- 2 Haziran 2016
- 159
- 94
- 13
- Konu Sahibi kanatlarimyok
Psikolojini bozan onlar sen kendini neden suçluyorsun ki normal değilim diye? İnsan olsa vicdanı sızlar bir insani bu noktaya getirdim diye
gayet normalsin. psikolojini bozan şu boşanma süreci bittikten sonra ilaç da yardımıyla tamamen eski haline döneceksin
Anksiyete her insanın belli periyotlarla yaşadığı bişeydir eserekli bir hal alıp doktor niye böyle dedi diye üzerine gitmeyin yakın bi arkadaş bulup dertleşin :))
Hayır canım tabiki kişilikle ilgili değil.
Tedaviden sonra düzeliyor tabi. Ama tedavi süresi kişiden kişiye değişir.
Bir de iyileşip iyileşmediğine kendi başına karar veremezsin. Doktor kontrolü olmadan ilaçlarını sakın bırakma.
Çok teşekkür ederim bayanlar yorumlarınız için. Kullanılan ilaçlar nedenler belliyken karşı tarafın bunu fırsat olarak algılayıp mahkemeye sunması acaba öyle bir karar çıkar mı sorusunu kendime sordurdu. Kendimi çok garip hissettim. Kendimden şüphelendim bian. İlaç tedavisi boşanmanın ilk aşamalarında ağır ilaçlar kullanıyoken şimdi baya hafifletmişti doktor tek ilaca düşürdü. Devam ediyorum yani. Halihazırda aylardır bir psikolojik ilacı kullanmakta huzursuz etti. Ne bileyim yaElbette herkes geçirebilir ben de geçirdim bir dönem hatta ilaç da kullandım geçti bitti gitti :) Böyle düşünme lütfen kendin için, nezle olmuşsun gibi düşün, geçer yani.
Fakat şunu söyleyeyim, her şeyi çok takan biriysen yinelenme olasılığı yüksek. Az umursamaz olmak lazım :)