Herkese merhaba, ben 25 yaşında üniversite öğrencisi bir genç kızım. Buraya dışardan belli olmayan ama içten içe çok sorun yaşadığım bir konuyu, sizlerden tavsiye almak için yazıyorum. Çok kaygılıyım ve kalabalık ortamlarda yanlış bir şey söylemekten çekiniyorum arkadaşlarımı aramam gerektiğinde erteliyorum. Çok az insan dışında birileri yanımdayken sürekli nasıl hareket ettigimi düşünüyorum içten içe kendimi elestiriyorum. O an biri bişey diyecek bana bir laf soylicek diye hiç rahat edemiyorum. Bu yüzden arkadaslarimla buluşunca olabildiğince az konusuyorum.beni çok sevdiğine emin olmadığım herkesin yanında kaygılı hissediyorum. Ama işin absürt tarafı aslında neşeli ve konuşkan biriyim kendime bu konu dışında çoğu konuda güvenirim ve çoğu şeyi ortalamadan iyi yaptığmi düşünüyorum. Güzel ve ilgi çeken bir kız olduğumu söylerler genelde ben de kendim hakkında böyle hissediyorum. Ama bu kaygı hali ise beni çok düşürüyor, sürekli insanların benim hakkımdaki düşüncelerini kontrol etmek istiyorum benim hakkımda ne dusunecekleri beni endiselendiriyor