Ne kadar da görmüş , olayın içindeymiş gibi konuşuyorsunuz sizden kaç sene önce olup bitmiş olaylarla ilgili .
Olayları dinlediğiniz tek kişi de anneniz.
Çünkü dedeniz ve babaniz böyle bir olay hiç yokmuş gibi davraniyor . Anneniz de hiç aklıselim konuşmuyor (zaten aklıselim ve normal bir insan değil,önceki konulardan anladığım) , sadece sabah akşam beddua ediyor , o bebeğimi öldürdü/ o bebeğimi kaybetti falan diye. Aslında olaylara hakim bile degil. Kaldı ki ne define gitmiş ne de bebeği ziyaret etmiş onca zaman. dünyadan haberi yok.
Bebek hastanede yatmış, elinde ölüm belgesi olmamasına imkan yok, ama belgeden de haberi yok. 27 sene geçmiş çocuğun üstünden ,bir kere beddua etmek dışında bir şey yapmamış,adım atmamış. Olaylarin üstünden bunca sene geçmeden bir bilene sormamıs. Ama peşisira 5 çocuk doğurmayı bilmiş.
Şimdi de durduk yere 27 senedir umursamadigi çocuğu anmaya başlamış, güne beddua ederek basliyor.
Benim kişisel görüşüm (açtığınız bir milyon konuyu baz alirak söylüyorum) siz mutsuzluktan / kaostan beslenen birisiniz. Bu nedenle hayatınızda kaos yoksa geçmiş kaoslari deşip kinlenecek bir şeyler buluyorsunuz. Heh, işte anneniz de tam olarak böyle bir insan. Belli ki şu an hayatında bir kaos yok. Ekonomisini düzeltmiş, kocasıyla anlaşmaya başlamış, çocukları sorun cikarmiyor. Heh, hemen geçmişi kazıp bunca senedir umursamadigi çocuğa takmış,bunun üzerinden Beddua seanslarına başlamış.
Neden?
Çünkü annenize mutsuzluk lazım.
Ayrıca dedeniz o çocuğu öldürmüş mu oluyor kendi evinden kendi çocuğunu kovunca?
Adamın kendi evi. Evi barki olmadan ,cebinde para olmadan üreyen annenin babanın hiç mi suçu yok? Ya da o evden attı, kizini torununu kabul etmeyen ananenin dedenin hiç mi suçu yok?
Her gün takacak yeni bri sey buluyorsunuz sulalenizle ilgili..bir gün abiler,bir gün yengeler,bir gün amcalar,bir gün miras,bir gün başka bir şey...
Bence ciddi ciddi sorunlarınız var. Ama genetik aktarimla gelen sorunlar.
Aile dizilimi diye bir şey hiç duydunuz mu?
Bir sonraki takacağınız konu bu olsun bence. Sosyal medyada bu işi yapan insanlara falan ulaşın, özel durumunuzu, çok sorunlu bir aileden geldiğinizi/onların yükünü sirtlandiginizi, yasinizin çok küçük olduğunu ve ailenizin geçmişiyle barışmak istediğinizi yazın. Eminim birinden biri size ücretsiz aile dizimi seansı yapmayı kabul eder. Bence sizin acilinden buna ihtiyacınız var