- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
ben aslında uykuya bu kadar düşkün bir insan değildim,bu sene oldu bu.Uyuyorum baya ama yine uykusuzum sanki.Bende uykuyu çokk severim seni anlıyorum, uykun gelince yat uyu; ama alarm kur yat. Madem uykuna yenik düşüyorsun uykunun seni ele geçirmesine izin ver. Ama geri kalkmayı da bil. Uykun her zaman olacak ister şimdi çalış ister sonra. Hele bir azimle başka yavaş yavaş açılırsın hayta çalışmayınca vicdan azabı çekersin. Sadece biraz dişini sık zorla kendini. Seni senden başka kimse kurtaramaz bunu unutma
Öğretmen değilim, ama ataması zor bi bölüm burda yazmayayım. İhtimalin büyüklüğü devede kulak bile değildi :)Hayırlı olsun,sevindim sizin adınıza.Bu arada öğretmenlik miydi sizin ki?
helal olsun öyleyse.Öğretmen değilim, ama ataması zor bi bölüm burda yazmayayım. İhtimalin büyüklüğü devede kulak bile değildi :)
Teşekkür ederim.
Uyku uykuyu çeker çünkü, uyudukça insan daha da miskinleşir.ben aslında uykuya bu kadar düşkün bir insan değildim,bu sene oldu bu.Uyuyorum baya ama yine uykusuzum sanki.
ben o pişmanlığı yaşamak istemiyorum.Uyku uykuyu çeker çünkü, uyudukça insan daha da miskinleşir.
Hatta ne kadar çok uyursan kendini o kadar yorgun hissedersin.
Uyku aynı zamanda bir kaçıştır.
Uyuyunca üstümüzdeki sıkıntılar anlıkta olsa geçer unutturur kendini.
Söylediklerinin hepsini yaşadım.
Seni çok iyi anlıyorum.
Ama şimdi harekete geçmezsen sonra pişmanlığın çok olur
Ya bir şeyin seni ateşlemesi lazım. Ben de öyleyim. Bi itici güç lazım bunu imkanın varsa dershanede, yoksa kütüphanelerde bulabilirsin.ben o pişmanlığı yaşamak istemiyorum.
çok teşekkür ederim,çok güzel motive ediyorsunuz.O zaman ne duruyorsun hadi başla
21 gün sabret sonra alışkanlık haline gelecek zaten.
Yarın neler yapacağının planını yap hadi, veya bir dersini tekrar ederek başla.
Hakim olduğun bir konudan testte çözebilirsin ❤
oralarda sıkı çalışanları gördükçe insan daha çok çalışıyor haklısınız.Ya bir şeyin seni ateşlemesi lazım. Ben de öyleyim. Bi itici güç lazım bunu imkanın varsa dershanede, yoksa kütüphanelerde bulabilirsin.
inşallah sınavda başarılı olup atanma çığlıkları atanlardan biri de siz olursunuz.Rica ederim ne demek
geçen sene senin yaşadığın bütün duyguları yaşadım iyi bilirim, benim motivem atanan arkadaşlarım oldu.
Onlar yaptı benim neyim eksik dedim.
Kendime de kızdım.
1 soru daha yapsam atanmıştım.
Pişmanlık çok kötü.
Onlar parasını kazanmaya başladılar bende bunları görünce kendimi çok kötü hissettim. “Bana bak!” Dedim kendime.
“ seneye bu zaman sende atanmış olacaksın.”
Bu kendime vermiş olduğum mühlete 2 ay kaldı.
Sabırla bekleme sürecindeyim şu an☺
O yüzden ne yapsan yanına kâr kalacak.
Yalnız değilsin unutma
İnşallahinşallah sınavda başarılı olup atanma çığlıkları atanlardan biri de siz olursunuz.
inşallah,çok teşekkür ederim.İnşallah☺ sizde en kısa zamanda atanırsınız umarım
Çok sevindim sizin adınıza.Öğretmenlik miydi alanınız?Birde uykuyu nasıl hallettiniz?Bir haftasonu düşündüm..gönlümce gezebileceğim rahatça tatil yapabileceğimi..
akşam eşimle çayimizi yudumlarken maddi kaygı olmadan stressiz sohbet etmeyi.ve çocugumun ilerde iyi rol model olmayı çok hayal ettim..en çokta cevremin boşuna okudu sevinçlerini kursaklarında burakmak adına çooook sabahladım 2016 kpss zamanında..şükür hayal ettiklerime kavuştum
evet ögretmenlik.Çok sevindim sizin adınıza.Öğretmenlik miydi alanınız?Birde uykuyu nasıl hallettiniz?
Kaçıncı senenizdi hocam ?evet ögretmenlik.
uykusuz kaldım.zamanla bünyem alıştı bu dururma.bol yesil elma yiyordum bide uykuyu aciyor
6. senemdi.Kaçıncı senenizdi hocam ?
çok teşekkür ederim.İnşallah siz de tez zamanda yüksek lisans tezinizi tamamlarsınız.Memur degilim ancak benzer bir surecte gectim. Okul bitiyor, bazi arkadaslariniz evleniyor bazilari yuksege basliyor bazilari ise ataniyor sizin hayatiniz sadece Yolanda degil gibi hissedip depresiflesiyorsunuz. Benim mezuniyetten sonra bir sene boss yilim oldu baktim evde deliriyorum parayla ozel ders verdim, yuksek liansa hazirlandim be dil kursuna gittim. O donem ise baslayan arkadaslarimdan biri bize gelince moralimi yerle bir etmisti hatta hic unutmuyorum. Calismak istedigim bir kurum vardi, kurs be ozel ders biraz uzerimdeki olur topragini atti yuksek lisans sinavini da kazandim ( once iki tanesinden mulakatta elenmistim) yazin kurumun kapisina gidip gonullu calismak istiyorum diye darladim. O donemde esim evlenme teklif etti 10 yildir beraber ve ayri sehirlerdeydik. Stajim devam ederken kadro geldi ve kuruma gore dusuk ama bana gore yuksek bir ucretle ise basladim. Bu sefer okul is ve evlilik hazirligi temposunagirdim ama sehir disinda gitmem icin kadromgelmiyordu. Herkes isi birak vs derken evlendim balayindandonup ailemin evine gectim
Mezun oldugun seneki gibi es dost herkes ah canim insallah gelir istifa et odemeye basladi. Terfi olarak gidecegimibiliyordum bekledim 4 ay sonra o pozistonumun yoneticisi olarak esimin oldugu sehre geldim. Simdi de yuksek lisans tezim icon ayni azmi bekliyorum kendimden. Demem o ki herkes ama herkes ayni surevlerden geciyor caninizi siktiginiza degmiyor. Kutuphane veya ozel bir kurs sizi motivasyona sokar. Kendinize 1 yil verin, herjangi bit ise girip kazanacaginiz parayla and kendi mesleginizi yaptiginizda alacaginiz tatmin ve para ayni olmuyor. Hep olumlu dusunun :) yaslarimiz cok farkli degildir doye dusunerek uzun yazmak istedim, dilerim bir an once gorevinize baslarsiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?