- Konu Sahibi cevapveriyorum
evet param calınmıstı.. ve bu sürekli oluyordu cüzdanımda 20 lira kadar para olurdu her zaman yani babamın verdiği harclıgın yarısını birazını falan yanımda tasıyordum. ama tüm tasımazdım mecburen hergün bişeyler alıyordum yiyecek falan bozuk 5 oluyordu 10 oluyordu.. ve hep 5 liralar gidiyordu.ama ben bunu bir kac ay ben bişeylere harcıyorumda unutuyorum ne aldıgımı falan diyordum.. sonra baktım ciddi ciddi gidiyo süreli paralar kendi kendime okulda yediğim keklerin cikolataların paketlerini biriktiriyordum cantamda aldıklarımı unutmayım hesaplayım diye.ama hala calındı diye aklıma gelmiyordu. biz 4 yakın arkadastık gecen yıl 3 ümüz öğle arasında lavaboya gittik x arkadas gelmedi yazı yazıyodu onu tamamlıcam dedi. ve o sabah ve derste baktım 10 liram var 5 5. hatta sevindim iyi 5 im var sanıyordum 10um var diye. sonra lavabodan geldik hepimiz cüzdanlarımızı aldık yemek yemeye cıktık 4ümüz. neyse aldık alacaklarımızı cüzdanı actım para vericem bi baktım cüzdanda 5 lira var. ve x arkadas sınıfta sırada otururken baska biri gelipte hayatta benim cantamı karıstıramaz. neyse ben bu sefer kesin anladım paranın calındıgını ama yine x den süphelenmiyorum aklıma bile gelmiyo o kadar yakınızki ve durumuda iyi. ben xle yalnızken ve yolda hızlı hızlı yürürken söyledim x biliyomusun benim canım cok sıkkın param calınıyo sürekli. ve x in tepkisi ne oldu dersin? : ne? neden bana ilk farkettiğinde söylemedin? . oldu..
Keske calındıgını söylemeseydin canim ya.. Biz de cok yakınız normalde ama artik olamayacagız gibi geliyor. Bazen en yakını bile hic ummadıgını yapabiliyor maalesef..