Kaybolan Hislerim Geri Gelmiyor, Geçmiyor..

Ponciginannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2018
692
374
53
34
Bir önceki konumda eşime karşı bir anda hislerimin kaybolduğunu, ona karşı birşeyler hissetmediğimi paylaşmıştım burada.. rahat batmıştı resmen bana neyse.. burada herkes düzelir, geçer, herkesde ara ara olur böyle dönemler insan yeri geliyor kendinden evladından bile sıkılıyor hayat yoruyor vs. demişti..
bende hep geçeceğine inandırdım kendimi.. ama gitgide kayboldum boğuldum sanki düşüncelerimin içerisinde
ben çalışıyorum işim masa başı bir iş benim bulunduğum oda da iki kişiyiz ben ve bir abi var..
genellikle haftada 2 gün yogunuz onun harici genelde boş geçiyor ve ben boş kaldıkca bu düşüncelerde kafamda döndükce tırlatacakmış gibi oluyorum.. devlet hastanesinde psikologlar çok fazla ilgilenmiyorlar , genelde dinleyip ilaç yazıyorlar vs vs.. zaten birsürü hasta var özele gitmeyede gücüm yetmiyor.. dua ederek kafamı dağıtarak toparlamaya çalışıyorum kendimi iyi şeyler düşünüyorum
eşimle 1 hafta tatile gittik çok eğlendik , çok güzel bir tatil geçirdik bugün bebeğimiz hastalandı ama şükür çok ciddi birşeyi yok..
eşimin izni bitmediği için halen evde ben iş başı yaptım
ama eşime karşı hissetttiğim daha dogrusu hissedemediğim şeyler devam ediyor geçmiyor, kavga çıkardım durduk yere hanı belki iyi gelir diye ama yok.. düzelmiyorum
onunla konuşmak sohbet etmek muhabbet etmek artık sıkıyor beni.. telefonla arayınca daralıyorum, cinsel anlamda yakınlaşmak da gelmiyor içimden..
ben bu durumu yenemiyorum geçmiyor olmuyor.. eşime karşı böyle hissetmek çok üzüyor beni
oysa nice evlilikler var. karısını aldatan şiddet gören kadınlar, kocası eve gelmeyen cocugu ile ilgilenmeyen
ailesi yüzünden eşini ezen vs.. biliyorum nice hastalıklarla cebelleşen insanlar var nice dertler var.. benim ki ne ki ?
ama aynı evin içerisinde eşime karşı birşey hissetmemek çok kötü birşey :KK43:
onun bunu anlamasından da korkuyorum oysa o bana karşı böyle şeyler hissette ne kadar üzülürdüm ben ne yapacağım
düşünmekten beyin travması geçiriyorum sanki
bu arada aklımda kesinlikle başka birisi yok yahut etkilendiğim birisi düşündüğüm birisi yok..
bunları bilmenizi istiyorum
bana yardım edecek birileri vardır inşallah birileri ile konuşmaya ihtiyacım var..

İstanbul'damı yaşıyorsunuz?
Eğer öyleyse istanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz psikolojik danışma merkezleri var. 40 45 dakika arası seans yapılıyor.
153 arayarak, evinize en yakın merkeze randevu verilir.
Kaç yıllık evlisiniz? Sanırım monotonluğa düştünüz.
Biraz ayrı kalsanız özlersiniz gibime geliyor. En azından bi deneyin.

İstanbul'damı yaşıyorsunuz?
Eğer öyleyse istanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz psikolojik danışma merkezleri var. 40 45 dakika arası seans yapılıyor.
153 arayarak, evinize en yakın merkeze randevu verilir.
Kaç yıllık evlisiniz? Sanırım monotonluğa düştünüz.
Biraz ayrı kalsanız özlersiniz gibime geliyor. En azından bi deneyin.
hayır istanbulda yaşamıyorum canm küçük bir ilçede yaşıyorum ve o dediğiniz gibi birşey yok burdan özeller ise çok pahalı
ayrıda kaldık olmuyor.. bir araya gelince yine aynı hisler

Mutlu anlarınızı düşünün
Nişan flört zamanlarınızı
Sizi çok mutlu ettiği ayaklarınızı yerden kestiği anları düşünün
Sonra bir de ( rabbim bin kere esirgesin) vefat ettiğini düşünün ciddi ciddi kurun bunu bakalım ne hissedeceksiniz
Yani sevgi bitebilen bir şey ama bunun bir sebebi olmalı
Bence sevginiz bitmedi
İpin ucunu bırakmayın

Eşinize karşı bir şey hissetmeseniz bile sürekli bunu düşünmez, kendinizi bu kadar kötü hissetmezsiniz. Sizde boşluktan kafanıza takacak bir şey aramışsınız, kaygılar oluşmuş. Benim de aynı böyle konum var. Şimdi çok mutluyum eşimle ama başka bir şey taktım kafama. Evet devlet hastanesi ilgilenemiyor, malesef özele gideceksiniz.

