Tabı o daha kötü haklısın canımKendi iliskinle bir tutma bosver hem boylelikle buzlarda eriyor iyi tarafindan bak,sevmeseler daha kotu hissederdin...
müsait olmaıdğınız zaman açmayın
arıyorlar diye hazırolda açmanız gerekmiyor
çocuk uyutuyordum sesi kısıktı dersiniz
misafir vardı açamadım deyin
Tabı arada açmadğım da oluyor müsait değildim diyip sonra dönüyorum ama onlat yıne bi habr verelim musait mi demiyor bazen de nasıl olsa gören kadar arayacaklar aç gitsin diyorum
Gerçekten çok alınganlar aile boyu bu şekilde cümle kurup konuşsam alınıp ağlayacaklarına emin olabilirsinNiçin açıkça söylemiyorsunuz? Aramadan önce müsait misin kizim diye bir sorun her zaman müsait olamıyorum aradığınızda açamam deyin bunun için de salya sümük aglamazlar herhalde. Bunu söylemenize rağmen hala zırt pırt ararlarsa o zaman acmayin geri de dönmeyin aramazlar o zaman.
normali bu değil
erkek kardesımın bebeği oldu
yani ben görümceyim
miniği çok özlediğim halde 15-20 gunde bır evlerıne gider yarım saat gorur kalkarım
özlemekten ölüorum yeğenimi öyle de tatllı
bebek 4 aylık oldu goruntulu olarak toplasan iki kere aramısımdır onda da en fazla 2-3 dakıka bakıp kapamısımdır
direkt de aramadım kardesıme yazdım müsait misiniz diye
sizinkiler cok düşüncesizler
kendileri nasıl istiyorlarsa öyle davranıyorlar
öyle olmaz
düşünmeleri gerekir
benım de en buyuk korkum bu
cocugum olursa hıc muhatap olmadıgım aile ıle samımı olacagım dıye düşünurum hep
benımkıler de emınım aynı şeyı yapar
Evet ağlayacağımSenin yengenin yerinde olsam 1,5 seneden evvel seni eve almazdim..o zaman görürüm senin düşünceli görümce ayaklarını..kendi gorumcen 1,5 seneden sonra evine gelecek diye neredeyse ağlayacan
Sizin gelininizle görümceleri degissek olmaz mi acaba.çevremdekiler hayret ediyor bana
halasın sen e hergün git sev yabancı değilsin diyorlar
ben halayım da; annesi müsait mi bakalaım
yatar kalkar , evi kirlidir temizdir
uykusuzdur vs
bunları düşünmek lazım
ama düşünen insan sayısı cidden çok az
kendi bencilliğim için insanları rahatsız etme hakkım yok.
Geçen bir sürtüşme oldu görüntülü aradık meşgule verdi küsür :) kızımı da görmedi1 yaşındaki çocukla sizin her daim müsait olmanız beklenemezki zaten.
Çocuğu uyutursunuz açmazsınız.
Çocukla beraber siz de uyur açmazsınız.
Temizlik olur,dışarda olursunuz,bir yerde olursunuz,misafir olur olur da olur yani.
Anlayış göremiyorsanız siz de göstermeyin.
Ben de olsam her gün validenin yüzünü görmek istemem.Haklısınız.
Boş yere yıpranmayın,kendinizi de doldurmayın.
Birkaç kez açmayıp müsait değiliz,dışardayım vs dedikten sonra,"siz önceden haber verin de böyle olmasın" deyiverin gitsin.
Korkmayın,söyleyin.
Torun hatrına küsmezler belki.
Küserse de izah edersiniz.
Her dakika arayacaklar diye diken üstünde durulur mu
valla ben de görümcemi çok değişmek isterdim :)Sizin gelininizle görümceleri degissek olmaz mi acaba.
Senin yengenin yerinde olsam 1,5 seneden evvel seni eve almazdim..o zaman görürüm senin düşünceli görümce ayaklarını..kendi gorumcen 1,5 seneden sonra evine gelecek diye neredeyse ağlayacan
Sizin gelininizle görümceleri degissek olmaz mi acaba.
benim son konuma da gelmeni tavsiye ederim canımBen vereyim görümcemi eşi benzeri yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?