- Emoji Skoru
- 4.331
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
maşAllah 10 yılı geçmiş bir evlilikte bunu düşünmek için geç değil mi ? kötü niyetle anlamayın lütfen, eğer kayın aileniz ile aranızda bir sorun yoksa, size karşı tutum ve davranışları iyiyse ne mutlu.. her hafta arayabilir, evine gidebilirsiniz veya herhangi bir zamanda vakit ayırabilirsiniz birbirinize. şimdi arama rutininiz nasıl bilmiyorum ama eğer size, "kızım neden aramıyorsun hiç"? veya "hiç gelmiyorsunuz hafta sonları" gibi bir cümle kullanmamışlar ise, birbirinizle olan iletişiminize kaldığınız yerden, kaygılanmadan devam edebilirsiniz.Merhaba benim 10 yılı geçmiş bi evliliğim var kayın aile ile sorunum yok ama hep bi tedirginim acaba arasam mı aramam mı gerekiyor haftasonu oluyor gitmeliyiz gitmezsek kızarlar mı gibi düşüncelerim var bu da beni kaygılandırıyor
Onlardan bir tepki ya da eşinizin bir baskısı yoksa bu tür bir kaygı normal değil.Yok baskı var diyorsanız sorunun çözümü sizde net olun zorlamayla iş yaptiramazlar.....Merhaba benim 10 yılı geçmiş bi evliliğim var kayın aile ile sorunum yok ama hep bi tedirginim acaba arasam mı aramam mı gerekiyor haftasonu oluyor gitmeliyiz gitmezsek kızarlar mı gibi düşüncelerim var bu da beni kaygılandırıyor mesela biz bi hafta sonu görüşmesek diğer hafta sonu mutlaka görüşüyoruz haftanın bi günü mutlaka telefonla arıyorum
10yil olmuş ,taniyamadiniz mi ? Cekincenizin nedeni eşiniz mi ?Merhaba benim 10 yılı geçmiş bi evliliğim var kayın aile ile sorunum yok ama hep bi tedirginim acaba arasam mı aramam mı gerekiyor haftasonu oluyor gitmeliyiz gitmezsek kızarlar mı gibi düşüncelerim var bu da beni kaygılandırıyor mesela biz bi hafta sonu görüşmesek diğer hafta sonu mutlaka görüşüyoruz haftanın bi günü mutlaka telefonla arıyorum
kv bi de şehirdışında idi demi ?Ara canım ara, kocası yokken yatılı kalmaya giden gelinimiz bile var rahat ol
Bunlar görev sorumluluğuyla değil de içten gelmeli benceMerhaba benim 10 yılı geçmiş bi evliliğim var kayın aile ile sorunum yok ama hep bi tedirginim acaba arasam mı aramam mı gerekiyor haftasonu oluyor gitmeliyiz gitmezsek kızarlar mı gibi düşüncelerim var bu da beni kaygılandırıyor mesela biz bi hafta sonu görüşmesek diğer hafta sonu mutlaka görüşüyoruz haftanın bi günü mutlaka telefonla arıyorum
Evetkv bi de şehirdışında idi demi ?