- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
- Konu Sahibi perigunlugu
-
Size aslan havası tavsiye ederimMerhabalar :)
Yaklaşık 10 yıl öncesi üniversitede çok kısa ilişkimiz olmuştu. İletişim eksikliğimiz ve birazda toyluğumuzla sanırım ilişkimiz bitti ve bir daha hiç iletişim kurmadık. Ancak seneler içinde aklıma çok kez gelmiştir fotoğrafına açıp bakmışlığım çok oldu. Ancak bir kaç ay önce kendisi benimle yeniden iletişim kurmaya başladı. Maalesef ki farklı şehirlerde yaşıyoruz ancak yeniden iletişim kurduktan sonra bir kez görüşme fırsatımız oldu o zamanda kendisi resmen karşımda çocuk gibiydi ve sürekli konuştu yani aklına ne gelirse anlattı da durdu diyebilirim ve kesinlikle yanımda ne onu arayanlardan ne de mesaj vs gibi hiç birşeyden çekinmeden hareket etti. Ben zaten normalde asla kimle konuştun kimle görüştün vb. şeyler ilişkimde sormam çünkü bana göre karşındaki kişiyi daraltmaya gerek yok bir insanın içinde varsa iyi yada kötü birşey ben sorsamda sormasamda yine de yapar. Ayrıca ikimizde 30 yaşında yetişkin insanlarız bence aksi davranmak çocukluk olur.
Ve şuan 3 aydır ilişkimiz var. Ama bir gariplik var yada ben abartıyorum bilmiyorum. Kendisi bazen inanılmaz konuşkan, birbirimizle konuşurken çok eğleniyoruz hatta iş günleri dahi 12 1 e kadar konuştuğumuz olur. Ama bazen tam tersi sanki uzak. Birde sevgi sözcüklerinden hiç hoşlanmıyor. Ona göre gün içinde aklına geliyor muyum arayıp soruyor muyum tamam işte budur diyor.
Bazen çok yakın bazen çok uzak konuşması bende ister istemez biraz evham yapmama sebep oluyor. Evet ilişki aslında çok yeni sonuçta geçmişi dikkate alamam aradan geçen senelerde ikimizde değiştik ve yeni tanışıyor gibi olduğumuz yerler illaki var ama sorunlarımızı illaki bir şekilde ya çözüyoruz ya da o sorunda farklı düşündüğümüzü kabul edip devam ediyoruz.
Bendeki bu kaybetme korkusunu nasıl yenebilirim ?
Dip not: İkizler burcu
Size aslan havası tavsiye ederimburc yazdınız diye dedim. Benim eşim de ikizler. Ama benim için çabalayan hep o olmuştur. Kaybetme korkum olmadı. Olsa ilişki yürütmem zaten. Kaybedebilecegimi düşündüğüm biriyle zaman harcamam. Erkek milleti biraz bu egoya teslim oluyor galiba bilmiyorum. Aksi şekilde davranmak biraz kibirlenmelerine sebep oluyor.
İşte yaşamayın. Ne gerek var. Hayatınızdaki kişi bu güveni vermiyorsa ilişki size azap olurO değil bir başkası olsa ben yine aynı korkuyu yaşıyorum zatenAnlatma sebebimde acaba benim görmediğim birşey mi var diye :)
İkizler burcuyum ve evet benim de günüm günüme tutmaz.Merhabalar :)
Yaklaşık 10 yıl öncesi üniversitede çok kısa ilişkimiz olmuştu. İletişim eksikliğimiz ve birazda toyluğumuzla sanırım ilişkimiz bitti ve bir daha hiç iletişim kurmadık. Ancak seneler içinde aklıma çok kez gelmiştir fotoğrafına açıp bakmışlığım çok oldu. Ancak bir kaç ay önce kendisi benimle yeniden iletişim kurmaya başladı. Maalesef ki farklı şehirlerde yaşıyoruz ancak yeniden iletişim kurduktan sonra bir kez görüşme fırsatımız oldu o zamanda kendisi resmen karşımda çocuk gibiydi ve sürekli konuştu yani aklına ne gelirse anlattı da durdu diyebilirim ve kesinlikle yanımda ne onu arayanlardan ne de mesaj vs gibi hiç birşeyden çekinmeden hareket etti. Ben zaten normalde asla kimle konuştun kimle görüştün vb. şeyler ilişkimde sormam çünkü bana göre karşındaki kişiyi daraltmaya gerek yok bir insanın içinde varsa iyi yada kötü birşey ben sorsamda sormasamda yine de yapar. Ayrıca ikimizde 30 yaşında yetişkin insanlarız bence aksi davranmak çocukluk olur.