Mutlu anlarınızı düşünün
Nişan flört zamanlarınızı
Sizi çok mutlu ettiği ayaklarınızı yerden kestiği anları düşünün
Sonra bir de ( rabbim bin kere esirgesin) vefat ettiğini düşünün ciddi ciddi kurun bunu bakalım ne hissedeceksiniz
Yani sevgi bitebilen bir şey ama bunun bir sebebi olmalı
Bence sevginiz bitmedi
İpin ucunu bırakmayın
bırakmıyorum canm neler neler düşünüyorum inan ki
ya ona birşey olsa ? kolum kanadım o benim napardım bebeğimle bir başıma diyorum..
dün acildeydik yavruma serum takıldı mesela.. peşimizde pervane.. benden daha çok ilgili inan ben çok yorgundum
bütün gece o bekledi başında ateşlenmesin diye..
bana evlilik teklifi ettiği videolara bakıyorum .. benim için söylediği şarkılara eski güzel anılarımıza.. ama neden böyle bilmiyorum
eşim kendine bayadır bakmaz oldu acaba bunun etkisi olabilir mi

Eşinize karşı bir şey hissetmeseniz bile sürekli bunu düşünmez, kendinizi bu kadar kötü hissetmezsiniz. Sizde boşluktan kafanıza takacak bir şey aramışsınız, kaygılar oluşmuş. Benim de aynı böyle konum var. Şimdi çok mutluyum eşimle ama başka bir şey taktım kafama. Evet devlet hastanesi ilgilenemiyor, malesef özele gideceksiniz.
sanırım öylede olabilir çünkü bu iş yerinde o kadar boş vaktim var ki buda herşeyi kafamda kurmama takmama sebep oluyor..
birşeyi takıyorum geçiyor başka birşey başlıyor ama iş değiştirme durumumda yok ki iş yok çünkü :( keşke bulsamda gitsem şurdan
siz nasıl yendiniz lütfen banada yardımcı olun eski konularınızada bakacağım

Burada senin suçun yok, uzmanlar bile söylüyor evlilikte aşk en fazla 10 yıl sürer gerisi yerini saygıya ve sorumluluklara bırakır diye. Bu sebeple boşanılır mı diyecekler olabilir ama bal gibi de boşanılır, cinsel olarak bisey de hissetmiyormuşsun nasıl olsa. Hiç olmazsa bir süre ara verin, ayrı yaşayın iki türlü de deneyimle ona göre kararını verirsin

bırakmıyorum canm neler neler düşünüyorum inan ki
ya ona birşey olsa ? kolum kanadım o benim napardım bebeğimle bir başıma diyorum..
dün acildeydik yavruma serum takıldı mesela.. peşimizde pervane.. benden daha çok ilgili inan ben çok yorgundum
bütün gece o bekledi başında ateşlenmesin diye..
bana evlilik teklifi ettiği videolara bakıyorum .. benim için söylediği şarkılara eski güzel anılarımıza.. ama neden böyle bilmiyorum
eşim kendine bayadır bakmaz oldu acaba bunun etkisi olabilir mi
Hayır kendine bakmadığı için sevginiz bitmiş olamaz
Ama siz bundan rahatsız olmuş olabilirsiniz
Tatlı tatlı uyarın yönlendirin ama kırmayın üzmeyin
Bir de çok düşünmeyin bunu
Bakın bir hocamız şöyle demişti hiç unutmuyorum “Şeytanın Tadamadığı tek duygu aşkdır sevgidir bu yüzden şeytan hep evlilere musallat olur ve onları birbirine düşürmeye çalışır “ şu an da da şeytan size yaklaşmaya çalışıyor günde en az 100 defa “ la havle” zikrinin tamamını okuyun inşallah herşey yoluna girecek Allah’ın izniyle

Birak bakalim bi sure boyle nolacak?

Bence cogu evlilik boyle ya bi sure sonra.. sozlesme haline geliyor.. gerek cocuklar gerek duZen bozulmasin diye bu sekilde geciyor. Bilmiyorum ben mi cok realistim.

