• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayda deger bir konusma yok. kafam karisti. tekrar yardimm

_KaMeLyA_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
663
95
73
Dün olanlari kisaca anlatayim beni aldi once biraz arabada oturduk. Tabi yine iciyor ben seni cok seviyorm gibi cumleler kuruyor ama bi turlu konustugumz konuya gelmiyor. Beni konusturmuyor. Bende ben bu konuyu konusmaya geldim falan diye bastirinca dinledi. Benm ilgisizligimden falan bahsetti oda bundan rahatsizmis. Ona guvenmiyor musum boyle dusunuyormus.
Tabi icmeye devam ediyor. Bu yuzden artik bir soyledigimi 4-5 kere tekrar ediyorum. Uste cikti yok ben onu anlamiyor musum ailesini istemiyor musum benm ailemde gelmeyecekmis o zaman. Ben diyorum ailen gelmesin demiyorum hergun gelmesin diyorum dedm oda senin kuzenin geldi gecen ben birsey dedim mi dedi. Kizlar inanin Eskişehir de okuyor yilda 1 kere geliyor. Ben onla bu ayni mi diyorum farketmez diyor. Hergun gelmeyle ayda yildabir gelmeyi ayni sayiyor. Anlamiyor yada anlamamazliktan geliyor. Senin annende yarin hastalanir benm elime duserse bnde istemeyecegm diyor. Senin ailen hasta degilki diyorum anlamiyor. Iyice cirkinlesti yani olay. Cok yoruldum diye aglamaya basladm dayanamadm. Biliyorum oglumz seni cok yoruyor diyor. Bende o degil sen yoruyorsun dedm.
Annesi aradi ben kole miyim cocugu birakip gittinz diye. Bnde bak iste boyle diyorum laf soyletmiyor. Sen bnm yanimdaysan ben herseyin ustesinden gelirim gibi biseyler mirildandi baska evede seneye cikacak misiz sneye nisanda .
Yemek yedik donduk kayda deger hic bise konusamadk esyalarimi alip gidiyorm dedm oglumu bana birakmadan gidemezsn diyor. Bugun sizde kalsin yarin getirirsin dedm getirmezms hep onda kalacakms.
Cocugu almaya geldik kv surat yapiyor. Esimde kizdi ben karimla giderm yemek yerim gezerim kimse karisamaz. Herkes kocasiyla olsun insana karisindan kocasindan fayda var dedi (sanirim kv nin kardesinle basbasa cikin baskilarina gondermeydi bu). Ailesine kisa bir sevgi gostersnden snra indik (ickinin etkisyle sarildi falan)..
Sabah kalkinca ben bi kac parca giyisi faln bir cantaya koymustum nereye dedi gidiyorum dedm. Gitme sen ne istersen oyle olacak dedi. Dun soylediklerini hatirlamiyor musun dedm. Hic bise hatırlamıyorum dedi. Sen nasil istersen oyle olacak diyorum dedi kosturarak cikarken bir unvteye malzeme gotureckmis dukkandan unutmus. Bi daha icki yok dedm kapidan cikarken cok degisiyorsun dedim tamam askim diye bagirdi gitti. Sizce simdi ben ne yapmaliyim

peki konuşmadan sonra yeğeni bugün sana geldi mi gelecek mi?
neye tamam dedi o da anlaşılır değil,akşam konuşmalarınızı fazla saptırmış.

peki konuşmadan sonra yeğeni bugün sana geldi mi gelecek mi?
neye tamam dedi o da anlaşılır değil,akşam konuşmalarınızı fazla saptırmış.

Aynen oyle sanki konusmak deilde konuyu kapattirmaya calismakti yaptigi. Bakalim koul cikis saatnde gelecek mi

Offff. Ne diceğimi bilemiyorum şuan kamelya.

''herşey senin istediğin gibi olacak'' daha ne istediğini bilmiyor ki.

Ama annesine o çıkışı hoşuma gitmedi değil, annesi ne yaptı oğlunun bu tepkisi karşısında?

Ve sen şuan ne yapmayı planlıyorsun?

Offff. Ne diceğimi bilemiyorum şuan kamelya.

''herşey senin istediğin gibi olacak'' daha ne istediğini bilmiyor ki.

Ama annesine o çıkışı hoşuma gitmedi değil, annesi ne yaptı oğlunun bu tepkisi karşısında?

