- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi Nur kelebek
-
okudum yorumlarını da ama gerçekten çok TOY VE SAF sınBu dedigin olmuo maalesf ole bisy yasadik bn anneme uzuldum gittim hatta resti cekip ama onlar bni dovdu fena halde
bence bu kız yalan söylüyor kayınbabasıyla evlitamam tayinimi bu ile isteyeceğim de, idare et, ben de eşimi yalnız borakmak, yalnız kalmak istemem de onlara. Okulun bitene kadar idare et bittikten sonra kafana göre yaparsın :)
evli olmayı isteyip çocuk yapmayı istemeyebilir insanlar. Evlilik çocuk bakmaktan ibaret değil. Bu herkesin kendi tercihi, kendi kararı.Niçin evlilik yapıyorsun gezip tozup eğlenmek için mi ? Tabiki de coluk çocuğa karışmak için kusura bakma tatlım ben karşıyım evlenipte çocuk istemiyorum diyenlere o zaman evlenmiceksin arkadaşım
Niçin evlilik yapıyorsun gezip tozup eğlenmek için mi ? Tabiki de coluk çocuğa karışmak için kusura bakma tatlım ben karşıyım evlenipte çocuk istemiyorum diyenlere o zaman evlenmiceksin arkadaşım
Aynen ben de o mantıktayım. Çocuk sahibi olanları görüyoruz kendi hayatları bitiyor. Ben de gezmeye, eğlenmeye bayılan bir insanım. öyle ki , canım sıkılsa arkadaşıma hadi bu hf şu şehre gidip gezelim deyip ansızın bi sırt çantasıyla daha önce gitmediğimiz bi şehre gidip gezip gelmeyi severiz. Evliliği üremekten ibaret sananlar var. Evlilik=çocuk. mantığa bakvalla tam dediğiniz sebeplerden evlendim gezip tozup eğleniyorum 4 senedir.
ha en önemli sebebim de rahat rahat sevişmek için evlendim
sizin mantığa göre her evlenen üremek zorunda galiba
konu sahibine gelince de
38 yaşındaki sana göre bir amcayla ne işin var
10 sene sonra adam yarım asırlık olacak
sen daha 30 lu yaşlara geleceksin
valla bence bu evlilik bitmeli
aklını başına al dön evine 2 seneni de oku
sonra atanıyo musun iş bulup ayrı eve mi çıkıyosun sen bilirsin
2 sene daha dayak çek ama kv kp çekip eğitimini yarım bırakıp bi de dizi dizi çocuk doğurma
Aynen ben de o mantıktayım. Çocuk sahibi olanları görüyoruz kendi hayatları bitiyor. Ben de gezmeye, eğlenmeye bayılan bir insanım. öyle ki , canım sıkılsa arkadaşıma hadi bu hf şu şehre gidip gezelim deyip ansızın bi sırt çantasıyla daha önce gitmediğimiz bi şehre gidip gezip gelmeyi severiz. Evliliği üremekten ibaret sananlar var. Evlilik=çocuk. mantığa bak
adam olacak kız seni ve yorumlarını severim bitmekten kastımın zaten farklı bi boyut olduğunu belirtmek isterim :) o iki boyut arasında ciddi farklar var çünkü :)Arkadasa ilk tepki gösteren bendim ama sana da söylemek zorundayım çocuğu olanların kendi hayatları bitmiyo, hayatı başka bir akışa giriyor diyelim, zaten onu kabullenen çocuk yapıyor
Arkadasa ilk tepki gösteren bendim ama sana da söylemek zorundayım çocuğu olanların kendi hayatları bitmiyo, hayatı başka bir akışa giriyor diyelim, zaten onu kabullenen çocuk yapıyor
adam olacak kız seni ve yorumlarını severim bitmekten kastımın zaten farklı bi boyut olduğunu belirtmek isterim :) o iki boyut arasında ciddi farklar var çünkü :)
Senin mantığına göre o zaman çocuğu olmayan insanlar da ya hiç evlenmemeli yada boşanmalı mı ?Niçin evlilik yapıyorsun gezip tozup eğlenmek için mi ? Tabiki de coluk çocuğa karışmak için kusura bakma tatlım ben karşıyım evlenipte çocuk istemiyorum diyenlere o zaman evlenmiceksin arkadaşım
Allah aşkına sen ne okuyordun da dondurdun?Merhabaa. Dertlesecek ve yasadiklarimi anlatacak kimsem olmadigi icin bugun uye oldum. 21 yasindayim ve bir yillik evliyim.universitede 3.sinifa gecmisken esimin ailesi okulumu dondurttu hatta onlara gore kaydimi almam gerekiodu ama ben dondurdum esim devam edersin dedi. Amaclari cocuk dogurmammis o yuzden okulumu dondrtmuslar hamile gitmeyeyim die benim haberim bile yok.Esimin ailesi 65 yaslarinda buyuzden bana surekli torun baskisi yapiyorlar . Bide altli ustlu oturuyoruz onlarla.yukarda anne babasi ve kizlari altta biz.(bu tamamen basli basina bi sorun ).esim ise gidince yada yalniz bulduklarinda hemenyukari cagirip karsilarina oturtup cocuk sruyolar. Biz istemiyoruz esimle ama gecen annesi bana bu yasta bi torunu cok goren insanlara hakkimi helal etmem dedi. Kendi ailem benimle gorusmedikleri icin baska kimsem yok gidecek yerimde. Babasi bu caresizligimi bildigi halde beni kapinin onune koymak,defterimi durmekle tehtit edio. Esimi cok cook seviyorum ama buna dayanamiyorum.gun icinde olan olaylari anlatmaya kalktigimda hemen kiziyor ailesini kotuluyorrmusum olarak algiliyor ve susturuyor,kiziyor bana. Sucu bnde buluyor. Ben cikariyormusum surekli sorunlari. Ama yinede okul konusunda beni destekliyor hatta ailesine bile savunuyor okuyacak die.
Uzerimde cok baski var nasil davranacagimi bilmiyorum cok kizgin ve kirginim..
Allah aşkına sen ne okuyordun da dondurdun?
Öğrenciyken evlenen sensin. Şimdi kalkıp çocuk doğurmamı istiyorlar diyorsun.
Okulu donduran sensin. Aslında hamile kalsan kendiliğinden doğuracaksın.
Neden şikayet ediyorsun ki kendin edip; kendin bulmuşsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?