Kaybetme korkusu

yazacaklarımı benım yapabıldıgımı sanmayın... endışelenmenın genclıgı yok edecegını ve en basıtınden bır sebepten dolayı kendını yorgun bıtkın hissetmene sebep olacagını bılıyor musun?...
gereklı tedbırlerı aldıktan sonra işlerı allah a bırakalım..allah en ıyı koruyucudur...
bunlar ıman zayıflığından kaynaklandığı gıbı yanlış egıtım dolayısıyla,endışenın sıradan bır şey olmayıp bazı durumlarda gereklı gorulmesı gıbı bır bakış acısından kaynaklanabılmektedır.. ne mutlu kıtaptan verdıgım orneklerı yaşayabilene..allah yardımcın olsun..

O korku bendede var,yurt dışına geldiğim günden bu yana sürekli ailemi düşünüyorum.
Annem ameliyat oldu,yanında olamadım malesef.

Ençok korktuğum şeydir sevdiğim insanların kaybı.Rabbim kimseye yaşatmasın

Son düzenleme:

amin canım amin
senin işin de çok zormuş

malesf bende uygulayamayanlardanım

ah ah benden iyi bilemezsin canım. Benim annem hep hastaydı kaç gece hastanede başında ağladığımı bilirim

aklıma geldikçe aklım çıkıyor inanki elimde olmadan oluyor bu duygu
rabbim onları bize bağışlasın canım elden gelen birşeyde yok açıkcası...

İyi bi doktor bulabilsem devam etmeyi çok isterim aslında, psikolog destegi de almak isterdim ama biraz araştırınca kimsenin psikologlardan memnun kalmadığını öğrendim, ama tekrar araştırmaya başlayacağım..

Son düzenleme:
Eşim ölümden sonrasına inanmıyor, ben de inanıyorum ama cennete gideceğime pek inanmıyorum.
O yüzden ölümü düşünmemeye çalışarak, her anımızı mutlu yaşamaya uğraşıyoruz.
Önemli olan onurumuzla, dürüst, huzurlu, mutlulukla yaşamak..
Doktorlara göre annemin sayılı günleri olmasına rağmen, benim ölümüm bir kırmızı ışıkta geçmeye de bakabilir düşününce.
Sürekli ölümü düşünerek yaşayamayız..

haklısın canım tabii ki de bu şekilde ömür geçmez bende farkındayım ama bir türlü düşündüklerimi kendime anlatamıyorum belki de psikolojik daha doğrusu bu tür şeylerden çok etkilenen birisiyim

allahım hepimize güzel kaderler yazsın

Canim anksiyetede en yaygin olan sevdiklerini kaybetme korkusu, ölum korkusu, hastalanma korkusu.
Ruyalarina ve gunluk olan olaylarada anlam yukleme baska bir versiyonu.
Bu durumun dört cesidi var ve ben hepsini yasiyorum. Pa ve okb de var. Allah sonumu hayretsin. 17 yildir donem donem nuksediyor.
Yine 4 aydir ilac kullaniyorum. Dün oglum hastalandi sandim tepeden tirnaga uyustum resmen, azkaldi yigiliyodum, nereye gitti kullandigim ilac uffff hep mesgul olmaya calisiyorum.
Yalniz degilsin merak etme. Nelere kaygilandigim buralara sigmaz, ruya ile amel olmaz ama bende gordugum ruyayla bu ay bi bitse hayirlisiyla diyorum

ççok üzüldüm canım ya ne olacak halimizi bende bilmiyorum. Sen yine ilaç kullanıyormşsun umarım faydasını görürsün. Aslında bu konuda tedavi almamak bile ayrı bir hastalık bende bunlardan biriyim

kızlar hepinize desteklerinz için çok teşekkür ederim sizinle dertleşmek bile güzeldi bi nevi rahatladım sayılır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…