- 5 Nisan 2014
- 643
- 559
- 78
11 günlük girişimcilik kursunun son günüydü.evden herkes bir şey yaptı getirdi , tüm sınıf molada yedik içeri giriyorduk. 6,7 kadın güle oynaya. Kursta kaderbirliği olduğu için herkes çabuk kaynaştı. Aramızda iki bayan çok samimiydi , samimi olan kankasından başka benim samimi olduğum kızın koluna girince kuma geldi dedim gülüştük , dur onun sahibi var gibi şakalaşıp gülerken sınıftan genç oğlan yanımızdan geçerken yüzünü ekşitip komik bir ifade ile oooo ben kaçayım dedi..bizde git git kadın muhabbeti diye güldük. Az ileride sınıfadaki diğer erkek ' kaygan zemin dikkat et oğlum ' dedi iki kez... ben bozuldum kaygan zemine anlam veremedim..ders sonu çocuğun yanına gidip yaptığın şaka çirkindi içindeki hanzoyu zaptet blam zapdemeyeceksen Antalya da yaşama dedim. çünkü burası rahat bir şehir.. akşam oldu bizim gülüşüp durağa beraber yürüdüğümüz iki kız (evliler )10 gün durağa yürüdüler 11. gün bu oğlan onları durağa bırakmayı teklif ettiki arabasına binip yanımızdan geçtiler.benmi şakayı yanlış anladım.. onlarmı doğru anladı.. eşimde yurtdışında erkek ağzını soramam.. biri beni aydınlatabilirmi.. kaygan zemin nedir ?