Kaybolan paralarım

Canım denedin mi denemedin mi bilmiyorum....
Ama böyle durumlarda bilmiyorum ani bir şey yapmak kötü olabilir :26:
Ben de para biriktiren bir insanım,
Okul 1.liğinden dolayı 1000 tl'ye yakın bir param vardı,
Üstüne de ben ekleye ekleye 1500 falan yapmıştım..
Bankaya attım baktım bu para arada azalıyor vs.
Tabi şüphelendim annemlere falan sordum bankaya gitmedim önce,
Meğer babamın ihtiyacı varmış biraz o çekmiş.
Benim banka şifremi bir arkadaşım daha biliyordu,
Az daha ona gidecektim :26:

Yani diyeceğim o ki bir de babana sorsan?
İhtiyacı olmuştur almıştır yerine koyar.
Annene sor demeyeceğim çünkü o da arkadaştan şüphelenmiş.
Bilmiyorum umarım paralarına kavuşursun :1:
Arkadaşının aldığından emin olmadan sakın ha kalbini kırma derim :40:

Öncelikle günaydin canim..
Deneyemedim arkadasimi cünkü dün aksam midem agriyor ayaklarina yatip erkenden gitti.
Babam almis olamaz hatta babamla konustum. Babam da bize para vermek icin aybasinda para cekip ceketinin cebine koymustu.Gel gör ki babam bize para vermek icin ceketine baktiginda yaklasik bir 50 TL yok gitmis. Bu da süphelerimi artirdi yani...:26:

Selam canım.Başına gelen olay çok üzücü.Benimde başıma gelmişti.Arkadaşımla hiç samimi değiliz şuan.:50:

Selam canım.Başına gelen olay çok üzücü.Benimde başıma gelmişti.Arkadaşımla hiç samimi değiliz şuan.:50:

Tesekkür ederim canim evet üzücü bir olay yasadim.. Ama arkadasimla artik görüsmeyecegim. Zaten önceden de bana karsi rahatsiz edici davranislari vardi ve rahatsiz oldugumu bildigi halde devam etti. Psikolojik sorunlari da var zaten. En iyisi görüsmemek diye düsünüyorum..

Dün sen soğuk davranmışsın hiç bişey olmamamış gibi samimi sıcak davransaydın keşke canım çünkü eğer gerçekten o yapıyorsa senin şüphelendiğini düşündü belkide ondan erkenden gitti. Hiç birşey olmamaış gibi davranmalısın bence , sen onu ara mesaj at falan nasıl oldun canım vs. diye burada üyeliği falan yoktur dimi bu kızın :)

Öncelikle günaydin canim..
Deneyemedim arkadasimi cünkü dün aksam midem agriyor ayaklarina yatip erkenden gitti.
Babam almis olamaz hatta babamla konustum. Babam da bize para vermek icin aybasinda para cekip ceketinin cebine koymustu.Gel gör ki babam bize para vermek icin ceketine baktiginda yaklasik bir 50 TL yok gitmis. Bu da süphelerimi artirdi yani...:26:

Nasıl yani..
Babanın ceketindeki 50 tl de mi kayboldu şimdi.
Hem de dün .

tamam senin odan bir sekilde anladim,

ama babanin ceketini nasil karistirir,yani bu ceket yatak odasindaysa oraya giremez,

icerde duruyorsa yine yapamaz cesaret isi ya kafam karisti

Dün sen soğuk davranmışsın hiç bişey olmamamış gibi samimi sıcak davransaydın keşke canım çünkü eğer gerçekten o yapıyorsa senin şüphelendiğini düşündü belkide ondan erkenden gitti. Hiç birşey olmamaış gibi davranmalısın bence , sen onu ara mesaj at falan nasıl oldun canım vs. diye burada üyeliği falan yoktur dimi bu kızın :)

Onun yaptigindan emin olmadan ona böyle davranamam hakkim degil zaten.. Ama daha öncesinde de rahatsiz edici davranislari olmustu rahatsiz oldugumu bildigi halde de devam etmisti. Bu yüzden soguk davrandim zaten para konusu ortaya cikmadan önce de demistim aileme görüsmek istemiyorum diye.. Para konusu da tuz biber oldu :26:

tamam senin odan bir sekilde anladim,

ama babanin ceketini nasil karistirir,yani bu ceket yatak odasindaysa oraya giremez,

icerde duruyorsa yine yapamaz cesaret isi ya kafam karisti

Benim de kafam karisti ama aileden biri almis olsa söylerdi.. Kardesim de biliyor konuyu bana gelip canin sagolsun abla bosver dedi. Annem zaten degil. Kardesim babamin ceketinden almaya cesaret edemez babamdan ödü kopuyor zaten..
Arkadasim bizde kaldigi zaman ailem evde yoktu biz tektik evde ve makarna, tost falan yapmak icin mutfaga gittigimde uzun süre yalniz kaldi iceride..

Ben olsam kız geldiğinde ' Bende aylardır para biriktiriyorum, kim alıyosa azalıyor paralarım. Kardeşim annem babam almamış. Çok sinir oldum' falan derdim.
Direk insanın yüz tipinden anlarsın zaten şaşırıp şaşırmamasından..

