Kaygı bozuklugunu kendi kendine aşan yok mu ?

_Pulim_

SabrınSonuSelamet...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
253
140
103
Evet arkadaşlar anksiyete yi kendi kendine aşan yok mu ?
Henüz psikiyatriye gitmedim gidecegim,
Ama o zamana kadar kendi kendime nasıl yenebilirim bunu ? Yada yenemezmiyim.
Çok yoruyor beni bu kaygılar,
Herşeyi detayına kadar düşünmekten beynim durmak üzere,
Anksiyete acaba dogustan gelen birşeymi ? Genetik olabilir mi ?
Nasıl bu duruma geldim bilmiyorum.
Çok yorgun ve üzgünüm halime
Son 1 senedir bi anda o kadar arttı ki çok şaşkınım
Kendimle baş edemedigimde oturup aglıyorum artık

Anksiyete bende de vardi annem de benim yaslarimda gecirmis genetik mi bilmem..ama psikiyatriye git mutlaka bence ben gittim 3 ilac verdi 6 ay kullan dedi ben 1 ay kullandim cok iyi olunca birden kestim bayadir da kullanmiyorum gayet iyiyim..(birden kesmeyin diyolar siz daha dikkatli olun tabi bana etki etmedi diye sizde ayni olamayabilir)

Bu teşhisi kendi kendinize mi koydunuz?

Mutlaka gidecegim cok teşekkür ederim.
İnşallah faydasını görürüm.
Tam geçti derken kendini tekrar eden lanet hastalik... Allahim güç versin.Kalbine ferahlik versin..Geçecek
Bazen çok rahat oluyorum bazense delirmiş gibi..
Allah razı olsun çok teşekkür ederim umarım geçer.
Daha kötü olmaktan korkuyorum.
Bu teşhisi kendi kendinize mi koydunuz?
Evet kendim koydum,
Yaşadıgım şeyleri araştırınca önüme tek çıkan anksiyete ?

Bence kendi kendinize aşabilirsiniz
Ben de yıllardır kaygı stres takıntı halindeydim son iki üç yıldır anca iyi olabildim olsın geçmiş gitti
Siz de başarabilirsiniz
Boyutu yüksekse ve başedemezseniz doktora gidin

Kendi kendinize teshis koymayin once doktora gidin mesela bazi vitamin eksiklikleri tiroid hastaliklari veya organlarda olusan salgi bozukluklarida cok benzer belirtilere sebep olabiliyor
Onlar sizi yonlendirirler beklemek size eziyet surekli kaygi hali yorar insani dahada artar bastan onlemini alin
Gecmis olsun

Benimki çok aşırı gibi geliyor kapalı musluga bakıp kendimi kapalı olduguna ikna etmeye çalışıyorum falan,
Siz nasıl atlattınız ?

Teşekkür ederim,
Tiroitlerim yavaş çalışıyor bilmiyorum etkilermi ?
Boyun düzleşmesi sorunumda var acaba bunlardan sebebmi ki :/
Kesin gidecegim bazı sebeplerden bi kaç ay daha gidemem :/

Nasıl bulabilirim ?
Saplarıyla birlikte beş-altı yaprak ıspanak ve on-oniki tane maydanoz saplı olarak kaynamakta olan yarım litre suya atılır ve ağzı kapalı olarak hafif ateşte üç dakika yavaş yavaş haşlanır. Soğuduktan sonra suyu içilir. Her gün sabah taze olarak hazırlanır. Aynı günün akşamı ise ıspanak ile tere karışımı hazırlanır. Kaynamakta olan yarım litre suyun içerisine beş-altı adet saplarıyla birlikte ıspanak ve dokuz-on tane tere (saplarıyla beraber) atılır ve ağzı kapalı olarak hafif ateşte üç dakika haşlanır. Ilıdıktan sonra suyu içilir.

Sabah ve akşam için ayrı ayrı hazırlanan bu karışımlar bir hafta boyunca her gün uygulanır. Bir hafta her gün uygulandıktan sonra ikinci haftada iki güne bir uygulanırken, üçüncü haftada üç günde bir uygulanır. Sonraki haftalarda haftada bir olmak üzere iki ay boyunca uygulanır ve kür tamamlanmış olur. İhtiyaca göre bu kür altı ayda bir tekrarlanabilir.

Her iki karışım da yemekten yarım saat önce veya yemekten en az bir saat sonra içilir. (Kullanacağınız tere ve maydanozun sararmamış olmasına dikkat ediniz. Sabah maydanoz ve ıspanak, akşam ise ıspanak ve tere otu karışımı uygulanır.)

Benimki çok aşırı gibi geliyor kapalı musluga bakıp kendimi kapalı olduguna ikna etmeye çalışıyorum falan,
Siz nasıl atlattınız ?
Arkadaş çevresi sohbet muhabbet
Ama Benin sizin kadar değil sanırım
Dua edin
Aşılmayacak şeyler değil merak etmeyin
Hep olumlu şeyler düşünün
İstemeden de olsa olumlu düşünün
Belli süre sora düzelecek

Teşekkür ederim denerim inşallah faydası olur.

Sanırım çok yalnız kalmakta tetikliyor,
Arkadas cevresi deyince siz..
Bilmiyorum saçma oldugunu bile bile kaygılanmaya devam etmek çok kötü :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…