kaybetmekten korkuyorum

incitanesibel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
190
218
103
annemin vefatından sonra sevdiğim insanları kaybetmekten çok korkuyorum.Oyle herkesi sevemiyorum ama sevdiğim insan arkadaş sevgili abla kardeş olsun kaybetmekten çok korkuyorum
mesela şuan sevgilim, hayatımda bana aşkı yaşatan ben kimim beni ben yapan nedir bana güç veren sevgi ve aşk huzur dolu günler ne bileyim hiç kimsenin yanında bu kadar kendim olamadım onunla herşey yolunda bi sıkıntı yok allaha şükür ama şöyle bi durup düşününce onu bi gün kaybedersem diye düşünceye girince çıkamıyorum hiç bi sorun yokken sevdiklerim için bu düşünceye giriyorum ..Psikoloğa gittim ilaç verip manyak ettiler beni paralı psikoloğa gidemiyorum öğrenciyim bilgi olarak eklemek istedim

annemin vefatından sonra sevdiğim insanları kaybetmekten çok korkuyorum.Oyle herkesi sevemiyorum ama sevdiğim insan arkadaş sevgili abla kardeş olsun kaybetmekten çok korkuyorum
mesela şuan sevgilim, hayatımda bana aşkı yaşatan ben kimim beni ben yapan nedir bana güç veren sevgi ve aşk huzur dolu günler ne bileyim hiç kimsenin yanında bu kadar kendim olamadım onunla herşey yolunda bi sıkıntı yok allaha şükür ama şöyle bi durup düşününce onu bi gün kaybedersem diye düşünceye girince çıkamıyorum hiç bi sorun yokken sevdiklerim için bu düşünceye giriyorum ..Psikoloğa gittim ilaç verip manyak ettiler beni paralı psikoloğa gidemiyorum öğrenciyim bilgi olarak eklemek istedim
basınız sagolsun oncelıkle
herseyden once kısılere degıl de kendınıze baglanın
hanı bır laf varya ölumden baskası yalan
anne baba kardes es cocuk gıbı en yakınlar vefat ettıkten sonra onlar adına da burda yasayacaksınız
hayat devam edıyor hıcbır zaman acısı gecmeyecek kalpde o agrı hep olacak ama ne kadar cabuk toparlanırsanız ruhu okadar rahat eder.
annenızın kaybıyla sevgılınıze cok baglandınız sanırım
ayrılık olur anlasmazlık olur sızı yıpratır herseyın gecıcı oldugunu bılerek ama kopmayarak yanı herseyı tadında kararında yasamaya calısın ınanın oyle daha kolay ve keyıflı olur

bugun bır arkadasın konusuna daha aynı seyı yazdım
hepımız bırgun kaybettıklerımıze kavusacagız

ozamana kadar hakkını vererek yasayın bır sılkelenın hadı bakım :)

basınız sagolsun oncelıkle
herseyden once kısılere degıl de kendınıze baglanın
hanı bır laf varya ölumden baskası yalan
anne baba kardes es cocuk gıbı en yakınlar vefat ettıkten sonra onlar adına da burda yasayacaksınız
hayat devam edıyor hıcbır zaman acısı gecmeyecek kalpde o agrı hep olacak ama ne kadar cabuk toparlanırsanız ruhu okadar rahat eder.
annenızın kaybıyla sevgılınıze cok baglandınız sanırım
ayrılık olur anlasmazlık olur sızı yıpratır herseyın gecıcı oldugunu bılerek ama kopmayarak yanı herseyı tadında kararında yasamaya calısın ınanın oyle daha kolay ve keyıflı olur

bugun bır arkadasın konusuna daha aynı seyı yazdım
hepımız bırgun kaybettıklerımıze kavusacagız

ozamana kadar hakkını vererek yasayın bır sılkelenın hadı bakım :)
aslında evet annemden sonra yapayalnızdım üstüne çok zor şeyler yaşadım atlattım sevgilime de bu yüzden aşırı baglandım ama oda çok iyi biri dediğim gibi aşkı acısıyla tatlısıyla yasatti

ölmesini düşünmek beni bi anda nefesimi kesiyor ve düşünmek bile istemiyorum terketmek de değil.Hayat bu onu kaybetmek terketmek veya terkedilmek. onun olmayışı
Terketmesınden korkuyorsan er gec terk eder zaten, cunku o terketmesın diye kaybetme korkusunun verdıgı ezıklıkle ona paşaymıs gibi davranıp hatalarını daima görmezden geleceksin. Böyle davranışların sonuda terk edilmek oluyor malesef. Er gec.

Ölmesinden korkuyorsan bir uzmandan destek al, sevdıgın her insanın öleceğini dusunup kendini kahretmek normal degıl.

