konu sahibi iyi de yani k.valideniz mecbur mu sizin bebeğinize bakmaya? kaldı ki kadın merdiven siliyormuş bırakın da kalan vaktinde de misafirini ağırlasın veya kendisi gitsin. siz çalışacaksınız diye kadın neden kendi parasından, kendi kafasına göre hayatından olsun?
siz çalışsanız o zaman da o kadın (üstelik sizin kadar genç de olmayan bir kadın) evde çocukla bunalacak, ne anladık?
küçük yer diyorsunuz
yüksek ihtimalle çok fazla etüddür, oyun grubudur yoktur olsa bile sizin altınızda araba da yoktur ki istediğiniz gibi götürün getirin, var mı?
part time çalışacak bir iş yok diyorsunuz.
zaten neden part time çalıştırsınlar ki, eşiniz gibi 1 işçi alır 3 kişinin işini yaptırırlar.
çalışacak olsanız 9-3 büyüğün okulu var, küçük kreşe başlasa alacağınız para kreş ücreti kadar olur zaten çünkü çok küçük ve daha emen bir çocuk, + saat 3ten sonra büyüğe kim bakacak?
yani mesela siz k.validenizin size yardımcı olması dışında ne hayal etmiştiniz siz çocuk yaparken ben onu anlamadım??? çünkü büyük 3 yaşındayken de eşiniz çalışmanıza izin vermiyormuş ki zaten..."ay dur 2.yi yapayım, 1 çocukla çalışamadım ama, 2. de olsun o zaman kesin çalışırım" mı dediniz ben anlamadım.