- 21 Ağustos 2023
- 42
- 9
- 1
- 24
- Konu Sahibi baharresintisi
-
Ben herşey için çok acı çektimNeden kırgınsın pardon? Sana seçimlerini yapabilmen için hür irade verilmiş. Neden en ufak başarısızlıkta bir suçlu arıyorsunuz ? Ne yaptınız dua edip oturup olsun diye mi beklediniz? Hiç mi çabanız olmadı ? İstediğiniz için neler yaptınız da sonuç vermedi? Yani bazen gerçekten insan canı sıkkınken ne konuşacağını bilmiyor. Saçma sapan isyan etmeyin. Sonra beğenmediğiniz b.k hayatınızı çok ararsınız
Ne ara gezecem ne ara evlenip çocuk yapacam kiÇok gençsin.
Evet bende kendimce zor şeyler yaşadım col büyük sağlık sorunlarım olduHayatta çok farklı acilar var küçük yaşta anası babası ölüp zulüm içinde yaşayanlar tecavüze uğrayanlar hayatı bitenler ,ağır engelli doğanlar veya ağır engelli çocukları olanlar . Sevdiklerini bir günde kaybeden depremzedeler ve daha çok şey .. hayata her isteğimiz gerçekleşsin diye gelmedik birçoğumuzun çok derin yaraları acıları var ama yaratıcıya kinleşmek yerine toparlanmaya çalışıyoruz Allah'a kin tutmak sana bişey kazandırmaz aksine kaybetmeye mahkum olursun . O yüzden hayatının baş rolü sensin düştüğünde kalkmazsan tekrar tekrar iterler düşene tekme atan çok olur
Ben çok erken kapandım 6 yaşında bu yüzden istediğim tarzda kıyafeti doya doya giymek istiyorum daha sonra hiç denize havuza girmedim önce turkiyeyi gezip sonra yurtdışıni gezmek istiyorum ve bunlar için para kazanmakbence insanları bu hale getiren en büyük etken instagram daki ışıltı. eskiden göremeyeceği insanları herkes görüp kendiyle karşılaştırır hale geldi, sonuc bu. mesela gidip kendini dila tarkanla mı karşılaştırıyorsun, hayallerin neler? kaldıki 26 zaten cok genç bi yaş, ben lise üni ikisini de yabancı dilli olduğu içiin hazırlıkla içn 5er yıl okudum 24 de mezun oldum. 26 da daha önceki işimden istifa edip uzun bi işsizlik yaşadım sırf yurtdışı hayalim için. şimdi 28 oldum hayalimi yaşıyorum ama hayalim monacoda ev almak değil sadece işe girebilmekti avrupada. :)) kimisinin 2 ayda yapabildiği bişe benim 2 senemi aldı.
cok yakın arkadaşım babası cok zengin, senelerdir pariste şahene bir hayat yaşıyor, babası kağıt üzerinde şirket açtı, ordan 3 er yıllık oturma izinleri alıyor kolunu kıpırdatmadan ve o benim uğrunda yıllar verdiğim diller öğrendiğim hayalimdi. yada kimileri o uğurda denizlerde can veriyor.kimisi kürtaja giderken kimisi senelerce bebek hasreti çekiyor.
hayatlarımız cok farkli, hayallerimiz de. ulaşılabilir hayaller kurar adımlar atarsan zamanı gelir olur, ki 26 zaten hayallerini gerçekleştirip eve cekilip ölümü bekleme yaşı değil. cok normal hayatınızın seyri, sadece siz cok karamsarsınız.
Ben istediğim gibi giyinmek makyaj yapmak istiyorum giyime gezmeye doymak istiyorum çok erken kapandım 6 yaşında ve hiç denize havuza girmedim hayatımda çok hayalim var ama keşke 20 yaşında hepsi gerçek olsaydıGencler sabirsiz sabirla ilerlemek nedir bilmiyor
Ne gibi hayaliniz vardi olmadi yapamadınız anlatırsanız nerde eksikliğiniz var yorum yapalim
Param yok malesefPsikolog yardımı almayı denediniz mi? Bu şekilde 2.konunuz ve sanırım forum telkinini geçmiş durumdasınız. Düşüncelerinizin yersiz olduğunu örneklerle belirtmiştik ama sanırım daha profesyonel bir yardım almanız gerek.
