Kaybedecek Hiçbir Şey Yok!(bu yazı hepinize)

aynı fikirdeyim talin seninle her zaman hayatta kaybecek bişeyim yokmuş gibi atıldım.. çoğu benim için zararlı aldu ama olsun denemeye değerdi....:dance:

aynı fikirdeyim talin seninle her zaman hayatta kaybecek bişeyim yokmuş gibi atıldım.. çoğu benim için zararlı aldu ama olsun denemeye değerdi....:dance:

çok güzellllll...aslında hepimizin yapması gereken bu...biraz cesaret gerekıyor hayat için...sonuçları bazen olumsuz da olsa demek ki yaşamamız gereken şeyler varmış diye düşünmek gerekiyor....her olaydan ayrı bir deneyim alıyor insan...ama dediğin gibi herşeye değiyora.s
sevgiyle kal canıma.s.

eline sağlık canım teşekkürler a.s. herşeyi içinde barındırıyor bu yazı harikaydı :1hug:

Sen farkında olmadan neler neler başardın bu dünyada…

yazı çok güzeldi emeğine sağlık.özellikle yukarıdaki yazı;birkez daha gücümün farkına vardım.saol canım.

çooookk güzeldi emeğine sağlık
Durup birkez daha düşündümmm
Gerçekten de ben şanslıyım,güçlüyüm....

hayatta güçlü olmak için ne çok nedenimiz var aslında.....

yada en ufak sendelemede ne çok neden yaratabiliriz.....

seni ve paylaşımlarını seviyorum...........

bu da benim nacizane güç gösterim..yerimseniben

hep böyle kalman dileğiyle kocaman öpücükler...Şeniz

http://www.kadinlarkulubu.com/bugun-babamin-dogum-gunuydu-t135917/index.html

evet canım güçlü olmak için çok nedenimiz var ama bazen biz bu nedenleri kale almayacak kadar değersiz buluyoruz maalesef,hatta farkına bile varamıyoruz:1no2:
sen beni sevmesen de ben seni yine severdim ayrıcayerimseniben
insan sevmekle hiçbirşey kaybetmiyor,aksine yaşanan hırslar,kinler çok fazla şey alıp götürüyor bizden farkında olamasak da
teşekkür ediyorum güzel yorumların için güzel insan:1hug:
sevgiyle kala.s.

çok güzel.emeğine ve yüreğine sağlık arkadaşım.insan zaman zaman kendini özel hissetmek istiyor.sen de bu isteğe kendince cevap vermişsin.çok ta iyi etmişsin.ne diyim tekrar tekrar yüreğine sağlık.a.s.a.s.

evet canım çok sağol..bizlerin yaptığı bir yanlış işte burada..hep başkalarının bize kendimizi özel hissettirmesini bekleyip duruyoruz...oysa herşey bizim elimizde..siz siz olun etrafınızdakilerden hiçbirşey beklemeden yaşayın..emin olun daha mutlu olacaksınıza.s
sevgilera.s.

uzun zamandır okumuyordum bu yazıyı
tekrar hatırlamak iyi geldi
ne kadar değerli olduğumuzu arada sıraka kendimize hatırlatmalıyız sanırım kızlaryerimseniben
çünkü istesek de istemesek de unutuyoruz işte
hayat şartları unutturuyor,başka şeylerin derdine düşüyoruz,kendimizi unutuyoruz
kendinize kendinizin ne kadar değerli olduğunu unutturmayın lütfena.s
sevgilera.s.

ellerıne yüregıne saglık arkadasım...ınsan bazen kendını caresız hıssedebılıyor..sankı yasamasa kımse ıcın önemlı degil..bazen olumsuzlukların karsısında boguluyorsun bakıyorsun hıcbır cıkar yol yok...
cok haklısın kendımızden baska kurtulusumuz yok..ınsan ılk önce kendıne güvenecek..yüregıne güvenecek..ama bazen öyle caresız kaldıgımız zamanlar oluyor kı..yınede yüregıne saglık arkadasım

ellerıne yüregıne saglık arkadasım...ınsan bazen kendını caresız hıssedebılıyor..sankı yasamasa kımse ıcın önemlı degil..bazen olumsuzlukların karsısında boguluyorsun bakıyorsun hıcbır cıkar yol yok...
cok haklısın kendımızden baska kurtulusumuz yok..ınsan ılk önce kendıne güvenecek..yüregıne güvenecek..ama bazen öyle caresız kaldıgımız zamanlar oluyor kı..yınede yüregıne saglık arkadasım

tüm bu yazılanları bilmemize rağmen tabıyıkı umutsuzluğa kapıldığımız zamanlar oluyor ve her zaman da olacak..ama sanırım önemli olan gerçekten de hayatta ne olursa olsun kaybedecek hiçbirşeyimiz olmadığını bilmek...kendimiz kendimize yeterince değer veriyorsak zaten hayat bir şekilde bize iyi tarafıyla gülecektir ,bizi ödüllendirecektira.s.

morale ihtiyacı olanlar için güncellenmesi gerektiğini düşündüm
ayrıca bugün tüm gün boyunca kendimi berbat hiissettim,anlam veremediğim bir sıkıntı,bir boşluk,bir bezginlik:çok üzgünüm:
bu yazıyı özellikle arayıp buldum ve okudum
ihtiyacı olan herkese gönderiyorum:1rolleyes:
sevgiyle kalına.s.

Bu siralar öyle kötü günler geciriyorumki, morelim cok bozuk. Bu yazin az da olsa beni mutlu ettin. Tesekkür ederim özel insan...a.s.

Şunu asla unutma: Kendini üzmeyi başarabilen bir insan, kendini mutlu etmeyi de başarabilir.

çok güzel çok teşekkürler...

kendimizi tanımadan,sevmeden başkalarını asla sevemeyiz...
bunu bize hatırlatan güzel yazın için sağol talin...

Yaşamın boyunca kaybedecek hiçbir şeyin olmadığını düşünerek hep cesur ve güçlü yaşa… Sen yaşamın en güzel yerinde soluk almayı hak ediyorsun…

Son satirlarin cok dusundurdu beni. Yasamim boyunca kaybedecegim birsey yok.. Cesur ve guclu yasamaliyim..

Sagol arkadasim, yuregine saglik, guzel insan..

güçlü olmam için halen bir sebep göremedim ben:1no2:
beni yanlış anlamayaın lütfen sorun bende buaralar..

hayata bir defa geliyoruz günahıyla sevabıyla neden özgürce bu yaşayamıyalım."HATTA YAŞAYIPDA ,YAPMAK İSTEDİKLERİNİ YAPAMIYORSAN ZATEN YAŞAMIŞ SAYILMAZSIN."

güçlü olmam için halen bir sebep göremedim ben:1no2:
beni yanlış anlamayaın lütfen sorun bende buaralar..

güçlü olman için en güzel sebep sensin canım benimŞeniz
bir bak ne kadar inanılmazsın,ne kadar güzel ne kadar benzersizsin
bu dünyada senden bir tane daha yok ve sen gerçekten değerlisin....

bence güçlü ve mutlu olmamız için bizim sandığımızdan da çok sebebimiz var ama şükretmesini bilemiyoruz maalesef çoğu zaman:sm_confused:
dilerim ki bu küçük mucizelerin farkına varırsın canım
sevgiyle kala.s.

Back
X