Bu tarz seylerin psikologla filan duzeleceginide sanmiyorum. Kirgin olsan duzeltmek icin olsa birseyleri ok . Duygu varsa vardir yoksa yoktur. Asik olurkende kendinizi engelleyemeyiz. Bunada yapabilecek birsey yok bence

Hayır kendine bakmadığı için sevginiz bitmiş olamaz
Ama siz bundan rahatsız olmuş olabilirsiniz
Tatlı tatlı uyarın yönlendirin ama kırmayın üzmeyin
Bir de çok düşünmeyin bunu
Bakın bir hocamız şöyle demişti hiç unutmuyorum “Şeytanın Tadamadığı tek duygu aşkdır sevgidir bu yüzden şeytan hep evlilere musallat olur ve onları birbirine düşürmeye çalışır “ şu an da da şeytan size yaklaşmaya çalışıyor günde en az 100 defa “ la havle” zikrinin tamamını okuyun inşallah herşey yoluna girecek Allah’ın izniyle
inşallah canım inşallah inan hiç iyi değilim :( bol dua okumaktan başka birşey gelmiyor elime
peki iş yerinde genelde boşum canım cok sıkılıyor cok bunalıyorum burda onun etkisi olabilir mi ?

Birak bakalim bi sure boyle nolacak?

Bence cogu evlilik boyle ya bi sure sonra.. sozlesme haline geliyor.. gerek cocuklar gerek duZen bozulmasin diye bu sekilde geciyor. Bilmiyorum ben mi cok realistim.

Bu tarz seylerin psikologla filan duzeleceginide sanmiyorum. Kirgin olsan duzeltmek icin olsa birseyleri ok . Duygu varsa vardir yoksa yoktur. Asik olurkende kendinizi engelleyemeyiz. Bunada yapabilecek birsey yok bence
peki bu şekilde bir ömür evlilik yürür mü eşime karşı hislerim olmadan sizce ?

sanırım öylede olabilir çünkü bu iş yerinde o kadar boş vaktim var ki buda herşeyi kafamda kurmama takmama sebep oluyor..
birşeyi takıyorum geçiyor başka birşey başlıyor ama iş değiştirme durumumda yok ki iş yok çünkü :KK43: keşke bulsamda gitsem şurdan
siz nasıl yendiniz lütfen banada yardımcı olun eski konularınızada bakacağım
Ben de öğretmen olduğum için her yaz tatilinde psikologdayım. Ama keşke eşim olsaydı takıntım, şimdi taktığım şey resmen bitirdi beni. Anksiyete teşhisi koydular bana, sadece şunu söyleyim, çok mutsuz olacaksın zamanını öyle geçirdiğin için. Eşine bir şey hissetmeseydin bırak tatile gitmeyi, aynı evde 5 günden fazla duramazsın. Eşini seviyorsun, onu baba yapmışsın ötesi var mı. Kitap veya yotube videolarında zaman geçirmeyi dene. Youtube daki makyaj, ev dekorasyon videoları beni kurtardı o dönem. Kıyamam eşime de neler çektirdim :((((( yapma demesi kolay biliyorum ama hislerin gerçek değil arkadaşım emin ol.

peki bu şekilde bir ömür evlilik yürür mü eşime karşı hislerim olmadan sizce ?
Bu kisiden kisiye degisebilecek bi durum. Goze alabileceklerinle ilgili bi durum. Cocugum babasiz buyumesin vs diyorsan yurutmeye calisirsin, kadinligini hislerini unutarak.

Ama tekrar asik olurum evlenirim vs dersen o baska. Unutmaki tekrar asik olsanda vs ayni duygular olabilir. Onur boyu surekli evlenip ayrilmak mantiksiz ve birsuru burokrasi gerektirecek seyler. Hangisinin getirisi goturusunden daha cok olacak ona bakmak lazim.

Disardan bakinca tabiiki simariklik olarak gozukuyor durumun.. aldatma siddet kumar vs dertleri olanlara nazaran, ama bu da senin derdin.. ve bence asla simariklik degil

Ben de öğretmen olduğum için her yaz tatilinde psikologdayım. Ama keşke eşim olsaydı takıntım, şimdi taktığım şey resmen bitirdi beni. Anksiyete teşhisi koydular bana, sadece şunu söyleyim, çok mutsuz olacaksın zamanını öyle geçirdiğin için. Eşine bir şey hissetmeseydin bırak tatile gitmeyi, aynı evde 5 günden fazla duramazsın. Eşini seviyorsun, onu baba yapmışsın ötesi var mı. Kitap veya yotube videolarında zaman geçirmeyi dene. Youtube daki makyaj, ev dekorasyon videoları beni kurtardı o dönem. Kıyamam eşime de neler çektirdim :KK43:(((( yapma demesi kolay biliyorum ama hislerin gerçek değil arkadaşım emin ol.
inşallah öyle değildir canım senin adınada çok üzüldüm allah yardımcın olsun
peki şu an neyi takıyorsun kafana sen çalışıyormusun ?

