Kaygı düşünce stres iş yapamama

Senakizmazz2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mart 2018
20
45
3
Çok yüksek kaygıya sahibim geceleri gündüzleri yolda evde sevdiğiklerimi düşünüp kaygılanıyorum hiç bi iş yapamayacak kadar..korku çok yüksek içimde.stresten kalbim ağrıyor aradığım bi telefon acılmadımı binbir düşünce ve ağlama yeter bıktım yaşım 30 .doktor önerileriniz eğer yasadıklarım tanıdıksa katettiğiniz yol nedir? Yardımlarınızı bekliyorum
Özel doktor önerisi de alabilirim yalnız fiyat ucuk olmasın yeter ki .kendime ve bu durumda olanlara acil şifalar dilerim

Öncelikle geçmiş olsun canım aynısı bir ara esimde vardı panik atakti çok şükür iyi bir psikiyatri ile ilaç kullandı ve atlattı
Onun öyle bir hale gelmistiki resmen atak geçiriyordu hep bize bişey olcak ve yetisemicem kaygısı vardı
Sizde bi psikyatriye görünün derim

Öncelikle geçmiş olsun canım aynısı bir ara esimde vardı panik atakti çok şükür iyi bir psikiyatri ile ilaç kullandı ve atlattı
Onun öyle bir hale gelmistiki resmen atak geçiriyordu hep bize bişey olcak ve yetisemicem kaygısı vardı
Sizde bi psikyatriye görünün derim
Atlatmasına sevindim inşallah atlatırım bende .saol

Başıma sürekli kötü bir şey geleceğine dair kaygılarım vardı. Uzun süre uykusuz geceler çektim
Konusunda uzman psikolog Fatih Sönmez’den destek alabilirsiniz kendisi konusunda oldukça uzmandır .

Back
X