Ve sen şuan ne yapmayı planlıyorsun?
Hic bisey diyemedi. Kotu kotu bakti sadece. Iste ne yapacagimi bilemiyorum bnde kafam karisti. Hersey istedigin gibi olacak diyo ama icince degisiyor. Birde ne zaman olacak mesela ne zaman tasinacagiz gibi sorular var aklimda

Hic bisey diyemedi. Kotu kotu bakti sadece. Iste ne yapacagimi bilemiyorum bnde kafam karisti. Hersey istedigin gibi olacak diyo ama icince degisiyor. Birde ne zaman olacak mesela ne zaman tasinacagiz gibi sorular var aklimda

Alkol çok kötü bişey. Yakınen biliyorum etkilerini emin olabilirsin. O yüzden seni iyi anlayabiliyorum.

Taşınmayı neden bukadar çok istiyorsun, sırf kayınvalidenlere yakın olduğun için mi?

sen yine de fevri davranma arkadaşım sana bi söz vermiş bu sözünün tutmazsa o zaman artık gerekeni yaparsın. bi de ev için neden seneye dedi maddi durumunuz mu musait değil? daha önceki konularını da okumuştum en büyük problem ailesiyle yakın olmandan çıkıyor sanırım. oradan uzaklaşabilseniz herşey daha iyiye gidecek gibi. annesine tepkisini de koymuş sonunda takdir ettim.

Alkol çok kötü bişey. Yakınen biliyorum etkilerini emin olabilirsin. O yüzden seni iyi anlayabiliyorum.

Taşınmayı neden bukadar çok istiyorsun, sırf kayınvalidenlere yakın olduğun için mi?
Hem yakin oldugu icin saat farketmiyor bi bakiyosun aksam 12de 1 de pat diye geliyorlar. Ozel hayatimz diye bisey yok. Sabahlari oglu uyanamasa bizde oglunu uyandirmaya geliyor esimde razi bu duruma. Ama sadece bu yuzden deil evim guzeldir ama isinamadm ben bu eve. Evim gibi hissedemiyorum. Rahat deilim bazen kendimi apartmani dinlerken buluyorum kapi kapanma sesi geliyor yinemi geliyorlar die. Esim eve geldikten snra beklemeye basliyorum ne zaman gelecek annesi die hic sektirmiyor. Yani onlar gelmedigi zamanda bile surekli bekleme halindeym ailemize adapte olamiyorum

sen yine de fevri davranma arkadaşım sana bi söz vermiş bu sözünün tutmazsa o zaman artık gerekeni yaparsın. bi de ev için neden seneye dedi maddi durumunuz mu musait değil? daha önceki konularını da okumuştum en büyük problem ailesiyle yakın olmandan çıkıyor sanırım. oradan uzaklaşabilseniz herşey daha iyiye gidecek gibi. annesine tepkisini de koymuş sonunda takdir ettim.

Oda gordu disari ciktik ama kim ne diyecek diye korkarak ciktim esime anneni ara soyle dedim cunku burnumuzdan getiriyor. Kapidagirdik annesi nerdesnz nie bana attinz bi daha birakmayin esimde dediki yineyaptin kaynanaligini dedi. Goruyor ama yne yanlarinda onlarda hak goruyorlar kendilerinde. Maddi durumu bahane ediyor ama dukkaninbkarsndaki eve hemen tasinalim dedi ailesinede soyledi. Burdan tasinmaya korkuyor cunku ailesinin tavri buyuk olur. Dukkanin karsisina tasinma fikrine bile yanasmadi ailesi

Kamelya mubarek cuma gunu Allah esini islah etsin senide bu dertten kederden bir bir kurtarsin insaallah..amin

Oda gordu disari ciktik ama kim ne diyecek diye korkarak ciktim esime anneni ara soyle dedim cunku burnumuzdan getiriyor. Kapidagirdik annesi nerdesnz nie bana attinz bi daha birakmayin esimde dediki yineyaptin kaynanaligini dedi. Goruyor ama yne yanlarinda onlarda hak goruyorlar kendilerinde. Maddi durumu bahane ediyor ama dukkaninbkarsndaki eve hemen tasinalim dedi ailesinede soyledi. Burdan tasinmaya korkuyor cunku ailesinin tavri buyuk olur. Dukkanin karsisina tasinma fikrine bile yanasmadi ailesi

madem her şey senin istediğin gibi olacakmış ilk isteğin olarak bunu söyle bence. valla üzülerek söylüyorum ki araları biraz bozulsa mesafe girse daha iyi olur çoluk çocuk bırakamazlar sana daha azıcık rahat edersin.

madem her şey senin istediğin gibi olacakmış ilk isteğin olarak bunu söyle bence. valla üzülerek söylüyorum ki araları biraz bozulsa mesafe girse daha iyi olur çoluk çocuk bırakamazlar sana daha azıcık rahat edersin.