Bir önceki konumda eşime karşı bir anda hislerimin kaybolduğunu, ona karşı birşeyler hissetmediğimi paylaşmıştım burada.. rahat batmıştı resmen bana neyse.. burada herkes düzelir, geçer, herkesde ara ara olur böyle dönemler insan yeri geliyor kendinden evladından bile sıkılıyor hayat yoruyor vs. demişti..
bende hep geçeceğine inandırdım kendimi.. ama gitgide kayboldum boğuldum sanki düşüncelerimin içerisinde
ben çalışıyorum işim masa başı bir iş benim bulunduğum oda da iki kişiyiz ben ve bir abi var..
genellikle haftada 2 gün yogunuz onun harici genelde boş geçiyor ve ben boş kaldıkca bu düşüncelerde kafamda döndükce tırlatacakmış gibi oluyorum.. devlet hastanesinde psikologlar çok fazla ilgilenmiyorlar , genelde dinleyip ilaç yazıyorlar vs vs.. zaten birsürü hasta var özele gitmeyede gücüm yetmiyor.. dua ederek kafamı dağıtarak toparlamaya çalışıyorum kendimi iyi şeyler düşünüyorum
eşimle 1 hafta tatile gittik çok eğlendik , çok güzel bir tatil geçirdik bugün bebeğimiz hastalandı ama şükür çok ciddi birşeyi yok..
eşimin izni bitmediği için halen evde ben iş başı yaptım
ama eşime karşı hissetttiğim daha dogrusu hissedemediğim şeyler devam ediyor geçmiyor, kavga çıkardım durduk yere hanı belki iyi gelir diye ama yok.. düzelmiyorum
onunla konuşmak sohbet etmek muhabbet etmek artık sıkıyor beni.. telefonla arayınca daralıyorum, cinsel anlamda yakınlaşmak da gelmiyor içimden..
ben bu durumu yenemiyorum geçmiyor olmuyor.. eşime karşı böyle hissetmek çok üzüyor beni
oysa nice evlilikler var. karısını aldatan şiddet gören kadınlar, kocası eve gelmeyen cocugu ile ilgilenmeyen
ailesi yüzünden eşini ezen vs.. biliyorum nice hastalıklarla cebelleşen insanlar var nice dertler var.. benim ki ne ki ?
ama aynı evin içerisinde eşime karşı birşey hissetmemek çok kötü birşey :KK43:
onun bunu anlamasından da korkuyorum oysa o bana karşı böyle şeyler hissette ne kadar üzülürdüm ben ne yapacağım
düşünmekten beyin travması geçiriyorum sanki
bu arada aklımda kesinlikle başka birisi yok yahut etkilendiğim birisi düşündüğüm birisi yok..
bunları bilmenizi istiyorum
bana yardım edecek birileri vardır inşallah birileri ile konuşmaya ihtiyacım var..
Severek evlenmediniz mi evlenmeden öncede mi böyleydiniz veya eşinizde sevmediğiniz yönler mi var

inşallah öyle değildir canım senin adınada çok üzüldüm allah yardımcın olsun
peki şu an neyi takıyorsun kafana sen çalışıyormusun ?
Şimdi yaz tatilindeyim,öğretmenim, dolayısıyla düşünmek için çok zaman oluyor. Şimdide hayattan zevk alamadığımı, her şeyin anlamsız olduğunu taktım, intihar eden insanları düşünüyorum sürekli :(

Konunuz anlaşılmıyor bence.

Adamda size batan ne tam olarak? Çirkinleşti mi, hareketleri mi kaba, pis bakımsız mı, çok borç harç içindesiniz evlenmeden daha iyi bir yaşamınız olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Ayrıca tatile para var ama 2-3 seans psikolağa mı yok ,2 kişi çalışmanıza rağmen? Satacak bir bilezik de mi yok? Durum çok sıkıntılı, bu kadar bıkkınlık varsa adam mutlaka sevilmediğini anlamaya başlamıştır. Siz anlamaz mıydınız biri size sevgiyle mi nefretle mi bakıyor?

rahat kesin batmış o bir gerçek. acaba nazara mı geldiniz. bu arada böyle giderse boşanırsınız sanırım devam etmez. eşin güzel düzgün birini bulur ama seni bilemedim canım. çünkü etrafta düzgün erkek çok az. eşini havada kaparlar

Back
X