Kayimpederim ve görümcemin kızımın ismine laf etmeleri

Bir daha düşünün bence
Ve iki isim bende pişmanlık okula başlamadan birini sildirmeyi bile düşünüyorum
İkinci çocuğuma tek isim koyacağım.

Kızınız sağlıkla doğsun, adıyla yaşasın inşallah.
Çok güzel ismi, bir kızım olsaydı da adını bu kadar naif koyabilseydim.
Kayınpederinizi dert etmeyin, söylemeniz gerekeni söylemişsiniz.
Kapı gibi eşiniz, büyük görümceleriniz ve kayınvalideniz var, aklı selim insanlar belli.
İnşallah yavrunuz da size ve onlara çeker.

Kullanıcı adını isim olarak düşündüğümü kim söyledi acaba? Kullanıcı adınız neden oysa ondandır dedim. Onlar öyle istemişler yani. Ayrıca bestloveee değil bestlove.polemiğe girmek gibi bir amacım yok. İyi günler

Çook teşekkür ederim.Rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah

Görümcemle evvelden bu yana sorumlarımız var.Eğer bende bi sorun olsaydı diğer 2 görümcem ve kayınvalidemle anlaşamazdım değilmi.Biraz mantıklı düşünün.Kalıplaşmış yargılarla insanları suçlamadan önce sormayı deneyin.İsme karar verilmişse eğer fikir söylemek yanlış kanaatimce.

hayatınızda hiç karar verilmiş bi konu hakkında fikir beyan etmediniz sanırım?

Genelde kp içi temizdir art niyetsizdirler. Eski adam bunlar daha oturaklı derler ya :) öyle birşey olsun diye düşünmüştür ama bunu daha ince bit dille ifade edememiştir. Ama son zamanlarda insanlar değişik olsun , modern olsun diye saçma sapan isimler türettiler sözüm size değil yanlış anlamayın. Bu ismi ömür boyu taşıyacaklar unutmayalım. Ela kumsal ninee nasıl geldi size?

hayatınızda hiç karar verilmiş bi konu hakkında fikir beyan etmediniz sanırım?
Konumuz isim konusu.Evet konulmuş bi isim konusunda anne babaya fikrimi söylemem.Kendime saklarım.Konuyu saptırmak konusunda tez yazıyorsunuz sizde sanırım.Muhalif olacağım diye zorlamayın kendinizi bu kadar.Yada gidin stresinizi çıkarmak istediğiniz kişiye çıkarın.

İki isim gerçekten problem kimisi ele dicek , kimisi kumsal , kimisi ela kumsal amann ne gerek var bukadar uğraşmaya.

çok dar bi görüş bu.50_60 yıl sonra gayette normal görünecek.hep aynı çağda aynı isimlerle kalıp gelişmeyelim mi hiç?

stres çıkarmaya çalıştığımı mı sanıyosunuz? muhalefet olmak gibi bi amacım da yok. olsam ne olmasam ne. fikir belirtiyorum. abartıyosunuz olayları, bunu anlatmaya çalışıyorum.

Kızımın iki ismi var. Duyanlar önce biz ilk ismini söylemeyiz dediler.
Sİz bilirsiniz biz iki ismini de kullanacağız dedik.
Abim , eşim ve ben kesinlikle iki ismini birlikte kullanıyoruz.
Bizi duyan eş, dost, etraf, aynı şekilde iki ismini birlikte söylüyor.
Okulda öğretmenlerinden iki isminin kullanılmasını rica ettim, onlar ve sınıf arkadaşları da iki ismini kullanıyor.
Ama ilk ismini kullanmayız diyen herkes muhakkak ilk ismiyle sesleniyor.
Kendisi de, kendisini tanıtırken iki ismini söylüyor.
Çok takılmayın, ve naçizane tavsiyem fonetik olarak uyumlu çift isim tercihinde bulunun.
Adıyla yaşasın, ismi gibi uçsuz bucaksız sevinçleri olsun inşallah

kp bence fikrini beyan etme hakkına sahip sonuçta torunu biraz daha ılımlı bir şekilde beyan etmeliydi ama yapamamış kızmakta haklısın ama böyle şeyleri kafaya takmamak lazım.

amaaan elif de koysan kulp takarlardı, kumsala da takarlar, iş olsun.
biz kararımızı verdik, fikrinizi merak etsek sorardık diyin o kadar.

Konu sahibi kusura bakmazsa seni buradan dürtüyüm

Özelden bir şey sorayım dedim beceremedim

Sen benimle konulma başlatsana bir şey soracağım

Ela da kumsal da tek başına güzel ama bir araya gelince pek uymamış buda benim fikrim siz beğendiyseniz kimseyi dinlemeyin koyun içinizde kalmasın. Sağlıkla gelsin bebişiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…