Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrıcaa yine bir konusunda ben bunları rüyamda gördüm işte kolkola yürüyorlardı yanlarında da bir küçük kız çocuğu vardı herhalde kızları olacak "ben kızın hamile olduğunu düşünüyorum" yazmıştı. Söyler misiniz hiç tanımadığı, internetteki görseller dışında bilgi sahibi olmadığı biri için "ben hamile olduğunu düşünüyorum" kanısına nasıl varır insan? vee tesadüfe bakın ki 1 ay sonra buraya kız hamileymiş diye yazıyor. Hisli kablel vuku olmuş yaniii öyle mi.. Tesadüf mü. Vee nişanlı olan biri herkese açık paylaştığı gönderilerinde akraba eş dost tınlamadan hamile olduğunu yayacak? inandınız mı? saplantı haline gelmiş bir şey ve tehlikeli boyutlara ulaşacak kadar. Aldatmış olması onun karaktersizliği olabilir ama takip edip sürekli beddua okumakla burada şunu yapmış bunu yapmış demek sağlıklı düşünceler değil.
Ayrıcaa yine bir konusunda ben bunları rüyamda gördüm işte kolkola yürüyorlardı yanlarında da bir küçük kız çocuğu vardı herhalde kızları olacak "ben kızın hamile olduğunu düşünüyorum" yazmıştı. Söyler misiniz hiç tanımadığı, internetteki görseller dışında bilgi sahibi olmadığı biri için "ben hamile olduğunu düşünüyorum" kanısına nasıl varır insan? vee tesadüfe bakın ki 1 ay sonra buraya kız hamileymiş diye yazıyor. Hisli kablel vuku olmuş yaniii öyle mi.. Tesadüf mü. Vee nişanlı olan biri herkese açık paylaştığı gönderilerinde akraba eş dost tınlamadan hamile olduğunu yayacak? inandınız mı? saplantı haline gelmiş bir şey ve tehlikeli boyutlara ulaşacak kadar. Aldatmış olması onun karaktersizliği olabilir ama takip edip sürekli beddua okumakla burada şunu yapmış bunu yapmış demek sağlıklı düşünceler değil.
Kızlar çok tatlısınız ama gerilmeye hacet yok.. Benim yüzümden banlananlar olmuş, hakkınızı helal edin canlarım..
Aldatılan/ boşanan kadının kaderi bakın :)) sosyal medyada bile yerim yok :)))
Bir şekilde atlatıp hayatıma devam ederim elbette. Fakat şu süreçte merak etmeden, takip etmeden yapamıyorum. Haberi bir arkadaşımdan öğrendim, sevdiğim bir ablaydı aslında. Ben ona neden evleniyorlarmış bu kadar erken haberin olursa bana söyler misin demiştim. Normal asla yapmam bunu ama merak işte...
Tahminlerim yada olayların bu yönde gelişiyor oluşu beni haksız çıkartmadı. Pskolojim iyi değil farkındayım, en yakın zamanda başlayacağım terapilere.
Kimse kimseye ilenmesin. İlahi adalet varsa şayet herhalde tecelli eder bir şekilde. Ben ortada masum bir çocuk olduğu için susmayı tercih ediyorum ama içim yanınca konu açtım.
Ben cidden boşandıktan sonra etrafımdaki insanlarla bağımı iyice koparttım. Öncesinde açtığım konulardan da bahsetmiştim, zaten yalnızdım. Öyle güvendiğim ettiğim insan sayısı bir elimin parmağını geçmezdi, zaten çok yakın dostum kankam dediğim insanla kötü bir şekilde bozulmuştu aram. Ondan sonra kimseyle çok yakın olamadım zaten.
İçimi buraya konu açarak döküyorum. Kimse beni burda tanımıyor, arkamdan konuşmuyor, yüzüme söylüyor. Normalde arkadamdan konuşulanlar bir şekilde kulağıma geliyor, belli etmemeye çalışıyorum ama o kadar canım acıyor ki..
Ben yapı itibariyle insanların söylediklerini önemsiyorum maalesef. Önemsemesem herhalde burda konu açmazdım. Reelde susmayı tercih etmezdim.
İçim acıdığı için paylaştım.
Yorumlarınız gerçekten ferahlatıcı oldu, hepinize tek tek tşk ederim.