Kayanana ve watsap

E açmayın. Musait olunca dönüş yaparsınız. Iyi niyetliler sonucta. Bilenecek bir konu degil.
Müsait olsam da olmasam da bi şekilde görüşyüroz zaten ama bir zmanalar eve almadılar beni kovdular istemediler şimdi her gün görüorum bu insanları

Bilenecek konı değil mi sence sırf eşim üzülmesin diye de çok şeye göz yumdum merhamet ediyorum yaşlılar diye
E açmayın. Musait olunca dönüş yaparsınız. Iyi niyetliler sonucta. Bilenecek bir konu degil.

su teknolojiyi bi kere de abqrtmasn insanlar ya. telefonda oyle bi ozellik var diye suyunu cikartmasalar. acma cnm acma en etkili yontem. cocugun var o an biseyiyle ilgileniyodun sonra gec saat oldu diye donmedin. bu kdr.

Evet bazen bu kadar ilerlemeseydi teknoloji keske diyorum ama sonucta özel hayata kısmen de olsa müdahale

Benim görümcem de yurtdışında her akşam arar görüntülü.
Canımız ister açarız canımız istemez açmayız.
Bazen 1 hafta görüşmediğimiz olur,bazen 2 gün üstüstte görüştüğümüz olur.
Nasıl alıştırırsanız öyle gelişiyor insan ilişkileri.
Açamadığımız zaman geri dönüş yapamadığımız da çoktur.
Bazen telefonu kapatınca aklıma bir şey gelir, aynı gece ikinci defa da aradığım da olmuştur.
Açamadıklarımızda,geri dönüş olmadığında darılacaksa keyfi bilir.
Allahım biliyor yüreğimi,kula ispatlayamam...

böyle hala istenir ama :) Allah gönlünüze göre versin inşallah

bişey desem anında surat yapar ağlar aramaz arasam açmaz hatta meşgule verirler trip atar eşime ve bana

Her aramada açmam.
Sen görmek istiyorsun da ben görmek istiyor muyum bakalım?

Suratları da umurumda olmaz. Laf söylerlerse "görüntülü arama çat diye yapılmaz önce sorulur nezaketen" derim..
Ya da direk duymadım telefonun sesi kısıktı dersin en temizi...

Yani insanlar niye böyle düşüncesizlik yaparda illa karsi taraftan bi laf işitene kadar durmazlar acaba sonucta bebekle ugrasmak yeteri kadar zor yani ozlenir tabi de bu kadari fazla telefonum bozuldu de cocugada zarar yani bu kadar sık telefon fln ne bilim direkt soylemede bahane bul

Görümce pürüz değilmiş en azından darıkma huyu yokmuş her zmaan insan müsait olmuyor ki

En önemli nokta aslında ben görmek istıyor muyum bakalım :) sürekli istemıyorım inşallah anlayacaklar vi gün

Özledik lerine eminim de bencilliklerine kızıyorum eşimle benim özel hayatımız yok sanki emrivaki yapıyorlar kaç kez zararlı dedim direkt ama anlayana

Niçin açıkça söylemiyorsunuz? Aramadan önce müsait misin kizim diye bir sorun her zaman müsait olamıyorum aradığınızda açamam deyin bunun için de salya sümük aglamazlar herhalde. Bunu söylemenize rağmen hala zırt pırt ararlarsa o zaman acmayin geri de dönmeyin aramazlar o zaman.

1 yaşındaki çocukla sizin her daim müsait olmanız beklenemezki zaten.
Çocuğu uyutursunuz açmazsınız.
Çocukla beraber siz de uyur açmazsınız.
Temizlik olur,dışarda olursunuz,bir yerde olursunuz,misafir olur olur da olur yani.

Anlayış göremiyorsanız siz de göstermeyin.
Ben de olsam her gün validenin yüzünü görmek istemem.Haklısınız.
Boş yere yıpranmayın,kendinizi de doldurmayın.
Birkaç kez açmayıp müsait değiliz,dışardayım vs dedikten sonra,"siz önceden haber verin de böyle olmasın" deyiverin gitsin.
Korkmayın,söyleyin.
Torun hatrına küsmezler belki.
Küserse de izah edersiniz.
Her dakika arayacaklar diye diken üstünde durulur mu

engelleyin, sadece belli saatlerde kaldırın engeli.
ya da sert bir konuşma yapın.
yoksa düzelmez.

Normal degil. aslinda ilgileri cok abartili ama birsey dersen de gelin cocugu bizden uzaklastiriyor olur en iyisi uygun zamanlarda sen ara bikarlar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…