2 gun gelmeseler biz gitmesek arada bi r kirginlik olsa. 2. Gun gelio sizin icn gelmedm torunuma geldm diyip barissna kkadar oturuyor

Son düzenleme:
Aslında sorunun çözülemeyecek kadar kötü değil.
en büyük sorunun ailesinin sürekli gelip gitmesi ve yeğenin sana gelmesi.
madem bir yola girdin,dozunu kaçırmadan ısrarında devam et,
eşin seni kaybetmekte istemiyor.
diğer türlü gidersen git derdi.
keşke oğlun biraz büyük olsaydı, kreşe verir işe başlardın.
hem yeğenden hemde ailesi açısından biraz rahatlardın.

Aslında sorunun çözülemeyecek kadar kötü değil.
en büyük sorunun ailesinin sürekli gelip gitmesi ve yeğenin sana gelmesi.
madem bir yola girdin,dozunu kaçırmadan ısrarında devam et,
eşin seni kaybetmekte istemiyor.
diğer türlü gidersen git derdi.
keşke oğlun biraz büyük olsaydı, kreşe verir işe başlardın.
hem yeğenden hemde ailesi açısından biraz rahatlardın.

O zamanda sorunlar cikacak ailesi calismasn die bastiracak surekli glecekler bu kiz isten gelmis yorgun demezler

valla kamelyam ne desem bilemedim
bugün yeğen gelirse işim var hastayım bakamayacağım v.s. de
eşin hissetsin biraz ciddiyetini
akşam da "içmeden gel aklı başında bir şekilde seninle konuşmak istiyorum" gibi bir mesaj at
baktın hiç olmuyo ailene söyle babana kim olursa
çok güveniyo haspam ailesine senin de yalnız olmadığını anlasın
ne bu böyle yaaa...

O zamanda sorunlar cikacak ailesi calismasn die bastiracak surekli glecekler bu kiz isten gelmis yorgun demezler

canım eşinle zaten şimdi bu problemi çözmen gerekiyor.
şimdiden çözeceksin ki işten gelince de hergün gelemeyecekler.
ayrıca senin çalışıp çalışmaman onları da alakadar etmez,onlar karar veremez.
eşinle sen karar vereceksin.
hem görümcen nasıl çalışıyor,bide kızı var,onu da sana bırakıyorlar.
sen oğlunu bıraksan bir kere laf oluyor,bırakma deniyor.
iş eşinde bitiyor.eşin çok fazla dinliyor ailesini.
bir erkek için çok kötü bir özellik bu.bunu değiştirmen gerekiyor.
yani eşin diyecek eşim yoruluyor,gelemeyiz.
ya da işimiz var sonra gelin.
yani onlar düşünmüyorsa eşin düşündürecek.
bu konu da dik dur.birde yanlış anlamadıysam kayınvalidenler gelmese bile
eşin çağırıyor onları.yani madem bir adım attın, görmezden gelme.
madem eşin işe gitmeden herşeye tamam dedi,
görelim yeğeni yine sana gelecek mi gelmeyecek mi?önce işe bunu çözmekle başla.

valla kamelyam ne desem bilemedim
bugün yeğen gelirse işim var hastayım bakamayacağım v.s. de
eşin hissetsin biraz ciddiyetini
akşam da "içmeden gel aklı başında bir şekilde seninle konuşmak istiyorum" gibi bir mesaj at
baktın hiç olmuyo ailene söyle babana kim olursa
çok güveniyo haspam ailesine senin de yalnız olmadığını anlasın
ne bu böyle yaaa...

Babamla annem ayri benm babam ilgilemiyor bizimle aramaz sormz zaten esimde arkam olmadigini bildigi icn rahat. Ama annm bn sanada torunumada bakarim bn emekli olunca da sen ise girersn diyor. Arkamda yani bn sadece yuvam icin bu kadar sabrediyorum cocugum icin. Gidecek yerim yok die katlananlar var bn oyle degilim.Esimi seviyormm ama bu hayati yasamk istemiyorum. Duzelir die umuyorum ama bosunami onuda bilmiyorum

Back
X