Ablam benim esim öyle gıcık biri ki arkadası yoktur normalde o derece benle bile annemler ya da kaynanamlar olmadan pikniğe parka gitmek istemez çünkü sırayla da olsa cocuk bakmak istemiyor zaten su an da sadece onun pazar günü bos ama market su tasıma gibi isleri de o yapıyor kendi dinlenmeye zor zaman buluyor bir sey yapamıyoruz kendi basıma cocuklarla çıkınca bırak çay içmeyi kafamı baska yere ceviremiyprum oglum arkasına bakmadan kosan bir çocuk3 çocuklu biri olarak en iyi ben anlarım seni. Çocuklarımın üçüde küçük tek büyütüyorum.Bende çok zorlanıyorum ama yinede senin ruh halin nasıl olursa çocuğa da yansıyor. Hergün okuldan aldım mı 1 bilemedin 2 saat dışarda oturuyoruz onlar oynarken bende çayımı termosa koyup içiyorum, birlikte oynadığımız oluyor. Birlikte dondurma yemeye gideriz,eşimle sık sık dışarı çıkarır piknik yaparız. Hiç cikmasak evde yemeğimi hazırlayıp parka çıkıyoruz orda yiyoruz. Ev işi vs umrumda deyil çocuklar uyuyunca yapıyorum. Benimde pek kendime ayıracak zamanım yok ama nefretle hatırlayacagim günler diyorsunya aslında en güzel zamanlar bunlar.