Kurban olurum ben sana
Ne diyelim şimdi nasıl teselli edelim telkin edelim. Kimse kusura bakmasında aldatılan biri olarak, bu işte görürsün zamanla geçer sevgin biter, sana bunu yapanı nesini seviceksin, gözün aydın kurtuldun, zamanla unutursun, işte o veya onlar beter olucak sen çok iyi olucaksın, üzülme, kendini bunun için mi üzüceksin, o mahfolucak gebericek , sen seni bekleyen prensini bulup sonsuza kadar mutlu yaşıcaksın.. bunlara kocaman bi heee yaaaw hee demek istiyorum. Çünkü bu lanet şey burdan yazıp attığımız kadar kolay yaşanmıyo. Bi böyle iyiyim sanıyosun sonra böyle bi bakıyosun mok gibiymişsin. Sana diretilen şeyi yaşayıp içinde debeleniyomuşsun. Gez toz bunlar bi miktar kafayı meşgul ediyo sonra daha derin şekilde kendinle kalıyosun.. özellikle bana böyle teselli vermeye çalışanlara üff bi boş konışma diyesim geliyo, yaşarken bi başka bu iş.
Valla aldatana bi halt olmuyo hacılar, pişman olsada aldatılana koyduğu kadar koymuyo. Eğer hayatına aldıysa o kişiyi mutlu mesut devam ediyolar sen böle ablak ablak bakıyosun, onlarada bi nane olmuyo. Yok pişman olup kesiyosa ilişkisini iletişimini sana dönüyosa yinede sen gibi içi yanmıyo affediyosan affet, yoksa beni affetmen için ölürüm gibi bi dünya yok.
Ha sen seni sonsız mutluluğa taşıcak prensini bulucaksın zırvalıklarıda öle bi erkek mi var ya ülkemizde. Hepsi gazz gazzz gazzzzz
Şimdi ben sana ne diyeyim. Allah yardımcın olsun seni tanımasamda çok seviyorum. ... Rabbim daha beteriyle sınamasın mügem.