• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaybetmemek için kendini gizleyen erkek olur mu?

Oriess

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
242
101
13
32
Aklıma takılıyor bu konu.

Sevgilim, bana kıskançlık yapmadığını sebep olarak da beni kaybetmek istemediğini söyledi. Eğer takilirsa ufak şeylere ben zararlı çikarmişim. Bir erkek olarak bu konuda beklentileri benden daha fazlaymis.

Bütün bunları bir konuda onu kiskandim diye söyledi. O da ufacık birşeydi.

Şimdi bu bana seni kaybetmemek için kendimi gizliyorum mu demek istiyor? Bir de ben kısa düşünmüşüm, daha derin bakmaliymisim.

erkek arkadaşının laf ebelemesi gibi bişey ben yapınca doğrudur. sen kıskanırsan kötüsün gibi bir şey demeye çalışmış kıvıra kıvıra.

Sevgilim, bana kıskançlık yapmadığını sebep olarak da beni kaybetmek istemediğini söyledi. Eğer takilirsa ufak şeylere ben zararlı çikarmişim. Bir erkek olarak bu konuda beklentileri benden daha fazlaymis.

Şimdi bu bana seni kaybetmemek için kendimi gizliyorum mu demek istiyor? Bir de ben kısa düşünmüşüm, daha derin bakmaliymisim.

Ne gibi zarar mesela ?
Siz ayrılmaklamı tehdit ediyor !Ben bunu anladım.

Yok

Kiskanirsa iyi kiskanirmis ben bunalirmisim demek istedi sanırım

Bir de şey dedi kendi değerini başkaları üzerinden anlamaya çalışma

Hım.Yapacak birşey yok ozaman.
Bir tür uyarı çekmiş.
Kişinin kendisini frenlemesi elinde tabi.
Abartılması hastalık her iki taraf içinde.

kıskançlığını abartmamaya çalışıyordur belki sizi kaybetmemek için.. ki doğrusu da bu.
ama bana kıskanan taraf sizsiniz gibi geldi. erkek arkadaşınız sizi kıskanmıyor sanırım.

Saçma saçma kiskancliklarla iliskinizi yipratmak istemiyor bence. Bunu kastetmis gibi geldi bana. Sana güvendiğini, böyle sorunlar çıkarmak istemediğini söylemis. Tabi azcık kapalı, her türlü yorumlanir

kıskançlığını abartmamaya çalışıyordur belki sizi kaybetmemek için.. ki doğrusu da bu.
ama bana kıskanan taraf sizsiniz gibi geldi. erkek arkadaşınız sizi kıskanmıyor sanırım.
Zaten ben bu konuda bir fikir belirttikten sonra bunları söyledi

Ben birbirimizi rahatsız edecek boyutta davranışlardan kacinmaliyiz dedim. Yani karşı cinsle muhabbette

O da buradan yurursek sen zararlı çıkarsın ben sana bu konuda hiç karismiyorum sende değerini diğer insanlar üzerinden görmeye çalışma dedi

Saçma saçma kiskancliklarla iliskinizi yipratmak istemiyor bence. Bunu kastetmis gibi geldi bana. Sana güvendiğini, böyle sorunlar çıkarmak istemediğini söylemis. Tabi azcık kapalı, her türlü yorumlanir
Evet

Ama neden seni kaybetmemek için bunlara takilmiyorum ilerde cakisirsak o zaman sergilerim desin ki

Zaten ben bu konuda bir fikir belirttikten sonra bunları söyledi

Ben birbirimizi rahatsız edecek boyutta davranışlardan kacinmaliyiz dedim. Yani karşı cinsle muhabbette

O da buradan yurursek sen zararlı çıkarsın ben sana bu konuda hiç karismiyorum sende değerini diğer insanlar üzerinden görmeye çalışma dedi
erkek ağırlıklı bir iş yapıyorsanız belki, sen zararlı çıkarsın derken onu kastetmiş de olabilir

erkek ağırlıklı bir iş yapıyorsanız belki, sen zararlı çıkarsın derken onu kastetmiş de olabilir
Evet genelde öyle

Zaten şey dedi bunlardan önce şunu düşün

Sen mesleğinden önce kadınsın
Birinin askisin
Birinin gulusun

Buda olayın romantik tarafı :D

Takmışsınız adamın kıskançlığına kıskanmayışına.Konular hep bu yönde demek ki tek derdiniz o.
Bi akışına bırakın şu ilişkileri amma anlam yüklüyorsunuz öyle mi dedi, öyle dediyse ne olur falan.
Sanki hepimiz senin sevgilinin karakterini doğum saatine yükselen burcuna kadar biliyoz da yorumlayacaz.
Bana göre sizi sevmiyor, öyle kıskanmalı durumlara girme zaten topun ağzındasın ayrılırım ha diyor.
Bak herkesin tecrübeleri de farklıymış,
Az relaks olmak lazım.

Sen niye beni kiskanmiyorsun diye serzeniste mi bulundun da soyledi? Bizim yillar once dönmustu boyle bir muhabbet.Icten ice rahatsizlik duydugu konulari sana saygisindan dolayi belli etmiyor.Kiskancligini gosterse seni bunaltir hayatini kisitlar yani,zaten adam aciklamis niye anlayamadin kiz:)
Bence boyle erkekler cok asil ve cekici.Ayrilmaz da evlenirseniz her hareketinden dogru soyledigini anlarsin cunku tanidikca mimiklerden davranislardan kendini tuttugunu anliyorsun

Back
X