kaybolan mesaj modu

gece geç gelmeler delil olur mu
bişey yapmıyormuş
erkek arkadaslarıyla takılıyormus
3 de geldi

hanımefendi bir avukata danışın bir an önce, izleyeceğiniz yolu anlatsın. en azından ne delil ne değil onu bilir öyle hareket edersiniz.

Whatsapp yazışmaları, mesajlar falan çıkıyor diye biliyorum telefon dökümlerinden. Avukata danışın.

Kesinlikle aldatiyor esiniz bence hic yuzgoz olmayin kavga bile etmeyin gidin açın davanizi.Yok delil istiyorum donuna kadar alacagim derseniz salaga yatin bekleyin ama donu yoksa vurun kicina tekmeyi

Valla zaten hasna fişne önce normal sıkıntılardan baslıyor sonra cinsel sıkıntılardan en sonda bir bakmıssın derdinin dermanı benmişim diye sonu yatakta bitiyor ne gerek var milletn derdini dinlemye yeei geliyor kocanın sorunları bike seni boguyorken tanımadıgın birinden banane yani. okadr özel derdi de nasıl cozecekse esiniz

Kızım kendine yollaynca wptan benden sil deseydin kocanın wptan. Kendinden de hemen viyere aktarırdın kendindende silerdin ama kopyalamıs olurdun artık . Evde dusa falan girdigi sırada varsa galeri cop kutusunu karıstır. Veya wpta engellenen noları al arastır kimsir necidir diye mesela ben bikere esimi yanlslıkla biri aramıstı gece 2 de, bende noyu aldım.dedm bunun öetresi falan mı var bu saatte hayırdır arıyor. Esim yokken aradım meraba arcelil yetkili servisinden arıyorum kimle gorusuyorum dedim. Z ben buyrun dedi.erkek sesi yani. Djsjcks salladım işte emine ozyurdu aramıstık giresun merkez mi dedim(nerden oldugunu anlamak içn) yok kilis dedi dksjfkeg montaj kaydı vardı da sistemde bu numara gorunuyordu yanlıs numara eklenmiş sanırım kbakmayın dedm maksat cıkacak kişi kız nı erkek mi anlamak için ama rahatlamostm djskcesime de dedim gece arayan kimmiş dedm ne bilm ya kilis mi dedi bişey dedi yanlıs aramıs dedi haa tamam dedm sjsjg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…