- 25 Eylül 2011
- 7.507
- 11.357
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Hiç kafana takma duymamazlıktan gel. Hamile halinle strese girme. Ela da Kumsal da çok güzel isimler. Sağlıkla doğsun ismiyle yaşasın kızınız.Biz esimle zorlu bir bekleyis sonucu cok sukur bebek sahibi olabildik.Nasipse kızımız olacak.Ben Kumsal ismini cok istedim.Eşimde çok sevdi.Başına Ela koyalım dedi.Bizim.için özel bir anlamı vardı.Ela Kumsal koyduk nitekim.
3 görumcem var.Ve ben artık okumakla gögü sahibi olunmayacagina inaniyorum.Çunku 2 horumcem ilkokul mezunu ve inanilmaz saygilililar.aramiz cok iyi ve kizimin ismini cok sevdiler ismiyle uasasin dediler.Surekli okul birinciliginile ovunen cok sevgili kucuk gorumcem ise aileye karsi muhalefetligi ile meshurdur.Kizimin ismini ogrenince " ben 2 isim hic sevmem,kizim olirsa klasik isim koyarim cokda guzel isim bulurum " dedi.Bende isim amne babaya ozel olmali.secim onlara ait, onlar mutluysa sorun yok dedim konu kapandi.
Dun aksam ise kayinvalidem hayal kuruyodu.Kumsalimiz dogunca soyle yapariz boyle yapariz ...vb Kayinpederim ise "kumsal ne" dedi.Torununun ismi dedik.Basladi bagirmaya.iste daha guzel.isim.koyun.Dedim ki baba senin onerin nedir( hala saygiyi korumaya calisiyorum) Elif, hatice mesela.anlamlari guzel olsun dedi.Bende Kumsalin anlami gayet guzel babab dedikce sinir kupune bindi.Kayinvalidem anne babanin hadddidir isme karar vermek desede susmadi.sen son" biz esimle cok severek koyduk ve sizde zamanla alisirisiniz yapacak bisey yok, " dedim.
Anlamiyorum.Insanin hevesi nasil.bu kadar kursakda birakilir.Begenmeye bilirsin.ama herseyin bir uslubu var.Ailemin tepkisi ismiyle yasasin kizim uzun omurlu olsun oldu.kalbimi cok kirdi hamile halimle.
Normalde aramiz iyiydi.
Kayinvalidem ve sevdgm.gorumcem takilma o oyle konusur sonra alisir desede hem kizginim hem kirginim.
Hakkaten başka isim mi kalmadı ya
Kucuk gorumcem olmalisin.Bizim icin baska isimi kalmadi.Hakkaten başka isim mi kalmadı ya
Bence garip.Ilk cocugumuz ve karismak onun haddi degil.bizden 10 yas kucuk ayrica.onu zaten hosgoruyle karsiladim hatta umursamadim.ben isim nasil diye sormadim ayrica degil mi? Fikir almak icin konu acmadim ki sizde fikrinizi belirtmissiniz gereksiz yere.biz cok sevdik ve onemli olanda bu.kimeye bebegimin ismini begendrme mecburiyetimin oldugunu sanmiyorum.kayınpederin abartmış olabilir ama görümcenin tavrında bi gariplik göremedim. ablam gelip kızımın ismini ela kumsal koycam desr görümcenizle birebir aynı cümleleri kurardım kendisine.
iki isim bence gereksiz ve kullanışsız. ayrıca ela kumsal fonetik olarak da hoş durmuyor. ikisi ayrı ayrı olsa belki.
sırf bu yüzden doğana kadar kimseye söylemeyeceğim bebeğimin ismini. nüfus cüzdanını alınca söylerim :)Biz esimle zorlu bir bekleyis sonucu cok sukur bebek sahibi olabildik.Nasipse kızımız olacak.Ben Kumsal ismini cok istedim.Eşimde çok sevdi.Başına Ela koyalım dedi.Bizim.için özel bir anlamı vardı.Ela Kumsal koyduk nitekim.
3 görumcem var.Ve ben artık okumakla görgü sahibi olunmayacagina inaniyorum.Çunku 2 gorumcem ilkokul mezunu ve inanilmaz saygilililar.aramiz cok iyi ve kizimin ismini cok sevdiler ismiyle uasasin dediler.Surekli okul birinciliginile ovunen cok sevgili kucuk gorumcem ise aileye karsi muhalefetligi ile meshurdur.Kizimin ismini ogrenince " ben 2 isim hic sevmem,kizim olirsa klasik isim koyarim cokda guzel isim bulurum " dedi.Bende isim amne babaya ozel olmali.secim onlara ait, onlar mutluysa sorun yok dedim konu kapandi.
Dun aksam ise kayinvalidem hayal kuruyodu.Kumsalimiz dogunca soyle yapariz boyle yapariz ...vb Kayinpederim ise "kumsal ne" dedi.Torununun ismi dedik.Basladi bagirmaya.iste daha guzel.isim.koyun.Dedim ki baba senin onerin nedir( hala saygiyi korumaya calisiyorum) Elif, hatice mesela.anlamlari guzel olsun dedi.Bende Kumsalin anlami gayet guzel babab dedikce sinir kupune bindi.Kayinvalidem anne babanin hadddidir isme karar vermek desede susmadi.sen son" biz esimle cok severek koyduk ve sizde zamanla alisirisiniz yapacak bisey yok, " dedim.
Anlamiyorum.Insanin hevesi nasil.bu kadar kursakda birakilir.Begenmeye bilirsin.ama herseyin bir uslubu var.Ailemin tepkisi ismiyle yasasin kizim uzun omurlu olsun oldu.kalbimi cok kirdi hamile halimle.
Normalde aramiz iyiydi.
Kayinvalidem ve sevdgm.gorumcem takilma o oyle konusur sonra alisir desede hem kizginim hem kirginim.
Bence garip.Ilk cocugumuz ve karismak onun haddi degil.bizden 10 yas kucuk ayrica.onu zaten hosgoruyle karsiladim hatta umursamadim.ben isim nasil diye sormadim ayrica degil mi? Fikir almak icin konu acmadim ki sizde fikrinizi belirtmissiniz gereksiz yere.biz cok sevdik ve onemli olanda bu.kimeye bebegimin ismini begendrme mecburiyetimin oldugunu sanmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?