Kaygı bozukluğu..

Psikolojini bozan onlar sen kendini neden suçluyorsun ki normal değilim diye? İnsan olsa vicdanı sızlar bir insani bu noktaya getirdim diye

gayet normalsin. psikolojini bozan şu boşanma süreci bittikten sonra ilaç da yardımıyla tamamen eski haline döneceksin

Anksiyete her insanın belli periyotlarla yaşadığı bişeydir eserekli bir hal alıp doktor niye böyle dedi diye üzerine gitmeyin yakın bi arkadaş bulup dertleşin :))

Hayır canım tabiki kişilikle ilgili değil.
Tedaviden sonra düzeliyor tabi. Ama tedavi süresi kişiden kişiye değişir.
Bir de iyileşip iyileşmediğine kendi başına karar veremezsin. Doktor kontrolü olmadan ilaçlarını sakın bırakma.

Elbette herkes geçirebilir ben de geçirdim bir dönem hatta ilaç da kullandım geçti bitti gitti :) Böyle düşünme lütfen kendin için, nezle olmuşsun gibi düşün, geçer yani.

Fakat şunu söyleyeyim, her şeyi çok takan biriysen yinelenme olasılığı yüksek. Az umursamaz olmak lazım :)
Çok teşekkür ederim bayanlar yorumlarınız için. Kullanılan ilaçlar nedenler belliyken karşı tarafın bunu fırsat olarak algılayıp mahkemeye sunması acaba öyle bir karar çıkar mı sorusunu kendime sordurdu. Kendimi çok garip hissettim. Kendimden şüphelendim bian. İlaç tedavisi boşanmanın ilk aşamalarında ağır ilaçlar kullanıyoken şimdi baya hafifletmişti doktor tek ilaca düşürdü. Devam ediyorum yani. Halihazırda aylardır bir psikolojik ilacı kullanmakta huzursuz etti. Ne bileyim ya

Çok teşekkür ederim bayanlar yorumlarınız için. Kullanılan ilaçlar nedenler belliyken karşı tarafın bunu fırsat olarak algılayıp mahkemeye sunması acaba öyle bir karar çıkar mı sorusunu kendime sordurdu. Kendimi çok garip hissettim. Kendimden şüphelendim bian. İlaç tedavisi boşanmanın ilk aşamalarında ağır ilaçlar kullanıyoken şimdi baya hafifletmişti doktor tek ilaca düşürdü. Devam ediyorum yani. Halihazırda aylardır bir psikolojik ilacı kullanmakta huzursuz etti. Ne bileyim ya
avukatına kullanıp kullanamadıklarını sor. olmadı doktor raporu alırsın resmi belgen olur. eğer onların da zayıf yeri varsa sen de düşün kullan mahkemede

avukatına kullanıp kullanamadıklarını sor. olmadı doktor raporu alırsın resmi belgen olur. eğer onların da zayıf yeri varsa sen de düşün kullan mahkemede
Evet hemen av. Beni aradı eskiden ne zaman ne ilaçlar kullandın bi hastalığın varmı bunlar niye böyle iddia ediyorlar diye. Bende 4 yıl kadar önce stresten kullandım dedim ilaç isimlerimide söyledim ama üstüme konmuş bi tanı yoktu. Sınav dönemimdi o nedenle gitmiştim doktora. :( bide işte o ailenin bana yaşattıklarından sonra boşanma aşamasında kullanmak ve tedavi görmek zorunda kaldım bu sefer doktor kaygı bozuklugu teşhisi koydu ağır ilaçlar kullandım iyi durumda değildim.
Valla eski eşim olacak adamda hukukcu oldugu için nerde ne bit yeniği var çıkarıyo böyle önüme koyabiliyo benim hic aklıma bişey gelmiyor. Olan belli olayları anlatıyorum işte

Canım kaygı bozukluğu doğum yapmadan önce bende'de vardı, aşırı baş ağrısı, titreme, soğuk ortamda bile aniden terleme , bir anda sıcak basması , yutkunma güçlüğü, yemek yerken boğulur gibi olurdum ve sersemlik olurdu , tırnaklarımı bile etine kadar yerdim doğumdan sonra geçti bende genelde aşırı stresten oluyor, zaman zaman kayboluyor zaman zaman nöbetler geçiriyormuş gibi oluyorsun. Ama her kaygı bozukluğu bir değildir.
ve tedavi ile geçici olabiliyor.

Teş
Canım kaygı bozukluğu doğum yapmadan önce bende'de vardı, aşırı baş ağrısı, titreme, soğuk ortamda bile aniden terleme , bir anda sıcak basması , yutkunma güçlüğü, yemek yerken boğulur gibi olurdum ve sersemlik olurdu , tırnaklarımı bile etine kadar yerdim doğumdan sonra geçti bende genelde aşırı stresten oluyor, zaman zaman kayboluyor zaman zaman nöbetler geçiriyormuş gibi oluyorsun. Ama her kaygı bozukluğu bir değildir.
ve tedavi ile geçici olabiliyor.
Teşekkür ederim. Evet bendede belirtiler öyleydi extra aşırı mutsuzluk umutsuzluk hissi, aşırı kaygılanma durumum için, nefes darlığı ve çarpıntıda vardı

Evet hemen av. Beni aradı eskiden ne zaman ne ilaçlar kullandın bi hastalığın varmı bunlar niye böyle iddia ediyorlar diye. Bende 4 yıl kadar önce stresten kullandım dedim ilaç isimlerimide söyledim ama üstüme konmuş bi tanı yoktu. Sınav dönemimdi o nedenle gitmiştim doktora. :KK43: bide işte o ailenin bana yaşattıklarından sonra boşanma aşamasında kullanmak ve tedavi görmek zorunda kaldım bu sefer doktor kaygı bozuklugu teşhisi koydu ağır ilaçlar kullandım iyi durumda değildim.
Valla eski eşim olacak adamda hukukcu oldugu için nerde ne bit yeniği var çıkarıyo böyle önüme koyabiliyo benim hic aklıma bişey gelmiyor. Olan belli olayları anlatıyorum işte
vay terbiyesiz. bunu kullanacak kadar alçalmış ha. avukatına danış bişey çıkar mı bundan doktordan rapor alsam işime yarar mı diye sor. çok sinirlendim. umarım dava açarken bahsedeceği rahatsızlık en kötü şekilde başına gelir

Psikoterapi ile kaygı düzeyinizi olabildiğince aşağı çekebilirsiniz.

Kaygılanmanıza sebep olan şeyler ile ilgili düşüncelerinizle çalışırsanız (uzmanla birlikte) büyük ölçüde rahatlarsınız.

Her psikoloğa da gitmeyin.
Klinik Psikoloji alanında yüksek lisansını tamamlamış bir psikolog size yardımcı olacaktır.

Sizdeki kaygı bozukluğunun dönemsel mi yoksa yaygın mı olduğuna psikoterapist ile karar verirsiniz zaten.

Birkaç cümleye bakarak karar verilecek bir şey değil bu.

Back
X