Ve şuan 3 aydır ilişkimiz var. Ama bir gariplik var yada ben abartıyorum bilmiyorum. Kendisi bazen inanılmaz konuşkan, birbirimizle konuşurken çok eğleniyoruz hatta iş günleri dahi 12 1 e kadar konuştuğumuz olur. Ama bazen tam tersi sanki uzak. Birde sevgi sözcüklerinden hiç hoşlanmıyor. Ona göre gün içinde aklına geliyor muyum arayıp soruyor muyum tamam işte budur diyor.
Bazen çok yakın bazen çok uzak konuşması bende ister istemez biraz evham yapmama sebep oluyor. Evet ilişki aslında çok yeni sonuçta geçmişi dikkate alamam aradan geçen senelerde ikimizde değiştik ve yeni tanışıyor gibi olduğumuz yerler illaki var ama sorunlarımızı illaki bir şekilde ya çözüyoruz ya da o sorunda farklı düşündüğümüzü kabul edip devam ediyoruz.
Bendeki bu kaybetme korkusunu nasıl yenebilirim ?
Dip not: İkizler burcu
Bizzat ikizler burcu olanlardan duymak ayrı bir rahatlattı beni gerçekten :)İkizler burcuyum ve evet benim de günüm günüme tutmaz.
Bir gün çok konuşkan ne neşeliysem ertesi gün durgun ve isteksiz olabilirim.Hatta bir saat arayla bile olabilirim.
Bu karşımızdakini önemsememek veya sevmemekten değil ruh halimizin değişken olmasından.
Ben kova burcuyum ve biraz fazla net olmak isteyen insanım. Her zaman olabilecek şeyler değil farkındayım. Ama galiba yavaş yavaş buna alışmak lazım :) dediğiniz gibi konuşmak pek istemediği zamanlarda hiç zorlamıyorum yada bu durumu "benimle ilgilenmedin" vb. şekilde geri dönüş sağlamıyorum. O anı o anda kalıyor ve devam ediyorum (kafama takılsa da devam etmeye çalışıyorum ona belli etmeden )Bende ikizler burcuyum ve aynı anlattığınız gibiyim. Bazen yan yanayken susabileceğimiz ve bunu hiç garipsemeyeceğimiz insanlar çok değerli oluyor. Bazen çok soğuk ya da dalgın olabiliyorum ama karşımdakiyle ilgisi yok ne yazık ki hep yanlış anlaşılmama sebep oluyor. Bir ikizler burcu ilişkiyi istemiyorsa gider zaten tutamazsınız merak etmeyin
Bu değişken ruh halimiz yüzünden ikiyüzlüye çıkmış adımız.Ama bu tamamen iç dünyamızla ilgili durum.Yani sessiz kalmak istiyorsak bizi birisi irdeleyip neyin var ne oldu diye sormamalı.Çünkü biz de ne olduğunu bilmiyoruzBizzat ikizler burcu olanlardan duymak ayrı bir rahatlattı beni gerçekten :)
Ben kova burcuyum ve biraz fazla net olmak isteyen insanım. Her zaman olabilecek şeyler değil farkındayım. Ama galiba yavaş yavaş buna alışmak lazım :) dediğiniz gibi konuşmak pek istemediği zamanlarda hiç zorlamıyorum yada bu durumu "benimle ilgilenmedin" vb. şekilde geri dönüş sağlamıyorum. O anı o anda kalıyor ve devam ediyorum (kafama takılsa da devam etmeye çalışıyorum ona belli etmeden )
Demekki gerçekten ikizler burcunun genel özellikleri buBen de ikizler burcuyum ve okurken eski sevgililerimin benim için aynı yorumları yaptığını hatırladım kesin ikizler burcu diye düşünürken sondaki notu okudumkaybetme korkunuzu çok iyi anlıyorum korkma demekle geçmiyor ne yazık ki. Bütün ilişkilerinizde böyle miydiniz? Ben davranışlarımla asla karşı tarafa belli etmesem de bu kaybetme korkusunu derinden yaşadım her ilişkimde. Sonra bunun üzerine düşündükçe bir çeşit bağlanma problemi yaşıyor olabileceğimi düşündüm ve yakın zamanda psikolojik yardım alacağım bununla ilgili. Bendeki durum kaybetme korkusundan çok, yersiz bir endişe şeklinde ve karşı tarafa asla belli etmesem de sürekli düşünüp dururum. Umarım sizin durumunuz böyle değildir de sadece ikizler burcunun yarattığı kafa karışıklığıdır mutluluklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?