kaybolan esyanizi nasil bulursunuz

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kizlar maalesef esimin aldigi altin bilekligi kaybettin galiba :((( zaten cok ince olduğundan surekli kopuyodu iki kere tamire gonderdim en son bendeydi ama bulamadim daha :((((((( bunun duasi fln var mi ya :((( sizin yonteminiz nedir. Esim arada soruyor neden takmiyosun diye kayboldu diyemedim; (((((

Arkadaslar kizcaz belliki cokuzulmus oyuzden Bir cözüm ariyor.
Umarim evde kaybetmissindir evdeyse eninde sonunda bulursun elbiselerinin icine bak belki üstünü cikarirkrn kol kismina takilmistir. Umarim disarida kaybetmemissindir. Dua bilmiyorum bununla ilgili olsa banada msj at setimin kolyesini kaybettim 9 sene önce inan bana hala unutamadim

Şeytan aldı götürdü, satamadan getirdi :37:

Ya da gel pisi pisi :P

Şaka bir yana da dini konu açmak yasak, dualarımız sizinle bölümü var oraya açman lazım.

Bir de duayla eşya bulanı görmedim, yani dua okuyunca huooop diye çıkıp eline düşmez, biraz iş başa düşüyor değil mi kalkıp araman, taraman lazım :31:

İnşallah dışarda kaybetmemişsinizdir.
Süpürgenin borusunun ucuna ince çorap geçirin koltukların altına falan tutun. Küpelerim kaçınca öyle yapıyorum ben geliyo hemen ucuna:) Evi harman edin bakalım,çıkar inşallah.
Bir de aklıma bir anım geldi. Resim çantamı çok kaybederdim,arar tarar bulamazdım.Bakmadığım yer kalmazdı. Başka bir resim çantamı yere atardım "şeytan aldı götürdü,satamadan getirdi" derdim sonra tekrar arardım bulurdum :1: Kaybettiğim paralarımı da böyle bulurdum. :1:

Ben bugüne kadar kaybettiğim bir şeyi arayarak bulduğumu hatırlamıyorum, hiç ummadığım bir anda karşıma çıkıyor genelde.
Nişanıma saatler kala söz yüzüğümü kaybetmiştim mesela, parmağıma alyans takılırken eşim bir bakıcak anaaaa söz yüzüğü yok,
O telaşımın içinde ara ara yok yok..
Sonra bir yalan bulup atlatırım diye düşünürken dakikalar kala kardeşim rastlantı sonucu yerde bulup getirmişti...

Benim uzuldugum bisey hakkinda nasil da rahatlıkla alay edebiliyorsunuz. . Size tek sozum Allah a havale ediyorum. Dilerim ki biseye cok uzulursunuz ama sizinle dalga gecerler..

bence bu kadar üzüleceğinize eşinize durumu anlatsanız keşke
anlayışla karşılar belki :44:

Benim uzuldugum bisey hakkinda nasil da rahatlıkla alay edebiliyorsunuz. . Size tek sozum Allah a havale ediyorum. Dilerim ki biseye cok uzulursunuz ama sizinle dalga gecerler..
Bilmem farkında mısınız ama konu başlığınız "kaybolan eşyanızı nasıl bulursunuz" e verdiğimiz cevap çok mu anormal?
Arayarak buluyorum ben.
Siz gelipte bana beddua edemezsiniz,o zaman daha güzel bir başlık seçin ve derdinizi daha iyi anlatın
Kaybolan eşyayı nasıl bulurmuşuz.
Dalga falanda geçmedim verdiğim cevap dalga amaçlı değil sorduğunuz soruya yanıttı.

Bilmem farkında mısınız ama konu başlığınız "kaybolan eşyanızı nasıl bulursunuz" e verdiğimiz cevap çok mu anormal?
Arayarak buluyorum ben.
Siz gelipte bana beddua edemezsiniz,o zaman daha güzel bir başlık seçin ve derdinizi daha iyi anlatın
Dalga falanda geçmedim verdiğim cevap dalga amaçlı değil sorduğunuz soruya yanıttı.

Verdigin cevabın dalga amacli oldugunu ikimizde biliyoruz. Salaga yatmanin alemi yok. O smile ne peki . Yanit smile sanirim. .. senin dalga amacli cevap vermeye hakkin varsa beninde seni Allah a havale etmeye hakkim var.... sen simdi bununla da dakga gecersin ama Rabbim dalga gecmez , BILESIN........

Verdigin cevabın dalga amacli oldugunu ikimizde biliyoruz. Salaga yatmanin alemi yok. O smile ne peki . Yanit smile sanirim. .. senin dalga amacli cevap vermeye hakkin varsa beninde seni Allah a havale etmeye hakkim var.... sen simdi bununla da dakga gecersin ama Rabbim dalga gecmez , BILESIN........
Yahu bir gidin Allah aşkına ya,ne haliniz varsa görün:34:

Ben de arayarak bulurum.
Arkadaş bir şeyimiz kaybolduğun da gayet doğal bir şekilde arayarak bulabileceğini yazmış..
Bu yorumun üzerine yazmış olduğunuz beddua için sizi esefle kınıyorum,hiç hoş değil beddua etmek.

Arayarak buluyorum ben.

Yahu bir gidin Allah aşkına ya,ne haliniz varsa görün:34:

Sadece ben degil SENDE NE HALIN NE ETTIGIN VARSA GÖRECEKSIN. .....

Sadece ben degil SENDE NE HALIN NE ETTIGIN VARSA GÖRECEKSIN. .....
Ne diyosun bacım sen?
Eğer yorumları kaldıramayacaksan konu açma olur mu:34:
Sen buraya konu açtığın müddetçe bende konu dışı olmadığı müddetçe istediğim cevabı yazabilirim bu senin bana beddua etmeni haklı kılmaz.
Dikkat ette o beddua seni bulmasın:34:
Cevap falanda vermeyeceğim bir daha boş konular için ban yiyemem:ssz:

Back
X