Direkt görüntülü aramak saygısızlıktır bana göre.
Önceden haber verip müsaitlik durumuna göre arasınlar.
Ben öyle yaparım,yaptırırm.
Söyleyin,kim kırılırsa kırılsın valla ne önemi var.
Eve habersiz gelmek kadar sıkıntılı birşey bana kalırsa.
Önceden haber versinler,arayalım mı,diye.
Müsaitseniz arasınlar.
Eşiniz nasıl bakıyor bu duruma?
Kızlar eşimin ailesi başka bi ilde bebeğimiz var 1 yaşında onların da ilk torunu özlüyorlar haliyle farkındayım video fotoğraf atıyorum sırf onlar için ama zamanlı zamansız sürekli watsaptan görüntülü arama gönderiyorlar aile boyu gündüz akşam haftasonu vs.bir kaç defa eve gelen akrabalarının yanında aramışlar bi açtım kamerayı şok oldum hiç müsaitmisniz arayalım dayın aman burda bebeği sizi görsünler demek yok
Aramızda problemler oldu eskiden şimdi daha normale döndü ilişkimiz ama unutulmuyor bazı şeyler istenmeyen gelinken şimdi torun dan dolayı her gün görüşür hale geldik ben sıkılıyorum tam yemeğe oturuyoruz görüntü geliyor haftasonu uyuyoruz yataktayız ya da tam dışarı çıkıcaz misafirliğe gidicez zırt pırt bu durum sürekli arama hali mecburen ben de görüşüyorum onlarla kameradan kızım hep peşimde çünkü ben Nerede O orada olduğu için kamerayla ben varken daha rahat görüşüyorlar bu yüzden
her gün yüzyüze görüşür hale geldik
bişey desem anında surat yapar ağlar aramaz arasam açmaz hatta meşgule verirler trip atar eşime ve bana daha önce çok oldu
Artık arasıra ben wcye gıdıyorum sen aç dıyorum eşime kızım durduğu kadar görüşüyor onlarla
Kimsenin kalbini kırmadan nasıl çözebilrim bunu yoksa normali
Mi bu böyle devam mı etmeliyim ben mi abartıyorum
normali bu değilKızlar eşimin ailesi başka bi ilde bebeğimiz var 1 yaşında onların da ilk torunu özlüyorlar haliyle farkındayım video fotoğraf atıyorum sırf onlar için ama zamanlı zamansız sürekli watsaptan görüntülü arama gönderiyorlar aile boyu gündüz akşam haftasonu vs.bir kaç defa eve gelen akrabalarının yanında aramışlar bi açtım kamerayı şok oldum hiç müsaitmisniz arayalım dayın aman burda bebeği sizi görsünler demek yok
Aramızda problemler oldu eskiden şimdi daha normale döndü ilişkimiz ama unutulmuyor bazı şeyler istenmeyen gelinken şimdi torun dan dolayı her gün görüşür hale geldik ben sıkılıyorum tam yemeğe oturuyoruz görüntü geliyor haftasonu uyuyoruz yataktayız ya da tam dışarı çıkıcaz misafirliğe gidicez zırt pırt bu durum sürekli arama hali mecburen ben de görüşüyorum onlarla kameradan kızım hep peşimde çünkü ben Nerede O orada olduğu için kamerayla ben varken daha rahat görüşüyorlar bu yüzden
her gün yüzyüze görüşür hale geldik
bişey desem anında surat yapar ağlar aramaz arasam açmaz hatta meşgule verirler trip atar eşime ve bana daha önce çok oldu
Artık arasıra ben wcye gıdıyorum sen aç dıyorum eşime kızım durduğu kadar görüşüyor onlarla
Kimsenin kalbini kırmadan nasıl çözebilrim bunu yoksa normali
Mi bu böyle devam mı etmeliyim ben mi abartıyorum
Çoğunlukla gece arıyolar wifiyi kapatıyorum sonra bakyorım yine arama düşmüş interneti açıyorum arama geliyorinternet baglantınızı kapatın arayamazlar sürekli.
eşiniz eve geldiginde onun tlf görüntülü baglanırlar.
Ne güzel uygun olanı müsait misinz diye sormak nasıl sağladınız diye soracağım ama insanın içinden gelen bir şey sanırımhımm. yok normal değil öyle zırt pırt.
benim kv de de uzakta ayda bir falan arar görüntülü için ama önceden normal tel eder haber verir.
Bu kadar basit saçma şeylere küsecekse küssün.Ben de aynısını dedim ev hali bi müsait misin diye sorunlar en azından geçen aradılar bi açtım akrabaları gelmiş saçım başım dağınık şok oldum kavga ettik eşimle bu halde başkasıyla görüştüm diye Üstüm müsait olmaz vs
Eşim bana hal verıyor ama o da annesinin küSME ve ağlama huyu ndan dolayı pek bişey diyemiyor
Bu aklıma gelmedi öyle yapayım eşiminkini de silsem tepki çeker gibi en azından kendi watsabımı sileyim1haftaligina vatsabi sil zamanla alistir
caninu sktigin seye bakBu aklıma gelmedi öyle yapayım eşiminkini de silsem tepki çeker gibi en azından kendi watsabımı sileyim
Ne kadar düşüncelisiniz özlenir tabi yeğen özlenmez mi sadece biraz usul bilsinler istiyorum ben denormali bu değil
erkek kardesımın bebeği oldu
yani ben görümceyim
miniği çok özlediğim halde 15-20 gunde bır evlerıne gider yarım saat gorur kalkarım
özlemekten ölüorum yeğenimi öyle de tatllı
bebek 4 aylık oldu goruntulu olarak toplasan iki kere aramısımdır onda da en fazla 2-3 dakıka bakıp kapamısımdır
direkt de aramadım kardesıme yazdım müsait misiniz diye
sizinkiler cok düşüncesizler
kendileri nasıl istiyorlarsa öyle davranıyorlar
öyle olmaz
düşünmeleri gerekir
benım de en buyuk korkum bu
cocugum olursa hıc muhatap olmadıgım aile ıle samımı olacagım dıye düşünurum hep
benımkıler de emınım aynı şeyı yapar
Bir kaç defa açmadım sonra döndüm müsait değildim diye yıne arayıp sormadan görüntü geliyor en iyisi uygun dille söylemekaçık açık söylemekten başka çare yok. alınırlarsa alınsınlar trip atarlarsa atsınlar. peşlerinde mi dolaşacaksın sanki.
Bunu deneyeceğim teşekkür ederim canımcaninu sktigin seye baksil gitsin haberleri yokken acarsin sebebini sorarlarsa ya cok arayanim oluyor musait olmuyorum bizimkiler felan de umarim anlasilir
çevremdekiler hayret ediyor banaNe kadar düşüncelisiniz özlenir tabi yeğen özlenmez mi sadece biraz usul bilsinler istiyorum ben de
Dışardaydım müsait değilim dedim bir kaç kez açmadım sonra döndüm müsait değildim dedim ama aynı devam ettiler vallaBu kadar basit saçma şeylere küsecekse küssün.
Ay h sevmem şöyle alınganlıkları.
Siz kendinizden ödün vermeyin derim.
Bir iki kez söyleyin,"görüntülü aramadan önce haber verin " diye.
Ne sakıncası var bu cümlenin.
Ya da bir iki kez açmayın onları.
Sonra siz arayın.aramadan evvel haber verin.
Siz öyle yaptıkça belki anlar.
Bilemedim.
Yani ben olsam derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?