Kaygan zemin dikkat et

Ben sizin cocuga söylediklerinizi de saçma buldum dogrusu.onun demek istediği şeyi bilmiyorum ama çok ayıp bişey değildir herhalde Ulu orta.ama siz ne anladınız acaba? Zaten son gün gider ayak niye muhatap oluyorsunuz ki.birde size ne arabaya binip gitmişler doru veya yanlış anlamislar. Çocuğa demişsiniz ya burasi rahat bir şehir Antalya ayak uyduramicaksan git diye.o gayet güzel uyduruyo bak siz yine elestiriyorsunuz.bu seferde rahatlığını. Anlamamista olabilirim konuyu.çünkü saçma geldi hepsi bana
onun demek istediği şeyi bilmiyorsun ? ama demek istediği şey diyebiliyorsun ? bilmediğin birşeye verilen tepkiyi saçma buluyorsun..

Bana kalırsa çocuğa söylediğiniz uyarıyı aynada kendinize tekrarlayın. Çok uç düşünmüşsünüz, buradan da onay bekliyorsunuz düşüncenize.
he evet açık giyindi diye tecavüz olabilen bir ülkede ben çokkk uç düşünmüşüm.. sanki çocuğu görmüş gibi. kadınlara gülmeyin diyen vekillerin olduğu ülkede ben uç düşünmüşüm.. üstü kapalı şaka şık değildir. diğer çocuğun tepkisine güldük eğer uç düşünsem diğerine tepki verirdim.siz hangi aynaya bakıyorsanız..

he evet açık giyindi diye tecavüz olabilen bir ülkede ben çokkk uç düşünmüşüm.. sanki çocuğu görmüş gibi. kadınlara gülmeyin diyen vekillerin olduğu ülkede ben uç düşünmüşüm.. üstü kapalı şaka şık değildir. diğer çocuğun tepkisine güldük eğer uç düşünsem diğerine tepki verirdim.siz hangi aynaya bakıyorsanız..
:))
Sakin olun, sordunuz söyledim.
Halen aynı şekilde düşünüyorsunuz, ben sizin gibi algılamadım.
Belki gerçekten düşündüğünüz gibi değildir, bu ihtimal olası. :))

6,7 gülüşen kadın içinde yakışıklı delikanlıya 'kaygan zemin ' ihtarı iki kez ne anlamalıyız:KK53:
100 erkekle 4 sene aynı sınıfta okudum neyi ne manada kullanırlar az çok anlarım ben sizin zannettiginiz şekilde kullanıldığını düşünmüyorum

Anlamadım hiçbir şey. Hani kaygan zemini maluum yer olarak söylediler diyelim ne alaka ki

onun demek istediği şeyi bilmiyorsun ? ama demek istediği şey diyebiliyorsun ? bilmediğin birşeye verilen tepkiyi saçma buluyorsun..
Bilmiyorum ama ulu orta ayıp birsey dememiştir heralde diyorum. Bu kadar terbiyesiz bir çocuksa daha önce niye anlamadin. Eğer değilse neden kötüye çekiyorsun. Demekki için fesattt.ayrıca kurduğun cümleler saçma. tepkin demedim

Ne konudan anladım ne de kaygan zemin sözünden.
Bu kadar kafana takmamalısın bence.

Ayrıca yine sacmalamissiniz. Onun demek istediği şeyi anlamayip sadece fikir yurutuyorum.o yüzden demek istediği şey diyebilirim. Ve ayrica tekrar belirtiyorum kurduğunuz cümleleri sacma buldum.tepki vermenizi degil.siz hep böyle saçma cumlelermi kuruyorsunuz

Son düzenleme:
çocuğun konu ile alakası yokki zaten yanımızdan geçiyordu , oo kadın muhabbetinden kaçayım gibi şaka yaptı.olayın diğerinin söylediği kaygan zeminle ile alakası yokki.. bunlar 24 lü biz 30lu yaşlardayız..hepimiz evliyiz
Kadin muhabeti tehlikelidir diye saka yapmis. Yani sen dahil olma kadin muhabbetine gibi bir sey demk istemis bence.

Dikkat et kaygan zemin derken demek istediği ; kadın muhabbeti var orda dikkatli ol ayağını kaydırıp aralarına alırlar kadın muhabbetine dalarsın ..

Bence sen yalnis anladin...
cinsellik falan icermiyor....
hani dikkat et onca kadinin icinde seni cig cig yerlrr demek istedi....

Yanlış kişiye oynuyorsun cümlesinin bir başka hali...
Tehlikeli sulara girme olarak da çevrilebilir.
Bu erkeklerin kullandığı değil, çoğu insanın haddini aştığında söylenen bir tabirdir.

Siz cok farkli yonlere cekmissiniz olayi.

Kaygan zemin demek seni asar aman demek.
Bu illa cinsellikle ilgili degildir( nerden cikti onu anlamadim).
O kiz seni asar tavliyamazsin demek degildir illada.

Bence " kadinlarin muhabbeti seni asar senin aklin ermez" demek istemis.

Back
X