- 21 Ağustos 2023
- 42
- 9
- 1
- 24
- Konu Sahibi baharresintisi
-
Hiçbir hayalim gerçek olmadıBiri de çıksın benim hayatım kusursuz desin. O hayatı iyi görünen insanların tek sırrı ne biliyor musun? Kendilerini toparlayabilmeleri. Kimsenin hayatı mükemmel değil. Herkesin hayatının bir köşesinde bk var. Sadece sabah kalkınca cilt bakımı yapıp dişlerinizi fırçalayıp duş falan fistan alıp kendimizi bırakmıyoruz. Kötü hissettiğin zamanlarda en şık en kusursuz haline bürünmelisin. Tüm mesele bu. Yoksa hepimizin hayatını bk götürüyor.
Benim o da yok hiçbir hayalim gerçek olmadıHayatin olumlu yonlerine odaklan ve hayat yakaladigin yerden devam ediyor. Hayatimda bircok oljmsuz ozellik sayabilirim ama kendi parami kazaniyorum tek yasiyorum diye olumlu da bakabilirim. Buradaki bircok kadinin hayati zorluklar icinde gecmistir ya maddi ya manevi. Ayrica hayat bir tekerler gibi bir bakiyorsun alttasin bir bakiyorsun usttesin
Artık ne önemi var kiIsyan guzel değil, hayatini degistirmek icin bir seyler yapmalisin isyan edeceğine, yoksa geri kalan yıllarin da çöp olur.
Demek ki yeterince çaba gostermemissin.Benim o da yok hiçbir hayalim gerçek olmadı
31 yaşında olan ve şu ana kadar henüz ne bir yuva ne bir sevgili nede bir iş. Sahibi. Olamamış bir insan ne düşünmeli sence.sen daha 26 yaşındasın şuan bile bir adım atsan bir hayalini ferçekleştirmek için geç kalmış sayılmazsın ne bu karamsarlıkArkadaşlar iyi günler kendimi hiç bir çıkış noktası bulamadığım bir anda buraya yazmayı düşündüm gerçekten çok üzgünüm ve üzüntümü paylaşacağım kimsem yok kendimi herşeye çok geç kalmış hissediyorum kaldım da hiçbir hayalim gerçek olmadı 26 yaşındayım artık yaşamak boş ve anlamsız geliyor en güzel günlerim çöp oldu gitti sadece acı çektim çok kırgınım yaratıcıya bu bk hayatim için .
Neden kırgınsın pardon? Sana seçimlerini yapabilmen için hür irade verilmiş. Neden en ufak başarısızlıkta bir suçlu arıyorsunuz ? Ne yaptınız dua edip oturup olsun diye mi beklediniz? Hiç mi çabanız olmadı ? İstediğiniz için neler yaptınız da sonuç vermedi? Yani bazen gerçekten insan canı sıkkınken ne konuşacağını bilmiyor. Saçma sapan isyan etmeyin. Sonra beğenmediğiniz b.k hayatınızı çok ararsınızArkadaşlar iyi günler kendimi hiç bir çıkış noktası bulamadığım bir anda buraya yazmayı düşündüm gerçekten çok üzgünüm ve üzüntümü paylaşacağım kimsem yok kendimi herşeye çok geç kalmış hissediyorum kaldım da hiçbir hayalim gerçek olmadı 26 yaşındayım artık yaşamak boş ve anlamsız geliyor en güzel günlerim çöp oldu gitti sadece acı çektim çok kırgınım yaratıcıya bu bk hayatim için .
Kimisinin 2 ayda yapabildigi bişe benim 2 senemi aldi çok begendim bu sözü. Ama gerçek. Çok şükür 2 senede olmus deyelim. Kimilerinki uzun sürüyor ve ya hic olmuyorbence insanları bu hale getiren en büyük etken instagram daki ışıltı. eskiden göremeyeceği insanları herkes görüp kendiyle karşılaştırır hale geldi, sonuc bu. mesela gidip kendini dila tarkanla mı karşılaştırıyorsun, hayallerin neler? kaldıki 26 zaten cok genç bi yaş, ben lise üni ikisini de yabancı dilli olduğu içiin hazırlıkla içn 5er yıl okudum 24 de mezun oldum. 26 da daha önceki işimden istifa edip uzun bi işsizlik yaşadım sırf yurtdışı hayalim için. şimdi 28 oldum hayalimi yaşıyorum ama hayalim monacoda ev almak değil sadece işe girebilmekti avrupada. :)) kimisinin 2 ayda yapabildiği bişe benim 2 senemi aldı.
cok yakın arkadaşım babası cok zengin, senelerdir pariste şahene bir hayat yaşıyor, babası kağıt üzerinde şirket açtı, ordan 3 er yıllık oturma izinleri alıyor kolunu kıpırdatmadan ve o benim uğrunda yıllar verdiğim diller öğrendiğim hayalimdi. yada kimileri o uğurda denizlerde can veriyor.kimisi kürtaja giderken kimisi senelerce bebek hasreti çekiyor.
hayatlarımız cok farkli, hayallerimiz de. ulaşılabilir hayaller kurar adımlar atarsan zamanı gelir olur, ki 26 zaten hayallerini gerçekleştirip eve cekilip ölümü bekleme yaşı değil. cok normal hayatınızın seyri, sadece siz cok karamsarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?