- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
baştan bu soruyu kendime sordum ve neden bu sınavı kazanmak istediğime kadar kendimi sorguladım.Güçlü bir evet cevabını verdim ama sonrasını getiremedim.Istek hırsı da azimide arttırır...
Bence bi kendini ölç bic tart ben kpssyi başarmayı iyi bir puan almayı gerçekten istiyormuyum diye
Eğer cevap kuru bi evetse bu yıl sadece kendini denemek için gir...
Eğer baktin ki cevap kararlı bir evetse yeme düzeninden tut sağlığına sağlıktan tut uyku alışkanlıklarına ders çalışma şekline saatine kadar düzenini yapıp odaklan.
en kısa zamanda bir kan testi yaptıracağım.Teşekkür ederim.Depresyon ya da kan değerlerinde düşüklük olabilir mi? Bir doktora danışsan iyi olur bence.
Demekki o kuru kuruya evetmiş:))baştan bu soruyu kendime sordum ve neden bu sınavı kazanmak istediğime kadar kendimi sorguladım.Güçlü bir evet cevabını verdim ama sonrasını getiremedim.
Kan değerlerinde sorun yoksa bir psikiyatristle de görüş o zaman. Uykuya düşkünlük çok hayra alamet olmuyor çoğu zaman.en kısa zamanda bir kan testi yaptıracağım.Teşekkür ederim.
Bu döenm bazı zamanlarda depresyona girdiğimi ben de hissettim.
haklısınız,bu sene bu uykular mide ağrımla da birleşince beni baya korkutmuştu.Kan değerlerinde sorun yoksa bir psikiyatristle de görüş o zaman. Uykuya düşkünlük çok hayra alamet olmuyor çoğu zaman.
harekete geçme kısmında sorun yaşıyorum.Demekki o kuru kuruya evetmiş:))
Inan kendine ve harekete geç
Yukarıda bi arkadaş uyarmış seni zaten baktır bakalım bi kendine inşallah başarır istediğin yerlere gelirsinharekete geçme kısmında sorun yaşıyorum.
okulla birlikte yürütebileceğimi düşünmediğim için gitmedim.Benim kendimi iteklemem lazım,bunu başarmalıyım.Maddi sıkıntın yoksa dersaneye git. Orada bu işi çok ciddi kafaya koymuş insanlar göreceksin. Mümkünse birini arkadaş edin. Birbirinizi iteklersiniz. Çalışan arkadaş ile çalışma azmi edinilmesi test edilip onaylanmıştır
inşallah.Yukarıda bi arkadaş uyarmış seni zaten baktır bakalım bi kendine inşallah başarır istediğin yerlere gelirsin
Doğru. Hayatımda bir kez dershaneye gittim (kpss) ve bir kez bir sınavı çok ciddiye aldım (kpss). Ordaki hırslı tipler beni gaza getiriyordu ne çalışıyordum ama.Maddi sıkıntın yoksa dersaneye git. Orada bu işi çok ciddi kafaya koymuş insanlar göreceksin. Mümkünse birini arkadaş edin. Birbirinizi iteklersiniz. Çalışan arkadaş ile çalışma azmi edinilmesi test edilip onaylanmıştır
Bunlar çok çok güzel şeyler.Bunları hep düşünüyorum ama eski halimi de çok özlüyorum.O zamanlardaki gibi olmayı istiyorum.Fazla uyku bitiriyor beni.Eğer bu kalan sürede tüm azminle çalışmazsan önümüzdeki sene bu sıkıntı ve stresi en baştan yaşamak zorunda kalacaksın.
Bunu düşünerek hareket et.
Kalan 5 ayda sıkı çalışmak mı yoksa en az 1 sene daha bu çileyi çekmek mi?
Kararını sen ver ☺
Ayrıca bir an önce iş sahibi olup kendi paranla istediğini alacaksın, gezeceksin bir düşünsene5 ay ya sadece 5 ay ver hayatından, bunun karşılığında diğer bütün yıllar senin olsun ❤
atandınız mı?Doğru. Hayatımda bir kez dershaneye gittim (kpss) ve bir kez bir sınavı çok ciddiye aldım (kpss). Ordaki hırslı tipler beni gaza getiriyordu ne çalışıyordum ama.
Evet çok şüküratandınız mı?
Bende uykuyu çokk severim seni anlıyorum, uykun gelince yat uyu; ama alarm kur yat. Madem uykuna yenik düşüyorsun uykunun seni ele geçirmesine izin ver. Ama geri kalkmayı da bil. Uykun her zaman olacak ister şimdi çalış ister sonra. Hele bir azimle başka yavaş yavaş açılırsın hayta çalışmayınca vicdan azabı çekersin. Sadece biraz dişini sık zorla kendini. Seni senden başka kimse kurtaramaz bunu unutmaBunlar çok çok güzel şeyler.Bunları hep düşünüyorum ama eski halimi de çok özlüyorum.O zamanlardaki gibi olmayı istiyorum.Fazla uyku bitiriyor beni.
Hayırlı olsun,sevindim sizin adınıza.Bu arada öğretmenlik miydi sizin ki?Evet çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?