- 24 Mart 2019
- 3.024
- 4.168
- 133
- 38
İğrenç bir mantığın, fikrin var ve koca olacak adam da iğrenç ikiniz de bir tuhafsinizherkesle takılıyorlar
disco bar
mesela bunlardan birinin iş yerini
bi kadın bastı
bu kadının kocasıyla takılıyomuş
kadın bunun saçına yapışmış iş yerinde
birbirlerine girmişler
nerden biliyosun dersen
salak kocam anlatt
Ay benim eski isyerimde bir kadin bir yıl ara ile iki evli adamı ayartmisti. İkisiyle de yattı kalktı adamlarin pesinde kostı resmen biz bile farkettik. Adam yemege bu da pesinden yemege.. adam sehir disina cikacak bu da bende x beyle gideyim adama evden tatli getirmeler sen seversin demeler. En son nolduysa adam ayrildi isten hemen pesinden oburune basladi yemek getirmeye. Dedik bunla da olacak kesin oldu da. En son isyerinde bir kavga etti ikisi ikisini de attilar isten. . Adamlar da böyle normal tipler gibi duruyordu baksan ama onlar da şerefsizmis.Tüm kadınlar için dememiş ki o iki kadın için demiş belki doğru değildir fakat kadınlardan birisinin işyeride bu yüzden basılmış..
Öyle kötü ruhlu kadınlar yok mu ? Evli erkeklerle her şey yapan .
Konu sahibi zaten kocasında yaptıklarından şüpheleniyor ve ayrılmayı düşünüyor. Yani iki tarafa da hak vermiyor.
Takip ederdim ben olsambana akıl verin ne yapmalıyım
biraz bekleyeyim mi
yoksa hemen bunlar ne mi diyeyim
durmadan dısarı çıkmaya başladı
gece 2
3 geliyo
daha kısa süre önce gözümün içine bakıyodu
bi anda sapıttı
tel de arama kaydınıda siliyo
Kocanız cok hakimmişherkesle takılıyorlar
disco bar
mesela bunlardan birinin iş yerini
bi kadın bastı
bu kadının kocasıyla takılıyomuş
kadın bunun saçına yapışmış iş yerinde
birbirlerine girmişler
nerden biliyosun dersen
salak kocam anlattı
kusura bakma daİğrenç bir mantığın, fikrin var ve koca olacak adam da iğrenç ikiniz de bir tuhafsiniz
değilimDeli yaa hazır elin degmişken ekranı yukarı kaydırsaydın normal noda dönerdi ve konusmalar gelirdi ayrıca sen Angel misin? Yine teknolojik sorun,suphe,yazı tarzı oda böyle kısa kısa alt alta yazıyordu. Esk nickin angel bilmem neydi. Yazdından tanıdım kız
aynen samimi olmaya çalısıyoKocanız cok hakimmişmesela benim esime iş yernden arkadası hanımı geldiler oturmaya muhabbet ederken ben iş yerlernde bi kızdan bahsediyordum maraslıydı depremde bir sıkıntı yasadımı vs diye kızın eside yok yenge o burdaydı gitmemişti digeri gitmişti ama bişey olmamıs dedi. Ondan soz acılmısken o kız erkek gibi masallah digeri biraz cilveli gibi dedi. Kadın bi şaşırdı hayırdır erkek gibi veya cilveli oldugu kanısına nasıl vardın o derece mi süzüyorsun kızları dedi adam kızardı bozardı ama hak verdim kadına. Yani benim esimde bir kadına cilveli mi degil mi o derece inceliyecek hayırdıe derdim. Sizin koca da kadınlarla ne içli dıslıymıs baslarına gelen olaylara kadar hakim
bende ispatlamaya çalışıyorumNöbet, iş güç dışında gece 2 de gelen adamın ne hayrı olur? Aldattığı belli işte
nasıl yapıcam kiTakip ederdim ben olsam
bu kadınlarda aynen öyle tiplerAy benim eski isyerimde bir kadin bir yıl ara ile iki evli adamı ayartmisti. İkisiyle de yattı kalktı adamlarin pesinde kostı resmen biz bile farkettik. Adam yemege bu da pesinden yemege.. adam sehir disina cikacak bu da bende x beyle gideyim adama evden tatli getirmeler sen seversin demeler. En son nolduysa adam ayrildi isten hemen pesinden oburune basladi yemek getirmeye. Dedik bunla da olacak kesin oldu da. En son isyerinde bir kavga etti ikisi ikisini de attilar isten. . Adamlar da böyle normal tipler gibi duruyordu baksan ama onlar da şerefsizmis.
yapışılan tiplerBen konuda herkese yapışan tek bir kişi okudum ama:)
Eve ve arabaya ya tedbir koydurun ya da eve aile konutu şerhi koydurun yoksa evi gider a anasının üzerine yapararkadaslar geçen gece delil olsun diye telefonu karıştırıyodum
bunlardan biri whatsapdan yalaka gibi benimkine mesaj atmış
sonra ben bunun ekran foto aldım kendime attım
yakalandım
sonra elimden aldı telefonumu sildi hepsini
birbirimize girdik
çok kıskançmışım çekemezmiş
gezmesine falan karışamazmısım
seni boşarım dedim
sen bilirsin
ayda bin lira nafaka veririm dedi
evin yarısınıda verirmiş
evin yarısı zaten benim
bekarken evim vardı 1+1
onu sattık kredi çekip bunu aldık
kredi çekince ev bu malın üzerine
yaaa deliricem
adam beni bes parasız kapıya koyma derdinde
tanıyamıyorum
gecen yıllarıma yazık biz cok asık evlenmiştik
ben bu pislikle durmam artık
ayağıma kapansa istemem
ben nasıl ispatlarım bu pisliğin yaptıklarını
o kadar çooooooook üzgünüm kiEve ve arabaya ya tedbir koydurun ya da eve aile konutu şerhi koydurun yoksa evi gider a anasının üzerine yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?