- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Evet sağolsunlar severim kendilerini:) Çook teşkkür ederimaşılmayacak bir sorun değil..kafana takıp büyütme hiç..bebişine odaklan..kv ve görümcelerinin yaklaşımları çok çok iyi...maşallah diyelim..
sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alın Ela Kumsalınızı..
Sana mı sordumda bu kadar dert ettin bizim için bir anlamı var dedi o yüzden neden dedim seni ilgilendirmez benim sorum konu sahibini alakadar eder seni ilgilendirmez !! Tartışmaya ortam yaratmaya çalışma boşuna sana cvb vermem kullanıcı adını herkes isim olarak düşünseydi bestloveee komik dururdu
Çook teşekkür ederim.Rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallahKızınız sağlıkla doğsun, adıyla yaşasın inşallah.
Çok güzel ismi, bir kızım olsaydı da adını bu kadar naif koyabilseydim.
Kayınpederinizi dert etmeyin, söylemeniz gerekeni söylemişsiniz.
Kapı gibi eşiniz, büyük görümceleriniz ve kayınvalideniz var, aklı selim insanlar belli.
İnşallah yavrunuz da size ve onlara çeker.
Görümcemle evvelden bu yana sorumlarımız var.Eğer bende bi sorun olsaydı diğer 2 görümcem ve kayınvalidemle anlaşamazdım değilmi.Biraz mantıklı düşünün.Kalıplaşmış yargılarla insanları suçlamadan önce sormayı deneyin.İsme karar verilmişse eğer fikir söylemek yanlış kanaatimce.ben yakınımsa yaparım ne olacak ki? konu sahibinin kardeşi aynı cümleleri kursa gelip konusunu açacak mıydı mesela? görümce olunca birden şeytan gibi görüyolar karşılarındakini. dıdımın dıdısı olsa ben de yorum yapmam ama yakınımda yaparım.
Görümcemle evvelden bu yana sorumlarımız var.Eğer bende bi sorun olsaydı diğer 2 görümcem ve kayınvalidemle anlaşamazdım değilmi.Biraz mantıklı düşünün.Kalıplaşmış yargılarla insanları suçlamadan önce sormayı deneyin.İsme karar verilmişse eğer fikir söylemek yanlış kanaatimce.
Konumuz isim konusu.Evet konulmuş bi isim konusunda anne babaya fikrimi söylemem.Kendime saklarım.Konuyu saptırmak konusunda tez yazıyorsunuz sizde sanırım.Muhalif olacağım diye zorlamayın kendinizi bu kadar.Yada gidin stresinizi çıkarmak istediğiniz kişiye çıkarın.hayatınızda hiç karar verilmiş bi konu hakkında fikir beyan etmediniz sanırım?
çok dar bi görüş bu.50_60 yıl sonra gayette normal görünecek.hep aynı çağda aynı isimlerle kalıp gelişmeyelim mi hiç?Genelde kp içi temizdir art niyetsizdirler. Eski adam bunlar daha oturaklı derler ya :) öyle birşey olsun diye düşünmüştür ama bunu daha ince bit dille ifade edememiştir. Ama son zamanlarda insanlar değişik olsun , modern olsun diye saçma sapan isimler türettiler sözüm size değil yanlış anlamayın. Bu ismi ömür boyu taşıyacaklar unutmayalım. Ela kumsal ninee nasıl geldi size?
Kumsal diye sesleneceğiz.Bende tek isim taraftarıyım ama eşim çok istedi.Eşimde hak sahibi diye kıramadım.Şimdi çok sevdim bu ismi o ayrı.İki isim gerçekten problem kimisi ele dicek , kimisi kumsal , kimisi ela kumsal amann ne gerek var bukadar uğraşmaya.
Konumuz isim konusu.Evet konulmuş bi isim konusunda anne babaya fikrimi söylemem.Kendime saklarım.Konuyu saptırmak konusunda tez yazıyorsunuz sizde sanırım.Muhalif olacağım diye zorlamayın kendinizi bu kadar.Yada gidin stresinizi çıkarmak istediğiniz kişiye çıkarın.
amaaan elif de koysan kulp takarlardı, kumsala da takarlar, iş olsun.
biz kararımızı verdik, fikrinizi merak etsek sorardık diyin o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?