Kaybolmuş

Ben bile uzuldum sizi tanimadigim halde.
Insanlar yasarken gercekten topragin altinda verecekleri hesaptan korkmuyolar.
Istedigin kadar tovbeni et haclara bile gitsende, Allahin affetmeyecegi tek sey kul hakki..
Yapilanin vebali buyuk...

Konu sahibi kimseye gelin konumu okuyun diye diretmiyor. Herkesin acısı, derdi kendine. İstediğin kadar konu aç, elimizden geldiğince acını hafifletmeye çalışırız. Bazı empati yoksunu üyeler yüzünden insanlar konu açamıyor yahu. Sıkıldıysan kadının konu açmasından okuma geç git. Ayrıca Müge' nin yerinde olsam, kaç yılımı verip ondan çocuk sahibi olmak istediğim kocam benle evliyken başka kadına gidip çocuk peydahlasa ben de mutluluklar dileyemezdim. Şu an acını dibine kadar yaşa, Zaman inşallah her şeyin ilacı olacaktır.

Ayrıcaa yine bir konusunda ben bunları rüyamda gördüm işte kolkola yürüyorlardı yanlarında da bir küçük kız çocuğu vardı herhalde kızları olacak "ben kızın hamile olduğunu düşünüyorum" yazmıştı. Söyler misiniz hiç tanımadığı, internetteki görseller dışında bilgi sahibi olmadığı biri için "ben hamile olduğunu düşünüyorum" kanısına nasıl varır insan? vee tesadüfe bakın ki 1 ay sonra buraya kız hamileymiş diye yazıyor. Hisli kablel vuku olmuş yaniii öyle mi.. Tesadüf mü. Vee nişanlı olan biri herkese açık paylaştığı gönderilerinde akraba eş dost tınlamadan hamile olduğunu yayacak? inandınız mı? saplantı haline gelmiş bir şey ve tehlikeli boyutlara ulaşacak kadar. Aldatmış olması onun karaktersizliği olabilir ama takip edip sürekli beddua okumakla burada şunu yapmış bunu yapmış demek sağlıklı düşünceler değil.

Hanımefendi, ben haberi sosyal medyadan öğrendim gibi bir şey yazmadım, nereden uyduruyorsunuz? Sosyal medya dışında öğrenebileceğim insanlarda var. Ben o adamla toplam yedi senemi geçirdim. Yedi senede bir çuval insan giriyor insanın hayatına.
Aldatıldım ve boşandım. Bunları hiç beklemediğim bir anda yaşadım ben. Şok oldum. Toparlanmaya çalışıyorum, ayrılalı 4 ay oluyor. Bir şeyler deniyorum iyi yada kötü yapıyorum. Ama bazen kendi hayatıma değil, sadece onların hayatına bakabiliyorum. Çünkü ben burda zorlanıp acı çekerken, onlar MUTLULAR!.. ve ben gerçekten bunları haketmiyordum...
Ben kimseye beddua etmiyorum dedim yazımda hatta.. ortada çocuk var dedim.. ama benimde acım var.
Ben zaten özel hayatımda sıkıntılar yaşıyorum kimseyle paylaşamıyorum sıkıntımı. Burada kimsenin beni tanımıyor olmasının rahatlığıyla içimi olduğu gibi dökebiliyorum. Normalde yapamıyorum çünkü insanlar hep sizin gibi... Hep beni suçluyorlar.. Bir şekilde!..
Yapmayın nolur... Hoşlanmıyorsanız yorum yazmayın. Beni deli hastalıklı ruhlu görüyorsanız, sadece "git bir kliniğe yat müge" yazsanız da kafi..
Lütfen başka yorum yapmayın, rica ederim.

Kızlar çok tatlısınız ama gerilmeye hacet yok.. Benim yüzümden banlananlar olmuş, hakkınızı helal edin canlarım..
Aldatılan/ boşanan kadının kaderi bakın :)) sosyal medyada bile yerim yok :)))
Bir şekilde atlatıp hayatıma devam ederim elbette. Fakat şu süreçte merak etmeden, takip etmeden yapamıyorum. Haberi bir arkadaşımdan öğrendim, sevdiğim bir ablaydı aslında. Ben ona neden evleniyorlarmış bu kadar erken haberin olursa bana söyler misin demiştim. Normal asla yapmam bunu ama merak işte...
Tahminlerim yada olayların bu yönde gelişiyor oluşu beni haksız çıkartmadı. Pskolojim iyi değil farkındayım, en yakın zamanda başlayacağım terapilere.
Kimse kimseye ilenmesin. İlahi adalet varsa şayet herhalde tecelli eder bir şekilde. Ben ortada masum bir çocuk olduğu için susmayı tercih ediyorum ama içim yanınca konu açtım.
Ben cidden boşandıktan sonra etrafımdaki insanlarla bağımı iyice koparttım. Öncesinde açtığım konulardan da bahsetmiştim, zaten yalnızdım. Öyle güvendiğim ettiğim insan sayısı bir elimin parmağını geçmezdi, zaten çok yakın dostum kankam dediğim insanla kötü bir şekilde bozulmuştu aram. Ondan sonra kimseyle çok yakın olamadım zaten.
İçimi buraya konu açarak döküyorum. Kimse beni burda tanımıyor, arkamdan konuşmuyor, yüzüme söylüyor. Normalde arkadamdan konuşulanlar bir şekilde kulağıma geliyor, belli etmemeye çalışıyorum ama o kadar canım acıyor ki..
Ben yapı itibariyle insanların söylediklerini önemsiyorum maalesef. Önemsemesem herhalde burda konu açmazdım. Reelde susmayı tercih etmezdim.
İçim acıdığı için paylaştım.
Yorumlarınız gerçekten ferahlatıcı oldu, hepinize tek tek tşk ederim.

