- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 53
Herkese Selam!içim bir daraldı ya.dedim buraya yazayım.belki biri güzel bir şey söyler de keyfim yerine gelir.yaşımın en güzel çağlarını güzel yaşamadığım için böyle üzgünüm.dügün CD’yi izledim.onu izleyince psikoloji çok kötü oluyorum ya.hayatımın tüm anahtarı elimde ama ben kendimi mahvettim 20 yaştaydım daha.düşünüyordum ki sevdiğim insanla mutlu bir ailemiz olur.hiçte öyle olmadı,hep aileye karışmalar,kavgalar,dövmeler,sövmeler,sinir.şu an artık o heyecan gram kalmamış.27 yaştayım.aralıkta 28 olacağım.ve şu yaşları güzel yaşamadığım için çok üzgünüm keşke böyle olmasaydı …benim gibi hep geçmişin özlemini duyan var mıdır?keşke o yıllara dönseydim de şu hatayı yapmasaydım ama nafile .ölen gibi o yıllar da geri dönmüyor …kaybolan yıllarıma ben yanıyorum.gençliğimin baharında bana kışı yaşattılar.evime gitmek istedim ne de olsa yaz ayları.ona bile izin vermediler.bir yıl da boşa gitti…kayınpeder kendisi Azerbaycan’a sanatoriye gitti.onun gitmesine para var ama benim için yok..adaletsiz dünya..