• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaybetme korkusu beni yiyip bitiriyor

Misst

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
278
225
303
İstanbul
Benim gibi olan var mı diye merak ediyorum...Yaklaşık bir senedir süren mutlu bir ilişkim var. İlişkinin başından beri çok kriz atlattık, çok kavgalar ettik ama hepsinde de hemen tatlıya bağladık. Bugüne kadar hiç ayrılacağımızı düşünmedim bile. Ama bugün buluşmamızdan sonra içime inanılmaz bir sıkıntı oturdu. Her şey yolundaydı, iyiydik ama nedense eve gelince kendimi çok kötü hissetmeye başladım. Sanki ayrılmışız gibi...Ya da yakında ayrılacakmışız gibi bir his doğdu içime. Çok korkuyorum. Neden böyle hissettiğimi bilmiyorum. Acaba daha önce yaşadığım ilişkiler mi beni böyle yaptı bilmiyorum ama şu anda inanılmaz içim acıyor. Yardım edin nolur bu nedir anlamadım.

bende aynı durumdayım durduk yere üzülüyorum bazen
bence eski ilşkiler yüzünden olabilir..büyük hayal kırıklığı yaşadım zamanında benimki ondan diye düşünüyorum..sende yaşadın mı?
zaten herşey olacağına varır bugünüm mutsuz geçmesin de ve atmaya çalış kafandan :34:

Son düzenleme:
bende aynı durumdayım durduk yere üzülüyorum bazen
bence eski ilşkiler yüzünden olabilir..büyük hayal kırıklığı yaşadım zamanında benimki ondan diye düşünüyorum..sende yaşadın mı?
zaten herşey olacağına varır bugünüm mutsuz geçmesin de ve atmaya çalış kafandan :34:

Aynen öyle...Ben de çok hayalkırıklıkları yaşadım.Hep her şey yolunda zannederken bir anda birşeyler ters gitmeye başladı. Şimdi de içime korku oldu, bu ilişkimde de öyle olacak diye çok korkuyorum.Normalde hislerimi kontrol edebilen biriyim ama bu konuda kendimi kontrol edemiyorum, durup dururken gözlerim doluyor

sevginden dolayı kaybetme korkusu olur zaten. o korku bitince (annem evlilik sonrası biter der) erkekler daha farklı davranırmış. daha rahat belki. ama arkadaşın da dediği gibi sevgiliyken bu korku ilişkiyi ayakta tutar.

canım aynısını bende yaşıyorum inan ki o kadar mutluyuz ki sanki bitecek gibi his doğuyor içime buluştuktan sonra eve gelince ağlıyorum gözlerim dolu dolu oluyor çok tuhaf bişey bu :43:

Son düzenleme:
canım aynısını bende yaşıyorum inan ki o kadar mutluyuz ki sanki bitecek gibi his doğuyor içime buluştuktan sonra eve gelince ağlıyorum gözlerim dolu dolu oluyor çok tuhaf bişey bu :43:

Sen de bendensin yani canım..iyi bari bir tek ben değilmişim böyle hisseden..:)

zaten başlığınız herşeyi anlatıyor.bu yaşadığınız kaybetme korkusu.bence onu bu kadar hayatınızın merkezine oturtmasanız sizin için daha iyi olabilir.hiçbirimiz sonumuzun ne olacağını bilemiyoruz.insan hayatta herşeye hazırlıklı olmalı.

aslında belki ayrılık sinyalleri aldınız ve bunu egonuz bastırdı
şimdi bir patlama anında hatırlamak istememekle emin olamamak arasında yaşanan kısır bir döngü bu yaşananlar

umarım ayrılık olmaz canlar

Kaybetme korkusu guzel. cok sevmekten deger vermekten gelir.. yada daha once yasadigin hayal kirikligi..

Ama bunuda unutmamak lazim ki, hic kimseye o kadar deger verip hayatimizin merkezine yerlestirmemek lazim.. Cunku insanlar cok acimasiz..
ne kadar durust ve iyi olsalarda yarin ne yapicaklari bilinmez ne yazik ki.. O yuzden her iliskide bence insan aklinin bir kosesinde ayrilma ihtimalini bulundurmali.. Allah korusun eger kotu bir sey yasadiginda, en azindan aniden pat diye gøkten yere cakilmis gibi olmuyorsun.. Ve kabulenmesi daha kolay oluyor.. Allah sizi ayirmasin ve umarim hersey diledigin gibi olur..:16:

sevginden dolayı kaybetme korkusu olur zaten. o korku bitince (annem evlilik sonrası biter der) erkekler daha farklı davranırmış. daha rahat belki. ama arkadaşın da dediği gibi sevgiliyken bu korku ilişkiyi ayakta tutar.

Evlenince de bitmiyor bence bu korku. sonuçta insan sevdiği kişiyi kaybetmekten korkar...
ama çok abartıp paranoya haline getirmemek lazım.
sürekli bu korkuyla yaşarsak güzel anların da keyfi kaçar.
konu sahibi sevgilinin bi hareketi, sözü mü oldu da bu düşünceye kapıldın?

Back
X