Aklıma takılıyor bu konu.
Sevgilim, bana kıskançlık yapmadığını sebep olarak da beni kaybetmek istemediğini söyledi. Eğer takilirsa ufak şeylere ben zararlı çikarmişim. Bir erkek olarak bu konuda beklentileri benden daha fazlaymis.
Bütün bunları bir konuda onu kiskandim diye söyledi. O da ufacık birşeydi.
Şimdi bu bana seni kaybetmemek için kendimi gizliyorum mu demek istiyor? Bir de ben kısa düşünmüşüm, daha derin bakmaliymisim.
O kadar kivirdi ki cidden, aklımı nasıl karıştırdıerkek arkadaşının laf ebelemesi gibi bişey ben yapınca doğrudur. sen kıskanırsan kötüsün gibi bir şey demeye çalışmış kıvıra kıvıra.
YokNe gibi zarar mesela ?
Siz ayrılmaklamı tehdit ediyor !Ben bunu anladım.
Yok
Kiskanirsa iyi kiskanirmis ben bunalirmisim demek istedi sanırım
Bir de şey dedi kendi değerini başkaları üzerinden anlamaya çalışma
kıskançlığını abartmamaya çalışıyordur belki sizi kaybetmemek için.. ki doğrusu da bu.Aklıma takılıyor bu konu.
Sevgilim, bana kıskançlık yapmadığını sebep olarak da beni kaybetmek istemediğini söyledi. Eğer takilirsa ufak şeylere ben zararlı çikarmişim. Bir erkek olarak bu konuda beklentileri benden daha fazlaymis.
Bütün bunları bir konuda onu kiskandim diye söyledi. O da ufacık birşeydi.
Şimdi bu bana seni kaybetmemek için kendimi gizliyorum mu demek istiyor? Bir de ben kısa düşünmüşüm, daha derin bakmaliymisim.
Zaten ben bu konuda bir fikir belirttikten sonra bunları söyledikıskançlığını abartmamaya çalışıyordur belki sizi kaybetmemek için.. ki doğrusu da bu.
ama bana kıskanan taraf sizsiniz gibi geldi. erkek arkadaşınız sizi kıskanmıyor sanırım.
EvetSaçma saçma kiskancliklarla iliskinizi yipratmak istemiyor bence. Bunu kastetmis gibi geldi bana. Sana güvendiğini, böyle sorunlar çıkarmak istemediğini söylemis. Tabi azcık kapalı, her türlü yorumlanir
erkek ağırlıklı bir iş yapıyorsanız belki, sen zararlı çıkarsın derken onu kastetmiş de olabilirZaten ben bu konuda bir fikir belirttikten sonra bunları söyledi
Ben birbirimizi rahatsız edecek boyutta davranışlardan kacinmaliyiz dedim. Yani karşı cinsle muhabbette
O da buradan yurursek sen zararlı çıkarsın ben sana bu konuda hiç karismiyorum sende değerini diğer insanlar üzerinden görmeye çalışma dedi
Evet genelde öyleerkek ağırlıklı bir iş yapıyorsanız belki, sen zararlı çıkarsın derken onu kastetmiş de olabilir
Acaba öyle mi demek istediŞimdi kıskandın ya sonra bunun rövanşını deneme sakın kötü olur demek istemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?