üniversite okudun mu? mesleğin var mı? ailenle yaşıyorsun sanırım?Ben çok erken kapandım 6 yaşında bu yüzden istediğim tarzda kıyafeti doya doya giymek istiyorum daha sonra hiç denize havuza girmedim önce turkiyeyi gezip sonra yurtdışıni gezmek istiyorum ve bunlar için para kazanmak
Meslek varmiBen istediğim gibi giyinmek makyaj yapmak istiyorum giyime gezmeye doymak istiyorum çok erken kapandım 6 yaşında ve hiç denize havuza girmedim hayatımda çok hayalim var ama keşke 20 yaşında hepsi gerçek olsaydı
Ümitsiz olmayın.Arkadaşlar iyi günler kendimi hiç bir çıkış noktası bulamadığım bir anda buraya yazmayı düşündüm gerçekten çok üzgünüm ve üzüntümü paylaşacağım kimsem yok kendimi herşeye çok geç kalmış hissediyorum kaldım da hiçbir hayalim gerçek olmadı 26 yaşındayım artık yaşamak boş ve anlamsız geliyor en güzel günlerim çöp oldu gitti sadece acı çektim çok kırgınım yaratıcıya bu bk hayatim için .
Bugün ölsen yarın mezardasın , bu hayatı çok sevme kardeşim.Ben istediğim gibi giyinmek makyaj yapmak istiyorum giyime gezmeye doymak istiyorum çok erken kapandım 6 yaşında ve hiç denize havuza girmedim hayatımda çok hayalim var ama keşke 20 yaşında hepsi gerçek olsaydı
Daha 26 yaşındasınız.Hiçbir hayalim gerçek olmadı
Güzellik uzmanlığı okuyorum ailem üni okutmadıMeslek varmi
Bunlar hiç zor değil önce işe giriyorsun biraz sıkı çalışıp kendini göster yıllık izninde de al bi bilet gitBen çok erken kapandım 6 yaşında bu yüzden istediğim tarzda kıyafeti doya doya giymek istiyorum daha sonra hiç denize havuza girmedim önce turkiyeyi gezip sonra yurtdışıni gezmek istiyorum ve bunlar için para kazanmak
Başkalarına odakli yaşarsanız hayatınızi O ana göre yaşarsınız karamsarligi bırakıp kendinize hayatınıza odaklanin bu yaşta bu kadar umutsuz olmaniz kendinize zarar tek başınıza yapamiyorsaniz terapist yada psikatri den destek alin ama hayata olan bakış açınızı degistirinArkadaşlar iyi günler kendimi hiç bir çıkış noktası bulamadığım bir anda buraya yazmayı düşündüm gerçekten çok üzgünüm ve üzüntümü paylaşacağım kimsem yok kendimi herşeye çok geç kalmış hissediyorum kaldım da hiçbir hayalim gerçek olmadı 26 yaşındayım artık yaşamak boş ve anlamsız geliyor en güzel günlerim çöp oldu gitti sadece acı çektim çok kırgınım yaratıcıya bu bk hayatim için .
Allah başka dert vermesin.Ben istediğim gibi giyinmek makyaj yapmak istiyorum giyime gezmeye doymak istiyorum çok erken kapandım 6 yaşında ve hiç denize havuza girmedim hayatımda çok hayalim var ama keşke 20 yaşında hepsi gerçek olsaydı
Aa cok guzel bi bolum umarim devami getirirsinGüzellik uzmanlığı okuyorum ailem üni okutmadı
Küçük yaşta zorla kapatılmam ve o yaştan itibaren gördüğüm şiddet çok cabalamama rağmen hiçbir istedigimin olmamasiTam olarak sizi bu noktaya getiren nedir. Aileniz mi.? Zorla kapatılmanız mı.? Ailenizden şiddet mi görüyorsunuz.?
Erkek arkadaşınızdan mı ayrıldınız.? Belli bir sorun yazmadığınız için derdinizin ne olduğunu neden böyle ümitsiz olduğunuzu anlamadım
Üniversiteye başladığımda 17 yaşımdaydım. Bşr arkadaşımda 29. Babası kızlar okumaz demiş okutmamış. Hepsi 20 yaşında liseye başlamış. Biri hakim olmuştu. Biri uzman bir kurumda. Benim arkadaşımda bir bölüm okuyordu İngilizceye bayılırdı hobi olarak çevirmenlik yapardı. Sonra okulda biriyle tanıştı evlenmişler 2 çocukları olmuş. Kardeşleri de kariyer olarak ilerliyor. Hiçbir zaman geç değil. İster okursun ister çalışır ister evlenir ister gezersin ister Başka birşey. Yeter ki bu düşünce içinden çıkArkadaşlar iyi günler kendimi hiç bir çıkış noktası bulamadığım bir anda buraya yazmayı düşündüm gerçekten çok üzgünüm ve üzüntümü paylaşacağım kimsem yok kendimi herşeye çok geç kalmış hissediyorum kaldım da hiçbir hayalim gerçek olmadı 26 yaşındayım artık yaşamak boş ve anlamsız geliyor en güzel günlerim çöp oldu gitti sadece acı çektim çok kırgınım yaratıcıya bu bk hayatim için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?