Kesin onlar yalakadır dünyada adam kalmadı sizin manken kocanıza yazıyorlaearkadaslar
sosyal medyadan çok anlamam
instagramda
eşim telefonunda 3 kadını kaybolan mesaj modu diye bişey yapmış
hepsinin ortak özelliği
eşinden boşanmış
1 çocuklu bayanlar
onlar yalaka
benim ki de abi ayağına bi haltlar yapıyo bence
bizimki 47 yasında
diğerleri otuz küsür
bu yastan sonra sapıtmaya başladı
kendini genç sanıyor
kocamın anlattıklarına bakarak söylemiyorumİroni yapmıştım zaten. Adama hiç bir konuda inanmazken, kocasının anlattıklarına bakarak kadınlar için "piyasa,herkese yapışan yapışkan tipler, herkesle takılıyorlar" yazmış farkındaysanız.
bu kafadan çıkın hanımlarKesin onlar yalakadır dünyada adam kalmadı sizin manken kocanıza yazıyorlae
tesekkürlerTüm kadınlar için dememiş ki o iki kadın için demiş belki doğru değildir fakat kadınlardan birisinin işyeride bu yüzden basılmış..
Öyle kötü ruhlu kadınlar yok mu ? Evli erkeklerle her şey yapan .
Konu sahibi zaten kocasında yaptıklarından şüpheleniyor ve ayrılmayı düşünüyor. Yani iki tarafa da hak vermiyor.
yakalrsam ben onu kapıya koyucamKonu sahibi kocasından şüpheleniyor ancak adamın lafına bakarak, kadınları etiketliyor bir yandan da. Adam sağa mı baktı, sola mı; acaba kime yazdı diye mi düşünecek; kendisine yeni bir hayat mı kuracak kendi kararı. Yalnız köşeye sıkışan kocasının lafıyla, başka kadınları tanımlaması yanlış. Bugün forumda yazıyor; yarın bu konuyu aynı cümlelerle, mahallede bir arkadaşına anlatırsa çok ağır sonuçları olabilir. Uyarmamın sebebi bu.
Ya öyle değilse ? Ya adam, konu sahibi kendisini kapının önüne koymasın diye insanlar hakkında ileri geri konuşuyorsa ?
ama eski konuşmaları göremem dimiMesaj ekranını güçlü bir şekilde aşağı çekerseniz kaybolan mesaj modu kapanır. Mesajlar görünür hale gelir.
ne yapardınız siz olsanızbenim böyle bir durumda yazılanları öğrenmeme gerek yok açıkçası, o modu başka bir kadına açtıysa ne yaptığı ortadadır zaten.
Görebiliyor olmanız lazım.ama eski konuşmaları göremem dimi
evli olduğunu çok iyi biliyorlarYani bu kadınları siz tanıyorsanız kocanızın evli olduğundan haberdarlar demektir. Evli adamlarla takılan asalak BAYANLAR da piyasa olur en fazla. İstanbul hanımefendisi olamazlar herhalde değil mi? Alenen aldatılan birinin lafını evirip çevirip neredeyse kadını suçlu duruma getiriyorsunuz. Kocası mal BAYANLAR da piyasa işte.
teknolojiden çok iyi anlarGörebiliyor olmanız lazım.
gercekten bi süredir böyleBence beklemeyin sakın, 40 ından sonra azanı teneşir paklarmış. Size bunu yapanı da asla affetmeyin hiçbir kadın haketmiyor böyle şeyleri çok incitici bir durum. Gittiği yolun yanlış olduğunu anlayıp gelir sizden af dilemeye, benim çevremde de var böyle bir kaç erkek 30 yaşında çocukları var bir debazı erkekleri anlamak gerçekten çok zor
o nasıl birşeyTelefon izleme gibi bişey vardı birinde görmüştüm onu kendi telefonuna entegre ettiğin anda karşı taraf ne yaptıysa hepsini görüyorsun mesajlar sosyal medya vs. Kocanın ne yaptığı aslında belli boşanmayı düşünüp emin olayım dersen yap. Eğer yapacaksan da işi garantiye al derim bi avukata danış elinde bazı doneler ve görüntüler kalsın ama bahsettiğim uygulamayla değil mahkemeye sunabileceğin şeylerle. Hem tazminat hem boşanma süresini hızlandırmak için
Ben konuda herkese yapışan tek bir kişi okudum ama:)bu üçüde herkese yapısan yapıskan tipler
Valla o kadın olmazsa başka kadın olur. Bence kocanız tam piyasa.Kadınların medeni durumlarıyla ilgili mesajınızın yanlış anlaşılmasına karşın özür dilerken; kadınlar için "evet bu 3 bayanda tam piyasa" demenizin mantığı nedir ?
Olay tip değil, konu tip değil bunları aşalım artıkkocamın anlattıklarına bakarak söylemiyorum
herkes bunları konuşuyor
ayrıca kocamada iyi demiyorum
boşa takıldınız buna
iyi adam olsa takılmaz onlara
amaaaaaaa
bu tür kadınlara bütün erkekler bayılıyor
herkesi parmağında oynatıyo bu arkadaslar
cok süper tiplerde değiller
Silinen mesajlar gözükmez.teknolojiden çok iyi anlar
ben hiç anlamam
nasıl görülebilir acaba
Bazen oluyor ya erkekler yaşlandıkça beğenilmek mi istiyor yoksa akılları nereye gidiyor bilmiyorum ama başka kadınlara hatta çoğu kez genç olan kadınlara meylediyor.gercekten bi süredir böyle
yoksa efendi bi insandı
adama bi havalar geldi
ukalalastı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?