Kaybettim

Ben herşey için çok acı çektim

Evet bende kendimce zor şeyler yaşadım col büyük sağlık sorunlarım oldu

Ben çok erken kapandım 6 yaşında bu yüzden istediğim tarzda kıyafeti doya doya giymek istiyorum daha sonra hiç denize havuza girmedim önce turkiyeyi gezip sonra yurtdışıni gezmek istiyorum ve bunlar için para kazanmak

Gencler sabirsiz sabirla ilerlemek nedir bilmiyor
Ne gibi hayaliniz vardi olmadi yapamadınız anlatırsanız nerde eksikliğiniz var yorum yapalim
Ben istediğim gibi giyinmek makyaj yapmak istiyorum giyime gezmeye doymak istiyorum çok erken kapandım 6 yaşında ve hiç denize havuza girmedim hayatımda çok hayalim var ama keşke 20 yaşında hepsi gerçek olsaydı

üniversite okudun mu? mesleğin var mı? ailenle yaşıyorsun sanırım?

Ümitsiz olmayın.

Ben istediğim gibi giyinmek makyaj yapmak istiyorum giyime gezmeye doymak istiyorum çok erken kapandım 6 yaşında ve hiç denize havuza girmedim hayatımda çok hayalim var ama keşke 20 yaşında hepsi gerçek olsaydı
Bugün ölsen yarın mezardasın , bu hayatı çok sevme kardeşim.
Çarşafı şerifeliyim elhamdulillah diyorum iyiki örtülüyüm iyi ki. Erkekler bana bakıp hayal dünyasında beni düşünmüyor
Ve benm yüzünden de günaha girmiyorlr diye çok mutluyum.
Bende 23 yaşındayım aramızda pek fazla yaş farkı yok. Seni din kardeşin olarak Allah için uyarıyorum. La rahate fid dünya dünyada rahat yoktur . Açılsan çok mutlu olacağını mı sanıyorsun oysa ki Allah celle celalühu ya karşı gelmiş olup ve ona isyan etmiş olacaksın
Lütfen bu kötü düşünceler isteklerin aklına geldikçe tevbe et. Rabbim seni sevsin

Rabbim sana böyle bir nuru 6 yaşında nasip etmiş bundan büyük nimet mi olur? 43 yaşındayım kaç defa dibin dibine vurduk 40 yaşında hayatımı yeniden inşa etmek zorunda kaldım her seferinde tekrar ayağa kalkmaya çırpındık. Daha 26 yaşındasın yolun başındasın sen sanıyormusunki herkesin hayatı mükemmel herkes hayalini yaşıyor herkes zengin hiçkimse sağlık sorunu yaşamıyor yopunbakımlarda hastanelerde yer yok kimse randevu alamıyor. Artık eskisi gibi değilki kapalı insanlar içinde güzel yerler var.bizim zamanınızda üniversitedeyken türban sorunu vardı ama şimdi hiçbir yerde yok ne okulda ne iş hayatında...güzel bir insana Rabbim seni sevdirir muhafazakar otellerde balayına tatillere gidersin . Eşine arkadaş oturmalarında süslenirsin . İmrendiğim hayatlar dıştan görünen şatafattan ibaret içi nur nimet değil . Rabbim kalbine inşirah ferahlığı versin

Hiçbir hayalim gerçek olmadı
Daha 26 yaşındasınız.
Hayallerinizi gerçekleştirmek için koca bir ömür var önünüzde. Bu kadar çabuk "oynamıyorum ben!" demek bana şımarıklık geliyor biraz. Hepimiz olduğumuz yere tırnaklarımızla kazıyarak geldik...
Denediğiniz şeyleri tekrar deneyerek vakit kaybetmeyin.
Plan değiştirin.
Asılın ve direnin.

Tam olarak sizi bu noktaya getiren nedir. Aileniz mi.? Zorla kapatılmanız mı.? Ailenizden şiddet mi görüyorsunuz.?
Erkek arkadaşınızdan mı ayrıldınız.? Belli bir sorun yazmadığınız için derdinizin ne olduğunu neden böyle ümitsiz olduğunuzu anlamadım

Bunlar hiç zor değil önce işe giriyorsun biraz sıkı çalışıp kendini göster yıllık izninde de al bi bilet git

Başkalarına odakli yaşarsanız hayatınızi O ana göre yaşarsınız karamsarligi bırakıp kendinize hayatınıza odaklanin bu yaşta bu kadar umutsuz olmaniz kendinize zarar tek başınıza yapamiyorsaniz terapist yada psikatri den destek alin ama hayata olan bakış açınızı degistirin

Allah başka dert vermesin. İstediğin hayatı yaşayamamış olabilirsin haklısın ama bunda Allahın ne suçu var tövbe est. Git ailene kız. Yani çaresiz Bi derdin yok istersen adım adım istediklerini de yapabilirsin 26 yaş ne ki?

Küçük yaşta zorla kapatılmam ve o yaştan itibaren gördüğüm şiddet çok cabalamama rağmen hiçbir istedigimin olmamasi

Üniversiteye başladığımda 17 yaşımdaydım. Bşr arkadaşımda 29. Babası kızlar okumaz demiş okutmamış. Hepsi 20 yaşında liseye başlamış. Biri hakim olmuştu. Biri uzman bir kurumda. Benim arkadaşımda bir bölüm okuyordu İngilizceye bayılırdı hobi olarak çevirmenlik yapardı. Sonra okulda biriyle tanıştı evlenmişler 2 çocukları olmuş. Kardeşleri de kariyer olarak ilerliyor. Hiçbir zaman geç değil. İster okursun ister çalışır ister evlenir ister gezersin ister Başka birşey. Yeter ki bu düşünce içinden çık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…