kendi evm kücük gelio bana annemin ablamin annanemlerin evleri hepsinki kocamn 4 5 6 odali hep ..ama napailm isnallah zamanla olur,..

cok cici bi evin var güle güle otur yerimseniben

almanydan arkadslarimizin evlerinin resmi ekli deglmi burda gerci bende takip ediom ama ra asira gryom..bekarsin canimm sen deglmi..valah buraya alismissan biraz trde yasamak sana zor gelir cnkü buranin isine cevresine havasina suyuna alismissin trde yasamn zor olur canm..tabi kader ama yinede sen bilirsin..tabi tr de yasanilcak yer bence burdan cok gzl ve cok harika yerleri var ben esm gtse trye smdi bir parca esya aölmdan cikar giderim ama oda gtmiyor yakalsik 11 yildr burdaymis alismis arik gtsem yapamam dio napalim ailemizi özlemkle gecicek bizim zamnda..valah ben ilk almanyaya geldim ne hissetmedmki özlemi hasreti yalnizligi ailemi bunlari cok ama cok iyi anladim..gurbetlik cok zor heleki ailen ynainda yoksaa benmde hic kmsem yok burda esimin ailesi cogunluk almanya etrafinda ama benim hollandada teyzemden baska kmsem yok ailemin hepsi trde yanyana nre gzl ben yazdan yaza görüyorum onlari vede cok ama cok özlüyorummmmsenağlamasenağlama:çok üzgünüm:ama napalim kaderimiz burdaymis..ben olsam ailemin yaninda yasmayi tercih ederdim ..

canim benim saol güzel sözlerin icin..ya tamam onlarin zevki olabnilr ama birincisi ben yesil alma taraftari degldim..hemde dönmeli koltuk hic düüsünmezdimm ama onlar isteyince begenince sesmi cikarmadm napim kismetmde bu varmis..
blmem bende en cok mutfagimi seviyorum güllü dalli karisik degilki canim sadce baharat takimlarimin üstnde güller var dolaplarim gayet sade ..kavanozlari duvara aasmayi bend eistiyorumm bi kösede olsun istiom ama yerim yok maalesef canim ya bird ekira oldugu icin urda cok sorun ediolr kiralik eve civi asinca duvari kirinca bende kendi evmizi alcaz insallah ozmn daha derli toplu olcagni düsümnyom yoksa ben cok titiizim ve düzenliyim grcekten herkes benim düzenime hayran kalir..ama ev kücük olunca ancak bu kadr yapabiliom..

canim benim cok saol güzel sözlerin icin rabbim sana daha daha iyilerini nasip etsin.. yesil aslinda ilk basta kaynanmlarin zevki olnca begnemdim ama sonra halimi degstim aksesuarlari aldim perde falan uyum saglatinca bende begnedim:1rolleyes:evet canim mutfagim hazir mutfak..ev kiralikti mutfagida yoktu biz kendimiz satin aldik..gzl seviom mutfagimi valah bende öyle genelde zamanim mutfakta geciyor yemek ve pasta yapmayi cok seviom..siyah aslinda kirmiziya yaksio genelde firin falanda siyah ona uyum saglasin istedim ama duvarlar beyazdi siritr die düsündüm katmadim siyahi..yorum icin cok saol canim..

burda gördüğüm en güzel evlerden biri bence
pek de küçük gelmedi bana
güle güle oturun..
ayy saol canim benimm gzl sözlerin icin...kücük canim ya cocuk yok smdi daha ama olur elbet insallah birgübn ozman daha kücük olcak..napalim yinede allah huzur mutluluk versinde gerisi bos..

canim koltuk vitrin yatak odam falan burdan aksesuralar tamamen hepsi trden..mutfaktakilerde trden hepsi..iyikide gtrmisim trden burda cok gzl bisi yok gelende cok begenio..ama yatak odamin üclü halisi trden annem ordaki yatak odama almisti esimin ailesi siz toplayin getirin burdan almamk icin..bende idareten actim hemde yatak odam sevmiom eve cikinca aticam ozmn halilari alirim diom..

neden atacaksınki canım evin yatak odan gayet şık bence o yatak opdasına sahip olmayı bekleyen binlerce kadın var burda bence onlara çok ayıp olmuş yinede atacam deme.........a.sa.s

cm ben makınaya amtadım caydanlıgı bişiy olur die ztn her gune kullanmıyorum ben cnm eşler ewe gelenler kırabılıo halıyle cnm allah kalp kırıklıgı wermesin tatlım

anladim tiramisu ben makinay attim hemen ya ondandir tencerelriminde kulplari hep düstü sade metal olarak kullaniom..kapklarin cam olan kulplarida kirildi ya..ben cok cabuk eskittim galiba..ama napim cokda üzüldüm..evet öyle allah bska sey vermesin..

çok şirin bie eviniz var oturma odasındaki yeşil koltuklarına bayıldım geçeceksin tvnin karşısına elinde kumandan tam köşeye kurulacaksın birde kahve ohhhhhhhhh missss gibi
mutlulukla otur canım

sadece mutfak banyo ve oturma odasını görebildim
bende diğer resimler görünmüyo neden :uhm:

:1no2:
neden atacaksınki canım evin yatak odan gayet şık bence o yatak opdasına sahip olmayı bekleyen binlerce kadın var burda bence onlara çok ayıp olmuş yinede atacam deme.........a.sa.s

neden atacaksınki canım evin yatak odan gayet şık bence o yatak opdasına sahip olmayı bekleyen binlerce kadın var burda bence onlara çok ayıp olmuş yinede atacam deme.........

güle güle iyi günlerde kullanın canım

:1no2:

neden atacaksınki canım evin yatak odan gayet şık bence o yatak opdasına sahip olmayı bekleyen binlerce kadın var burda bence onlara çok ayıp olmuş yinede atacam deme.........
canim atmamin sebebi su hepsi kirik innanki belimiz agriyor yatak tahtalari cok kötü cikti hepsini tamirini ypaiyoruz takiyoruz ama tutmuyorr yani tahtalar baslik hepsi yerde..biz bir haftadr koltukta yatiyoruz..cnkü rahat degl o acidan yanicnm..begneip ebegnmemk sorun degl artik alinmis ama kirildi hepsi..

hepinze cok ama cok tesekkür ederim kislarr..begendmenize sevndim..rabbim daha güzellerini suízede versin..
smhsmh canim aslinda resimler var sen mi göremdn acaba dger sayfad devami ikinci syfaya bak tamam canim herkes bakabiliyor ama acaba bi sorunmu oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…