Ayrıcaa yine bir konusunda ben bunları rüyamda gördüm işte kolkola yürüyorlardı yanlarında da bir küçük kız çocuğu vardı herhalde kızları olacak "ben kızın hamile olduğunu düşünüyorum" yazmıştı. Söyler misiniz hiç tanımadığı, internetteki görseller dışında bilgi sahibi olmadığı biri için "ben hamile olduğunu düşünüyorum" kanısına nasıl varır insan? vee tesadüfe bakın ki 1 ay sonra buraya kız hamileymiş diye yazıyor. Hisli kablel vuku olmuş yaniii öyle mi.. Tesadüf mü. Vee nişanlı olan biri herkese açık paylaştığı gönderilerinde akraba eş dost tınlamadan hamile olduğunu yayacak? inandınız mı? saplantı haline gelmiş bir şey ve tehlikeli boyutlara ulaşacak kadar. Aldatmış olması onun karaktersizliği olabilir ama takip edip sürekli beddua okumakla burada şunu yapmış bunu yapmış demek sağlıklı düşünceler değil.

Buna da cevap vereyim ki "bak bak şaibeli bıraktı, şizofren işte" demeyin.
Ben rüyamda gördüm çünkü muhtemelen bilinç altımda kızın hamile olduğuna ikna olmuştu. Hamile olduğunu düşünüyordum çünkü ben o adamla yedi senemi geçirdim. Lütfen evliyseniz bir düşünün. Kocanızın bir olay karşısında nasıl tepki vereceğini bilmez misiniz? Ben eski kocamın hemen evleneceğine ihtimal vermezdim, bana bir gün önce ayrılmayalım diye yalvarıyorken de alelacele boşanmayı istedi. Ha belki boşandıktan sonra yaptılar bebeyi bilemem. Ama bu kadar çabuk evleniyor olması, eski kocamı azıcık tanıyor oluşum beni bu sonuca vardırdı. Bir de hissettim. Hislerim kötü şeyler hakkında bazen kuvvetli olabiliyor.
Kız kimseye hamile olduğunu yaymamış. Yaysa da emin ol kimse tınlamazdı. Sizin çevreniz nasıldır bilmem onların çevresi bunu da kaldırır bana kalırsa.
Beddua okutuyorsam da benim eski kocam ve beni boynuzladıgı kadın. Benımle alakalılar.
Siz gocunmayın yani.

Kızlar çok tatlısınız ama gerilmeye hacet yok.. Benim yüzümden banlananlar olmuş, hakkınızı helal edin canlarım..
Aldatılan/ boşanan kadının kaderi bakın :)) sosyal medyada bile yerim yok :)))
Bir şekilde atlatıp hayatıma devam ederim elbette. Fakat şu süreçte merak etmeden, takip etmeden yapamıyorum. Haberi bir arkadaşımdan öğrendim, sevdiğim bir ablaydı aslında. Ben ona neden evleniyorlarmış bu kadar erken haberin olursa bana söyler misin demiştim. Normal asla yapmam bunu ama merak işte...
Tahminlerim yada olayların bu yönde gelişiyor oluşu beni haksız çıkartmadı. Pskolojim iyi değil farkındayım, en yakın zamanda başlayacağım terapilere.
Kimse kimseye ilenmesin. İlahi adalet varsa şayet herhalde tecelli eder bir şekilde. Ben ortada masum bir çocuk olduğu için susmayı tercih ediyorum ama içim yanınca konu açtım.
Ben cidden boşandıktan sonra etrafımdaki insanlarla bağımı iyice koparttım. Öncesinde açtığım konulardan da bahsetmiştim, zaten yalnızdım. Öyle güvendiğim ettiğim insan sayısı bir elimin parmağını geçmezdi, zaten çok yakın dostum kankam dediğim insanla kötü bir şekilde bozulmuştu aram. Ondan sonra kimseyle çok yakın olamadım zaten.
İçimi buraya konu açarak döküyorum. Kimse beni burda tanımıyor, arkamdan konuşmuyor, yüzüme söylüyor. Normalde arkadamdan konuşulanlar bir şekilde kulağıma geliyor, belli etmemeye çalışıyorum ama o kadar canım acıyor ki..
Ben yapı itibariyle insanların söylediklerini önemsiyorum maalesef. Önemsemesem herhalde burda konu açmazdım. Reelde susmayı tercih etmezdim.
İçim acıdığı için paylaştım.
Yorumlarınız gerçekten ferahlatıcı oldu, hepinize tek tek tşk ederim.

Valla hayat öyle matematik formülü gibi yaşanmıyor. Hepimiz başkasının başına gelince akıl vermeyi
çok güzel biliriz zaten sorun bilmek değil mesele herkes biliyor ne yapılacağını ama bunu yapmak marifet.
Öyle kolay değil.
Herkesin dirayeti, bakış açısı farklı ama çok normal bir süreçten geçtiniz.
Hergün yeni bişey öğrendiniz siz onlar hakkında ve bunları sindirme süreci yaşıyorsunuz bu çok normal
aklınızdaki soru işaretleri artık bitti bundan sonra bence sizin toparlanma aşamanız geldi.
Sizin arkanızdan ne konuşabilirlerki.. Siz burda hatalı olan değilsiniz ki arkanızdan konuşanlar sizin düşmanınızmış öyle düşünün.
Gerçekten kötü kalpli insanlarmış bu vesileyle onlarda hayatınızdan sıyrılıp gittikleri iyi olmuş.

Back
X