Kayin pederden ve kayinvalideden cocuk yap baskisi ve tehti

Yarın öbürgün kv - kp hasta olduklarında da siz bakacaksınız anlaşılan. Hazırlıklı olun buna.. Onlar kendilerine köle almışlar canım. Allah acısın sana..

aynen öyle :)) ben de fiziğine önem veren bir kadınım, çocukları da severim ilerde çocuk da isterim. ama çevremde evlenip çocukları olanlar çoğunlukla salıyo kendilerini malesef. Ben de aynen öyle diyorum onları görünce. Yerinizde olsan toparlatırım bunları :) kadında meme önemli, kadınca hissetmek, giydiğini daha iyi yakıştırmak için bile :))) bence yani Tepkim daha çok yorumcunu üslubunun sertliğine idi :) onun ayarında cevap vermek istedim. çocuk istemeyen evlenmeyeck diye bir şey yok sonuçta. Çocuk istemeyenlere de özgürlük

Siz bu adamın babasıyla mı evlisiniz?

yorumların tamamını okumadım ama çocuk yapmak sizin kararınız.
9 ay karnında taşıyacak sizsiniz ,geceleri uykusuz kalacak sizsiniz,onlar iki dk torun sevecek diye tüm hayatı düzeni değişecek sizsiniz.
ama daha eğitiminize ve sizin tercihlerinize saygısı olmayan insanların sizin ilişkinize müdahele etmesine müsade etmeyin.
nasıl tavsiyeler verdiler bilmiyorum ama bir cinnet herşeyi çözer
yine sizi sıkıştırdılar mı basın ağlamayı atın kendinizi yerden yere ayılmalar bayılmalar gerekirse hastanelik olun.. o eşinizi bir korkutun hani bir tbir var ayırın kedinin bacağını.
hala çocuk mu istiyorlar her seferinde bir kriz :)
karışmamayı öğrensinler

işte size laf düşmüş benim de hevesim vardı düğün gelinlik ten girin . maden torun istiyorlar hay hay okul bitsin düğün yapılsın ben de çocuk yapacğım deyin çekilin o zaman kenara
hiç tartışma laf dalaşı olmadan temiz temiz
ha birde eşinize şikayet de etmeyin . ama onun bileceği şeklide göreceği şekilde üzülün ağlayın.
stratejik oynayın biraz. ah aşkım üzülüyorum vs bi oğullarına da düğünden kaçıyorsa onlara torunun tırnağı bile çok

Konu sahibi boşanmaz arkadaşlar. Bu ailenin yaptığı her şeyi çekiyor kendi ailesinin yaptıklarını affedemiyor.
Bari okulunu bitirse ama ondan da umudum yok.

canım onu hayatta demezler.
çünkü sen elsin. özür dilerim ama sen ölüp gitsen yerine genç bekar bi kız getirirler ohh. arkandan ağlayanın bile olmaz.
seni bedava bi hizmetçi olarak görüyorlar. neden seni düşünsün ki masrafsız aldılar seni eh kocanın hevesini de gideriyorsun onların ev işini de yapıyorsun. ilerde damızlık misali bir de çocuk doğuracaksın...
seni düşünmelerini bekleme bu mümkün değil...sen kendini düşüneceksin.

Tehditle mi evlendin zorla? Neden polise gitmediniz?

Bak canım, benim anladığım şu; bu ailenin çocuklarında sorunlar var. kocanız ve kız kardeşi farklı bir model. Aile içinde neler yaşandıysa artık adamı sana yamamışlar. Sen okuyup işe başladığında gözünün açılacağını ve eline para geçtiğinde kocandan ayrılacağını biliyorlar. Seni çocukla bağlamaya çalışıyorlar. Seni neyin içine çekmişler bilmiyorum. Fakat gözünü aç bana kalırsa. Kocan eziğin biri. Saf olma. Kurtar kendini. Gerekirse boşan. Gir bir işe çalış. Kendini toparladıktan sonra dön okuluna. Gir bir yurda okul bitene kadar kal. Gerekirse derneklerden burslara başvur. İşe başlayana kadar evet zor zamanların olur fakat sonrasında şükredersin.

