- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Müsait olsam da olmasam da bi şekilde görüşyüroz zaten ama bir zmanalar eve almadılar beni kovdular istemediler şimdi her gün görüorum bu insanlarıE açmayın. Musait olunca dönüş yaparsınız. Iyi niyetliler sonucta. Bilenecek bir konu degil.
E açmayın. Musait olunca dönüş yaparsınız. Iyi niyetliler sonucta. Bilenecek bir konu degil.
su teknolojiyi bi kere de abqrtmasn insanlar ya. telefonda oyle bi ozellik var diye suyunu cikartmasalar. acma cnm acma en etkili yontem. cocugun var o an biseyiyle ilgileniyodun sonra gec saat oldu diye donmedin. bu kdr.
Gerçekten mi size de mi müsait misin diyen yok her geçen gün daha çok sinirim bozuluyor amaSanirim son zamanlarin en gicik derdi bende muzdaribim ama yapacak birsey yok gibi...
böyle hala istenir ama :) Allah gönlünüze göre versin inşallahçevremdekiler hayret ediyor bana
halasın sen e hergün git sev yabancı değilsin diyorlar
ben halayım da; annesi müsait mi bakalaım
yatar kalkar , evi kirlidir temizdir
uykusuzdur vs
bunları düşünmek lazım
ama düşünen insan sayısı cidden çok az
kendi bencilliğim için insanları rahatsız etme hakkım yok.
bişey desem anında surat yapar ağlar aramaz arasam açmaz hatta meşgule verirler trip atar eşime ve bana
Aynen sabah ogle aksam yemekletden once ya da tam yemekte,artik gina geldi ama ne yapalim iyi tarafindan bakiyorum gurbetteyiz ve cocugum kaynassin tanisin diyorum...Gerçekten mi size de mi müsait misin diyen yok her geçen gün daha çok sinirim bozuluyor ama
Görümce pürüz değilmiş en azından darıkma huyu yokmuş her zmaan insan müsait olmuyor kiBenim görümcem de yurtdışında her akşam arar görüntülü.
Canımız ister açarız canımız istemez açmayız.
Bazen 1 hafta görüşmediğimiz olur,bazen 2 gün üstüstte görüştüğümüz olur.
Nasıl alıştırırsanız öyle gelişiyor insan ilişkileri.
Açamadığımız zaman geri dönüş yapamadığımız da çoktur.
Bazen telefonu kapatınca aklıma bir şey gelir, aynı gece ikinci defa da aradığım da olmuştur.
Açamadıklarımızda,geri dönüş olmadığında darılacaksa keyfi bilir.
Allahım biliyor yüreğimi,kula ispatlayamam...
En önemli nokta aslında ben görmek istıyor muyum bakalım :) sürekli istemıyorım inşallah anlayacaklar vi günHer aramada açmam.
Sen görmek istiyorsun da ben görmek istiyor muyum bakalım?
Suratları da umurumda olmaz. Laf söylerlerse "görüntülü arama çat diye yapılmaz önce sorulur nezaketen" derim..
Ya da direk duymadım telefonun sesi kısıktı dersin en temizi...
Ben de ya sevmeselerdi daha kötü diyip teselli buluyorm beni çok sevmezler biliyorum da bari çocugumu sevıyo larAynen sabah ogle aksam yemekletden once ya da tam yemekte,artik gina geldi ama ne yapalim iyi tarafindan bakiyorum gurbetteyiz ve cocugum kaynassin tanisin diyorum...
Kendi iliskinle bir tutma bosver hem boylelikle buzlarda eriyor iyi tarafindan bak,sevmeseler daha kotu hissederdin...Ben de ya sevmeselerdi daha kötü diyip teselli buluyorm beni çok sevmezler biliyorum da bari çocugumu sevıyo lar
Özledik lerine eminim de bencilliklerine kızıyorum eşimle benim özel hayatımız yok sanki emrivaki yapıyorlar kaç kez zararlı dedim direkt ama anlayanaYani insanlar niye böyle düşüncesizlik yaparda illa karsi taraftan bi laf işitene kadar durmazlar acaba sonucta bebekle ugrasmak yeteri kadar zor yani ozlenir tabi de bu kadari fazla telefonum bozuldu de cocugada zarar yani bu kadar sık telefon fln ne bilim direkt soylemede bahane bul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?