- 27 Ağustos 2015
- 88
- 13
- 3
- Konu Sahibi Nur kelebek
Simdi ben nasil davranmaliyim ya annem hep isine alistirma derdi insanlari. Ama alistilr fazlasini bekliolar bianda soguk davranirsam bn zararli cikiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu dedigin olmuo maalesf ole bisy yasadik bn anneme uzuldum gittim hatta resti cekip ama onlar bni dovdu fena haldeBoşan git annenin dizinin dibine, bunlar eziyet edeceğineannen bir iki kızar eder unutur
Cok koyuyor insana artik unutamiyorum onlara karsida kizginimBu dedigin olmuo maalesf ole bisy yasadik bn anneme uzuldum gittim hatta resti cekip ama onlar bni dovdu fena halde
Adamların suyuna gideceksin yapacağın bu,yemekse yemek temizlikse temizlik gezme ise gezme torunsa torun, yoksa gidin diyorlar daha ne desinler, eşin ne kadar direnebilir sence, şimdi bile direnmiyo sıkıyı görünce gene sana bağırıyo, çocuğu doğur belki onunla oyalanmaktan seni unuturlar
Boyle olunca bnde geri dondum cunku baska kimse yoktu bna kucak acan. Hatta gidecegim zaman ailesi bi altn kolye yuzuk falan almisti hemen geri istediler esimde hemen toparlayip yukari cikardi. O kadar agladim ki tabi esim yine sen abartion ne var bnda dedi. Resmen hirsz muamelesi yaptilar bna. Geri dondugumde asla almadim altinlariniCok koyuyor insana artik unutamiyorum onlara karsida kizginim
Iyi de o aile sana o altinlari HEDIYE olarak almis. Emanet birakmamis ki hirsiz muamelesi yaptilar diyorsun.Boyle olunca bnde geri dondum cunku baska kimse yoktu bna kucak acan. Hatta gidecegim zaman ailesi bi altn kolye yuzuk falan almisti hemen geri istediler esimde hemen toparlayip yukari cikardi. O kadar agladim ki tabi esim yine sen abartion ne var bnda dedi. Resmen hirsz muamelesi yaptilar bna. Geri dondugumde asla almadim altinlarini
Iyi de o aile sana o altinlari HEDIYE olarak almis. Emanet birakmamis ki hirsiz muamelesi yaptilar diyorsun.
Senin olan seyi zorla senden almislar. Sen bana hirsiz muamelesi yapildi diye uzuluyorsun.
Esin de hic dunya tatlisi bir adam degil kusura bakma. Bulmus sen gibi her olumsuzluga peki diyen kizi 38 yasinda. Arada seni gecistirmek icin okursun seneye gidersin bilmemne laflari ediyor.
38 yasinda bir ADAMIN nasil kendine ait maasi olmaz ben anlamiyorum ya. Gidip babasindan haftalik mi istiyor?
Amaan vala gercekten onu dusunmemeye calisiyorum dusundukce hepsinden nefret ediyorum cunku. Artik hicbisey istemedigimi soledim onlardan bna bi cikolata bile almasinlar artikdedim de hemen abartion dedi eaim. Neyse bn kabul etmiyorum. Gecen gun yukarda dondurma kaselwri bitti bnde evdeki hic kullnmadiklarimi goturdum hemen bunlari ben aldim falan yapti almis olabilir ama boyle mmi denir yani bn aldim istedigim zaman senden alirim gibi. O kaadr sinir oliyorum ki ama hep icimde kaloyor gece esim yanimda horul horul uyurken bn evi dort doonup sessizz sessz agliyorumIyi de o aile sana o altinlari HEDIYE olarak almis. Emanet birakmamis ki hirsiz muamelesi yaptilar diyorsun.
Senin olan seyi zorla senden almislar. Sen bana hirsiz muamelesi yapildi diye uzuluyorsun.
Esin de hic dunya tatlisi bir adam degil kusura bakma. Bulmus sen gibi her olumsuzluga peki diyen kizi 38 yasinda. Arada seni gecistirmek icin okursun seneye gidersin bilmemne laflari ediyor.