ailesiyle altlı üstlü oturuyorsunuz eşin babasının dükkanında çalışıyor ee siz onlara bu kadar yakınken sizin her şeyinize karışma hakkınıda buluyorlar senin okulun çocuk yapman daha kimbilir nelere karışacaklar ya da karışıyorlarbence kendi ayaklarınız üzerinde durun yani onlardan bağımsız olun onların etrafındayken onların gözü önündeyken daha çok karışırlar baskı yaparlar eşinle bu durumu oturup konuşun bence imkanınız varsa başka eve çıkın eşin başka iş bulsun ben başka çözüm bulamadım yoksa her istediklerini baskılarla yaptırırlar size..

bende aöf 3. sinif öğrencisiyim eşimin ailesi oku diyo biz bakariz bebegine sinava git gel diye. okulu dondurtmadi.. yoksa dondurcaktim.. hamileyim bide.
görümcemle beraber gidicem sinavlara...
bide çalışıyorum memurum.. iyi de işim var çok şükür..
sende erken evlenmekle hata yaptın böle olacagini bilseydin tabi hiç evlenmezdin....
torun torun diyip baskı altında oluyorsun eşin de çok dniliyor herade ailesini. ben böle seylere sinir olurum..
sen ve eşin birbirine karar verceksin kararlar ona mi kalmiş.. Bakma eşinle bunu konuş hiç olmazsa ayrı eve çik o kadar.

Tam da
Kadınların çoğu da bu yüzden evleniyor zaten ha çocuk olmuyorsa o Allahın takdiri ona diyecek lafım yok ama sonra pişman oluyorlar

bence önce okula başlamalısın en önce
hem evde fazla kalmamış olursun hem okulu bitirip iş hayatına atılırsın
her söylediklerinde kafana takma
ama bir de kendi ailenle aranı mutlaka düzeltmeye bak
seni sahipsiz sandığından uygulayacaklar

Konuyu baştan sona okudum.

Yemin Ediyorum şu An Sinirden kendimi boğmak istiyorum.

Bi insan bu kadar mı sa... Neyse saf olur diyim.

İşte kız çocuklarınızı bu kadar insanlardan, kötülüklerden, pislik insanlardan, erkeklerden uzak büyütmeyin.

Bu kız köy yerinde öyle bi yoklukta büyümüş ki, 38 yaşındaki herife erkek gözüyle bakabilmiş. Kimbilir belki bulup bulacağım bu diye düşünmüştür.

Yahu 28 yaşındaydım geçen sene, 35 yaşındaki adamı yaş farkı var diye reddettim. El insaf 21sin yaaa

Ailen seni o yoklukta bile okutmuş 3. Sınıfa kadar, sen kocaya kaçmışsın, ben annen olsam laftan anlamıyosan, değil dövmek odaya kitlerdim. Yanı başındakiler çok mu el üstünde tutulacak tipler de, ailene kin güdüyosun hala.

Sana çok net söylüyorum, o okulunu bitirip bu aileden tek kurtuluş yolunu açmazsan, çok değil en fazla 26, 27 yaşında kafanı taşlara vuracaksın. Aklını başına al.

universitede 3.sinifa gecmisken esimin ailesi okulumu dondurttu

Kimse kimsenin okulunu dondurtamaz, kişi kendi istemedikçe. Hadi onlar istedi, siz neden yaptınız? Kurmalı bir oyuncak mısınız ki onlar bu taleple gelince "tamam olur" deyip okulunuzu dondurdunuz?

Canım sen şaka filan mısın 14. sayfaya kadar dayanabildim.
Hasta filan mısın kusura bakma da .
38 yaşında babasının işiyle geçinebilen ana kuzusu bir adamla sen nasıl evlenirsin ?
Onun gibisine süb....ı derler haberin var mı ???
Hemde kaçarak , anneni , abini silerek ...
Pess sana .
Çek otur o kadar laf anlatıyorlar hala bık bık bahaneler bir şeyler .
Pess gerçekten

Kimse kimsenin okulunu dondurtamaz, kişi kendi istemedikçe. Hadi onlar istedi, siz neden yaptınız? Kurmalı bir oyuncak mısınız ki onlar bu taleple gelince "tamam olur" deyip okulunuzu dondurdunuz?
okul dondurmak içinde iki büyük neden var. 1.si 1 derece bir akrabanın vefatı (anne,baba, kardeş) 2. fakirlik bununda belgelenmesi lazım bunların dışında hatıramıyorum ki kimse gidipte kimse yerine okul donduramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…