Kayanana ve watsap

Açmayın her seferinde, telefonun reddet tuşu da var veya kendi kendine kapanmasını bekleyin.
Veya onlar aramadan siz arayın uygun vakitte.
Ayni şehirde olmamıza rağmen eşim hemen her gün görüntülü arar ailesini, iki üç dakika gösterir torunlarını.
Ben odadan çıkarım tabi.

Açmayın. Misafir yanında görüntülü arama açılır mı yahu? İşiniz varsa müsait değilim diye bi mesaj atın hepsi bu. Trip atarlarsa kendileri bilirler. Nasıl görecekler torunlarını?

müsait olmaıdğınız zaman açmayın
arıyorlar diye hazırolda açmanız gerekmiyor
çocuk uyutuyordum sesi kısıktı dersiniz

misafir vardı açamadım deyin

Tabı arada açmadğım da oluyor müsait değildim diyip sonra dönüyorum ama onlat yıne bi habr verelim musait mi demiyor bazen de nasıl olsa gören kadar arayacaklar aç gitsin diyorum

Tabı arada açmadğım da oluyor müsait değildim diyip sonra dönüyorum ama onlat yıne bi habr verelim musait mi demiyor bazen de nasıl olsa gören kadar arayacaklar aç gitsin diyorum

insanlar düşüncesizse değişmez boşuna kendinize dert etmeyin
onların o şekilde yapılar var deyip kabullenin

Gerçekten çok alınganlar aile boyu bu şekilde cümle kurup konuşsam alınıp ağlayacaklarına emin olabilirsin

Senin yengenin yerinde olsam 1,5 seneden evvel seni eve almazdim..o zaman görürüm senin düşünceli görümce ayaklarını..kendi gorumcen 1,5 seneden sonra evine gelecek diye neredeyse ağlayacan

telefonum bozuldu de ve eski telefon bul bi tane ona dön. Kimse bişey diyemez sen de rahatlarsın bir süre. onlarda alışırlar bu duruma
normal de değil hoşta değil yaptıkları

Senin yengenin yerinde olsam 1,5 seneden evvel seni eve almazdim..o zaman görürüm senin düşünceli görümce ayaklarını..kendi gorumcen 1,5 seneden sonra evine gelecek diye neredeyse ağlayacan
Evet ağlayacağım
çünkü ben bu görümcemden çok çektim
düşüncesizliğinden
gecenimn bir vakti biz uyurken eşimi arayıp bir foto yolla da içim rahat etsin demesinden
annesi ile watsaptan uygunsuz uygunsuz araması sormasından
duygu sömürülerinden

benim görümcem düşüncesiz bir kadın tabiki de hoşlanmam
ben burda kendi davranısımın inceliğinden bahsediyorum olması gereken budur diye
biz gelinimizle aynı şehirde olmamıza ragmen bebek için gittiğimde kısa oturup kalkıyorum
gittiğimd elim boş gitmiyorum
annem yemek yapmıssa götürüyorum bebekli kendisi yapamaz diye ya da dısarıdan alıyorum birseyler götürüyorum
mutfakta bulasıgı varsa yıkıyorum müsade isteyip ya da evine süpürge tutuyorum

ben düşünceli ve gercekten vefalı bir abla ve görümceyim

benim kendi densiz görümcem her şeye burnunu sokan görümcem ile bu konuyu niçin kıyaslayıp konumu buraya taşıyorsunuz.

insanların kendi içinde tasadıgı detayları bilemezsiniz
benim yuvamın dağılmasını dört gözle bekleyen, beni kendisine kuma gibi gören bir görümceyi istememem normal hanımefendi.

Açmayın görmezden gelin müsait olunca siz arayın.Bir süre sonra siz onlara değil, onlar size ayak uydurmaya mecbur kalırlar.Nasıl alıştırırsanız hayat boyu öyle gider.İlk ve tek torun onlara hak veriyorum ama insan bir yerden sonra katlanamıyor.

Sizin gelininizle görümceleri degissek olmaz mi acaba.

Geçen bir sürtüşme oldu görüntülü aradık meşgule verdi küsür :) kızımı da görmedi
Ama bunu güzel dilde söylemek istıyorum haklısınız

Internetbaglantisini kapatin olmazmi bahaneniz olur
Benim kayinvalidem hic aramaz neden bilmem, bende onu ara sira ariyorum goruntulu. Esim hergun goruntulu arar gorusur.

amma koymuş acısı be arkadaş
görümcelerin birliği illüminatiyi geçmiş haberimiz yok

Bu konudan bende cok dertliyim bizimkilerde olur olmaz zamanlarda ariyorlar sinir oluyorum bazn kiyafetim musait olmuyor.bi telasla ceket ariyorum bi de kaynima aratiyor kayinvalidem aliyor telefonu sonra sirayla kayinbabam kayinvalidem gorumcem kaynim hepsi oglumla konusuyor.hic dusunmuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…