Terketmesınden korkuyorsan er gec terk eder zaten, cunku o terketmesın diye kaybetme korkusunun verdıgı ezıklıkle ona paşaymıs gibi davranıp hatalarını daima görmezden geleceksin. Böyle davranışların sonuda terk edilmek oluyor malesef. Er gec.

Ölmesinden korkuyorsan bir uzmandan destek al, sevdıgın her insanın öleceğini dusunup kendini kahretmek normal degıl.
şuan iyiyiz ama bundan 1 ay öncesine kadar bi 2 3 aylık zor dönemden geçtik dediginiz gibi hatalarını hiç kabul etmedi beni terketti sonra tekrar bi araya geldik . ben o zaman hep ağlayan alttan almaya çalışan oldum agzimla kuş da tutsam yaranamiyordum . Normal davranmaya çalışıyorum ama olmuyor mesela şuan iyiyiz ama ben çok ilgi gosteriyorum iyi davranmaya kırmamaya çalışıyorum yaşattığım kötü günlerden bi gün onu kaybedersem pişman olmamak için

şuan iyiyiz ama bundan 1 ay öncesine kadar bi 2 3 aylık zor dönemden geçtik dediginiz gibi hatalarını hiç kabul etmedi beni terketti sonra tekrar bi araya geldik . ben o zaman hep ağlayan alttan almaya çalışan oldum agzimla kuş da tutsam yaranamiyordum . Normal davranmaya çalışıyorum ama olmuyor mesela şuan iyiyiz ama ben çok ilgi gosteriyorum iyi davranmaya kırmamaya çalışıyorum yaşattığım kötü günlerden bi gün onu kaybedersem pişman olmamak için
ama bu kayıp korkusu tek taraflı olmaz kı ölum bızı teget gececek degıl sıze de bırsey olabılır allah korusun hayatınızdakı kısı sızın kıymetınızı bılmelı bılmıyorsa bılen bırını kıymet bılmeyen bırıne verdıgınız emek yuzunden kacıracaksınız
sızde deger gormeyı hakedıyorsunuz sızde sevılmeyı hakedıyorsunuz sureklı altdan alarak pohpohlayarak yastıgıma ıyı davransam o bıle bana yumusak yuzunu gosterır :)

bastan nasıl baslarsa oyle gıder balık hep bastan kokar ve kalıtelı erkekler guclu kadın sever bunu unutmayın .

Devam et alttan alıp haklıyken bile ozur dilemeye, o olmazsa naparsın dı mı? Annen gıtmıs hayattasın ama o giderse yasanmaz dı mı?
Tam gaz devam böyle davranmaya. Yakında terk eder.

Devam et alttan alıp haklıyken bile ozur dilemeye, o olmazsa naparsın dı mı? Annen gıtmıs hayattasın ama o giderse yasanmaz dı mı?
o yaptıklarım için pişmanım iyice soğutmuştum kendimi nasıl davranmam gerek bilmiyorum şuan öyle değilim hatasını kabulleniyor bende söylüyorum korktuğumu belli etmiyorum o bi kereydi edasında takılıyorum.Bu benim içten içe yaşadığım bi korku daha fazla kimseyi kaybetmek istemiyom bide çok fazla ilişkim olmadı erkeğe nasıl davranırsam o pesimddn koşar bilmiyorum aslında içten içe biraz da o koşsun istiyorum ve fedakarlık huyumdan nasıl vazgeçebilirim abla

kadınlar hangı noktada kendıyle baglantıyı koparıyor hep goruyoruz kendınden cok sevıyor karsısındakını okadar cok sevıyor kı adam ılk onu gozden cıkarıyor

suan konu sahıbının en cok sevılmeye ıhtıyacı varken bıle en cok seven tarafında. uzuluyorum ya gercekten uzuluyorum

banane benım ıcın once kadınlar mutlu olsun erkekler kendılerı dusunsun gerı kalan onların sorunu ben once kadınlar mutlu olsun dıyorum ve kızıyorum , okuyunca boyle kendını ezdırenlerı cok kızıyorum

o yaptıklarım için pişmanım iyice soğutmuştum kendimi nasıl davranmam gerek bilmiyorum şuan öyle değilim hatasını kabulleniyor bende söylüyorum korktuğumu belli etmiyorum o bi kereydi edasında takılıyorum.Bu benim içten içe yaşadığım bi korku daha fazla kimseyi kaybetmek istemiyom bide çok fazla ilişkim olmadı erkeğe nasıl davranırsam o pesimddn koşar bilmiyorum aslında içten içe biraz da o koşsun istiyorum ve fedakarlık huyumdan nasıl vazgeçebilirim abla
ya kıyamam cok tatlısın :KK36:

size özelden yazabilmem mümkin mu beni gerçekten anlamışsınız ve yaptığım aslında fedakarlık biliyosunuz
yazarım da arkadaslar da anladı aslında tek ben degıl :) hepsını senın ıyılıgın ıcın soyledık yanlıs anlama bıze sen lazımsın

Back
X