- 22 Ocak 2022
- 1.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
Hiç sormaZamanında nüfusta memur olacaktık ne hikayeler vardır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sormaZamanında nüfusta memur olacaktık ne hikayeler vardır![]()
Kayıtlı mezar değil, toprak atıp bıraktılarsa geçmiş olsun.Merhaba
Seneler önce Anne ve Babamın bir oğlu ölmüş ve defnetmişler defnettiklerinde orada hiçbir mezar yokmuş ancak bir dahaki ziyaretlerinde bir bakmışlar ki her yer mezarlık ve bizim mezar kaybolmuş
Aradan seneler geçti annem hergün söylüyor kaybettik diye
Hergün anne babamın rüyasına giriyor abim ne olacak ne yapabiliriz
Acaba bunca sene sonra mezarını bulabilecegimiz bir yol varmı size danışayım dedim test filan oluyormuş
Dedem defnetmiş abimi ama ona soruyoruz bize verdiği cevap "sizin oğlumuz mu öldü?"unutmuş resmen
Mezar şu an doğuda memleketimize.
Öldüğüne emin misiniz? Dede bir şey yapmış olmasın satmak vermek gibi. Ya da gömdüğüne emin misiniz? Gömdüm gitti diyor da kim bilir naptı , eskiden varmış böyle şeyler ordan geldi aklımaHayir normal doğdu yaşadı öldü
+ 1, aynılarını yazacaktımYa konu bana garip geldi. İnsanin cocugu ölürse baba anne nasil orda olmaz bir başina dede gömer.
Hadi bunu geçtim anne baba hiç mi mezar ziyaret etmez.
Defnettiklerinde mezar olmayan yere bir sonraki ziyarette mezar dolmuşsa yillarca gelmemişler bile demek oluyor.
Bu kadar umursamayip şimdi ne oldu?
Öldüğü kesin annem ölüsünü görmüş yıkamışBen nedense öldüğüne hiç ihtimal veremedim.
Evlatlık verilmiş olabilir mi ?
Eski zamanlarda çok oluyormuş çünkü böyle vukuatlar.
Evet çünkü annem bebeğin ölüsünü gördü yıkandıÖldüğüne emin misiniz? Dede bir şey yapmış olmasın satmak vermek gibi. Ya da gömdüğüne emin misiniz? Gömdüm gitti diyor da kim bilir naptı , eskiden varmış böyle şeyler ordan geldi aklıma
O bölge mezarlikmış orada azda olsa mezar varmış ama bizim bebeği gömdükten sonra daha bir dolmuş annem öldükten 1 ay sonra gittiğinde birsürü çocuk mezarı varmış ve ka4ıştırmışlar hangisi bizim bilememişler işim filan daKayıtlı mezar değil, toprak atıp bıraktılarsa geçmiş olsun.
Dede gidecek de bölgenin eski halini hatırlayacak da bulunacak. Muhtemelen orası düzenli bir mezarlığa çevrildiğinde ya kemikler arada bir yerde kaynadı (düzgün bir defin de olmamış) ya da kazdılar hayvan kemiği diye atıldı savruldu gitti. Ya da bir mezarın içinde kaynadı.
Öyle zaten. Bazı insanlarda var bu huy. Hatta ciddi ciddi unutabiliyorlar bile. Çok özeniyorum böyle kişilere.bana nedense dedenjn unutturmaya calismasi kendinin sebep oldugu bir seyi ortadan mi kaldirmak istedi ihtimali geldi kafamaumarim degildir dusunduugum
Sanmıyorum ya çünkü annem bebeğiin ölüsünü gördü yıkadıbana nedense dedenjn unutturmaya calismasi kendinin sebep oldugu bir seyi ortadan mi kaldirmak istedi ihtimali geldi kafamaumarim degildir dusunduugum
tmm benim bahsettigim ihtimalde de bu mümkünSanmıyorum ya çünkü annem bebeğiin ölüsünü gördü yıkadı![]()
Nasıl pekitmm benim bahsettigim ihtimalde de bu mümkün
Gözle gördünüz mü gömüldüğünü ??Evet dedem gömmüş
Evet anne babam görmüş ölüsünü hatta annem abimi yıkamışGözle gördünüz mü gömüldüğünü ??
Yani anne babanız yanında mıydı ? özür dileyerek soruyorum abinizi kardeşinizi artık her ne ise, kefenin içinde görmüşler mi ?
Hayır neden soruyorum; yıllarrrrr önce bizim doğu da bir komşumuzun 3 oğlu vardı sonrasında 1 tane daha oğlu oldu, komşu abLanın kaynı yeni doğan çocuğa öldü süsü verip bir aileye evlat edindirmiş ( para karşılığında )
Bu ihtimali de düşünün.
Daha bebek yeni doğmuştu sokağa attı anne ve babamı ve bu adam trilyonluktuDedeniz nasıl sebebi oldu![]()
İyi de bu dedeye neden çocuklarının naaşını emanet edip defnettirmiş anneniz babanız? Kendileri bilmiyor muymuş yerini?Daha bebek yeni doğmuştu sokağa attı anne ve babamı ve bu adam trilyonluktu
Anne babam o küçücük bebekle kar kış demeden çalışmak zorunda kaldı çocuk rahatsızlandı öldü
Annemin diğer bebeğini de annem hamileydi anneme çuval taşıttı annem bu yüzden erken doğurdu ama bebek ölmüştü
böyle bir adama neden çocuklarının ölüsünü teslim etmişler. garip değil miDaha bebek yeni doğmuştu sokağa attı anne ve babamı ve bu adam trilyonluktu
Anne babam o küçücük bebekle kar kış demeden çalışmak zorunda kaldı çocuk rahatsızlandı öldü
Annemin diğer bebeğini de annem hamileydi anneme çuval taşıttı annem bu yüzden erken doğurdu ama bebek
ölmüştü
2 bebekte onun yüzünden öldü
Dedeniz nasıl sebebi oldu![]()
iste dedigim tam da bu olume dedem sebep oldu dedin yaNasıl peki