Ben olsam kız geldiğinde ' Bende aylardır para biriktiriyorum, kim alıyosa azalıyor paralarım. Kardeşim annem babam almamış. Çok sinir oldum' falan derdim.
Direk insanın yüz tipinden anlarsın zaten şaşırıp şaşırmamasından..

Söyleyecektim ama annem istemedi hersey daha kötü bir hal alir dedi.. Masanin üstündeki parayi alacagi varsa bile almaz onun yaptigindan emin olamazsin dedi.. O yüzden söylemedim kisa yoldan görüsmeyerek iletisimimizi kesecegim..

Konunuz bana lise yillarimda yasadigim olayi hatirlatti cok samimi bir arkadasim vardi siniftan yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi
anneleride tanistirmistik,
birbirlerimizin evlerine giderdik ders calisma yada birlikte vakit gecirme amaciyla ..

Geldiginde butun odalara benim odamada rahatca girip cikardi cunki aklima oyle birsey gelmemisti..

Yaz donemi karne dagitilmaya yakin ben okuldayken annesiyle birlikte bizim ordaki parka gelmisler
annemi de cagirmak icin bize cikmis annem
biz okuldan gelmeye yakin kapiyi aralikli birakirdi neyse..
Bu bize cikiyor annemin aralikta namaz kildigini goruyor
iste bole bole diyor anneme parkta annemle seni bekliyoruz ..

Annem geri namaza durunca benim odama kadar gitmis kucuk siyah bi cantam vardi
icinde altin kunye yuzuk takilarim bir miktar param vardi... o cantayi alip gitmis sessizce ..

Okuldan gelince uzerimi degismek icin odama girdim kunyemi takmak isteyince cantamin yerinde olmadigini farkettim her tarafi alt ust ettim canta yok
asagi indim annemlere onlarin yaninda olani anlattim arkadasimin ifadeleri degismisti tedirgin olmustu dikkatimi cekti
yanlarinda bebek cantasi vardi bir bahaneyle o cantaya yoneldigini gordum ve icindede kendi siyah cantami shooookk olmustum :53:

tabi bi yandanda sevindim arkadasima gel bakiyim buraya boyle birseyi nasil yaparsin dedigimde sakin annem duymasin haberi yok paraya ihtiyacim var erkk arkadasima
dogum gunu hediyesi alcaktim diye savundu kendini tabi hemen cantami aldim icini kontrol ettim biraz gec kalsam herseyim gidecekti..

O dakikadan sonra kontagimi o kisiyle kestim Allah kimseye yasatmasin cok tatsiz bir durum..

Konunuz bana lise yillarimda yasadigim olayi hatirlatti cok samimi bir arkadasim vardi siniftan yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi
anneleride tanistirmistik,
birbirlerimizin evlerine giderdik ders calisma yada birlikte vakit gecirme amaciyla ..

Geldiginde butun odalara benim odamada rahatca girip cikardi cunki aklima oyle birsey gelmemisti..

Yaz donemi karne dagitilmaya yakin ben okuldayken annesiyle birlikte bizim ordaki parka gelmisler
annemi de cagirmak icin bize cikmis annem
biz okuldan gelmeye yakin kapiyi aralikli birakirdi neyse..
Bu bize cikiyor annemin aralikta namaz kildigini goruyor
iste bole bole diyor anneme parkta annemle seni bekliyoruz ..

Annem geri namaza durunca benim odama kadar gitmis kucuk siyah bi cantam vardi
icinde altin kunye yuzuk takilarim bir miktar param vardi... o cantayi alip gitmis sessizce ..

Okuldan gelince uzerimi degismek icin odama girdim kunyemi takmak isteyince cantamin yerinde olmadigini farkettim her tarafi alt ust ettim canta yok
asagi indim annemlere onlarin yaninda olani anlattim arkadasimin ifadeleri degismisti tedirgin olmustu dikkatimi cekti
yanlarinda bebek cantasi vardi bir bahaneyle o cantaya yoneldigini gordum ve icindede kendi siyah cantami shooookk olmustum :53:

tabi bi yandanda sevindim arkadasima gel bakiyim buraya boyle birseyi nasil yaparsin dedigimde sakin annem duymasin haberi yok paraya ihtiyacim var erkk arkadasima
dogum gunu hediyesi alcaktim diye savundu kendini tabi hemen cantami aldim icini kontrol ettim biraz gec kalsam herseyim gidecekti..

O dakikadan sonra kontagimi o kisiyle kestim Allah kimseye yasatmasin cok tatsiz bir durum..

Cok kötü bir durum gercekten ya.. Ne kadar ihtiyaci olursa olsun bir insan bunu yapmamali! Hemde en yakin arkadasina ya.. Ayni benim durumum gibi..

Söyleyecektim ama annem istemedi hersey daha kötü bir hal alir dedi.. Masanin üstündeki parayi alacagi varsa bile almaz onun yaptigindan emin olamazsin dedi.. O yüzden söylemedim kisa yoldan görüsmeyerek iletisimimizi kesecegim..
Aslında anlamanın en kolay yolu bu. Siz böyle diyince eminim yüz ifadesi hal hareketi değişirdi.Belli ederdi kendisini. Eğer suçluysa o sizden uzaklaşırdı zaten..Zaten sizi rahatsz eden başka hareketleride varmış en iyisini yapmışsınız yinede..

Back
X