38 yasinda bir ADAMIN nasil kendine ait maasi olmaz ben anlamiyorum ya. Gidip babasindan haftalik mi istiyor?
Boyle olunca bnde geri dondum cunku baska kimse yoktu bna kucak acan. Hatta gidecegim zaman ailesi bi altn kolye yuzuk falan almisti hemen geri istediler esimde hemen toparlayip yukari cikardi. O kadar agladim ki tabi esim yine sen abartion ne var bnda dedi. Resmen hirsz muamelesi yaptilar bna. Geri dondugumde asla almadim altinlarini
Amaan vala gercekten onu dusunmemeye calisiyorum dusundukce hepsinden nefret ediyorum cunku. Artik hicbisey istemedigimi soledim onlardan bna bi cikolata bile almasinlar artikdedim de hemen abartion dedi eaim. Neyse bn kabul etmiyorum. Gecen gun yukarda dondurma kaselwri bitti bnde evdeki hic kullnmadiklarimi goturdum hemen bunlari ben aldim falan yapti almis olabilir ama boyle mmi denir yani bn aldim istedigim zaman senden alirim gibi. O kaadr sinir oliyorum ki ama hep icimde kaloyor gece esim yanimda horul horul uyurken bn evi dort doonup sessizz sessz agliyorum
Okula git gidemiyorsan iş bul kasiyer ol çaycı ol temizlikçi ol ne olabiliyorsan ol evde oturma
Para kazanman bile değil her gün ile gitmen Kv nin işine yaramaman önemli
Iş vs gitme derlerse X abla gidiyor X abla okuyor vs de bu arada 40 yaşındaki X abla yüksek lisans yapıyor da 38 yaşındaki kocanın eğitimi be
Dayak yemegi bu yasadiklariml karsilastirirsak dayak agir basar emin olun ole dayak ye naparlarsa yapsinlar onlar senin oz ailen olmuyo iste yasamadan anlasilmaz asil o daha cok uzuo daha cok koyuyo oz aile olsa bunu yapmazlardi . Elin adami bile encok laflarla uzer insani dayagi kim atarsa atsin krsiyim hickimsenin hakki degilAllah ım Ya Rabbim. Kızım keşke ailenin dayağını yeseydin de yine de evlenmeseydin bu adamla. Okur giderdin evden en kötüsü. Offff
Zaten gecen dedim babasina ben bu yasa kadar koyden gittim geldim,cebimde param olmadi cok zorluuk cektim ilkokulda bile yatili okudum dedim bunun icinmiydi.? Ben okulu bitirdikten sonra calismasam bile o diplomayi alacam dedim . Oda bu ile cikmazsa tayinin zaten calistrmam gondermem dedi bnaHemşirelik çok güzel bölüm. Hemen bitir ve bi yerde işe başla. Yoksa pişmanlıktan ölürsün ilerde. Kimseyi dinleme. Şu an elindeki en güçlü şey okulun. Onlar 38 yaşındaki oğullarına bulmuşlar kızı yaşındaki gelini, at koşturuyolar istedikleri gibi.
Zaten gecen dedim babasina ben bu yasa kadar koyden gittim geldim,cebimde param olmadi cok zorluuk cektim ilkokulda bile yatili okudum dedim bunun icinmiydi.? Ben okulu bitirdikten sonra calismasam bile o diplomayi alacam dedim . Oda bu ile cikmazsa tayinin zaten calistrmam gondermem dedi bna
O yoktuki dukkndaydik normalde adam yanima gelmwz konusmaz ole esim varken esim bankaya gitmisti hemen geldi oturdu yanima. Wc ye bile gidince hemen baslio konusmaya . Adamla yalniz kalmak istemiom kapilara bakiom esim bi gelse dieBaşta koca olmayınca KP konuşuyo tabi, ki kocada birsey diyemez NORMALDE, kocan ne dedi babası öyle diyince nasıl pıstı kaldı anlatsana bi