• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayin pederden ve kayinvalideden cocuk yap baskisi ve tehti

yasitiz, bende evliyim.ailen senle neden gorusmuyo. imkanin varsa annenle falan gorus kalplerini kazan yoksa kp daha cok tehtit eder seni. esini seviyorsun anliyorum canim ama seni dinlemeye bile gerek duymayan bu es var karsinda bu kadar da aileci olunmaz ki

Bu dedigin olmuo maalesf ole bisy yasadik bn anneme uzuldum gittim hatta resti cekip ama onlar bni dovdu fena halde
okudum yorumlarını da ama gerçekten çok TOY VE SAF sın
Bu yazdıklarımı ciddiye bile almayacaksın belki çünkü sübyancı eşini resmen savunuyorsun her seferinde. Adam işini biliyor, çocuk avutuyor arada, idare ediyor
38 yaşında bir ADAM 20 yaşında bi kıza göz dikmez
Ailen seni dövmüş ya hani acımıyorum şu an sana
Seni okula göndermişler, karışmamışlar, zorla evlendirmemişler
Yeseydin o dayağı da evlenmeseydin. En fazla 2 sene çekerdin zaten okuldasın. Sonrası özgürlük
Bu evliliğe devam edersen ne olacak biliyor musun? Senin kadınlığının en güzel yaşlarında kocan yaşlanmış ve çökmüş olacak. Şimdi aldırmadığın her şey o zaman ağrına gidecek
Zamanla olgunlaşacak, hayatının üzerindeki baskıyı farkedecek, akıllanacaksın ama okulun falan olmadığı, çaren olmadığı için köpekler gibi pişman olacaksın.
Hayat evlenince bitmiyor. Sen hayatını bitirecek bir evlilik yapmışsın hem de kaçar gibi. Ailen keşke seni bağlasaydı da evlendirmeseydi bu sübyancıyla. Sübyancı mı evet sübyancı. Artık çocuklarımızı babaları yaşlarındaki adamlara karşı da mı sakınacağız Ya Rabbi.
Şaka gibisin

Niçin evlilik yapıyorsun gezip tozup eğlenmek için mi ? Tabiki de coluk çocuğa karışmak için kusura bakma tatlım ben karşıyım evlenipte çocuk istemiyorum diyenlere o zaman evlenmiceksin arkadaşım :anneadayı::KK46::KK20:
evli olmayı isteyip çocuk yapmayı istemeyebilir insanlar. Evlilik çocuk bakmaktan ibaret değil. Bu herkesin kendi tercihi, kendi kararı.

Niçin evlilik yapıyorsun gezip tozup eğlenmek için mi ? Tabiki de coluk çocuğa karışmak için kusura bakma tatlım ben karşıyım evlenipte çocuk istemiyorum diyenlere o zaman evlenmiceksin arkadaşım :anneadayı::KK46::KK20:

valla tam dediğiniz sebeplerden evlendim gezip tozup eğleniyorum 4 senedir.
ha en önemli sebebim de rahat rahat sevişmek için evlendim
sizin mantığa göre her evlenen üremek zorunda galiba

konu sahibine gelince de
38 yaşındaki sana göre bir amcayla ne işin var
10 sene sonra adam yarım asırlık olacak
sen daha 30 lu yaşlara geleceksin

valla bence bu evlilik bitmeli
aklını başına al dön evine 2 seneni de oku
sonra atanıyo musun iş bulup ayrı eve mi çıkıyosun sen bilirsin
2 sene daha dayak çek ama kv kp çekip eğitimini yarım bırakıp bi de dizi dizi çocuk doğurma

valla tam dediğiniz sebeplerden evlendim gezip tozup eğleniyorum 4 senedir.
ha en önemli sebebim de rahat rahat sevişmek için evlendim
sizin mantığa göre her evlenen üremek zorunda galiba

konu sahibine gelince de
38 yaşındaki sana göre bir amcayla ne işin var
10 sene sonra adam yarım asırlık olacak
sen daha 30 lu yaşlara geleceksin

valla bence bu evlilik bitmeli
aklını başına al dön evine 2 seneni de oku
sonra atanıyo musun iş bulup ayrı eve mi çıkıyosun sen bilirsin
2 sene daha dayak çek ama kv kp çekip eğitimini yarım bırakıp bi de dizi dizi çocuk doğurma
Aynen ben de o mantıktayım. Çocuk sahibi olanları görüyoruz kendi hayatları bitiyor. Ben de gezmeye, eğlenmeye bayılan bir insanım. öyle ki , canım sıkılsa arkadaşıma hadi bu hf şu şehre gidip gezelim deyip ansızın bi sırt çantasıyla daha önce gitmediğimiz bi şehre gidip gezip gelmeyi severiz. Evliliği üremekten ibaret sananlar var. Evlilik=çocuk. mantığa bak:P

Aynen ben de o mantıktayım. Çocuk sahibi olanları görüyoruz kendi hayatları bitiyor. Ben de gezmeye, eğlenmeye bayılan bir insanım. öyle ki , canım sıkılsa arkadaşıma hadi bu hf şu şehre gidip gezelim deyip ansızın bi sırt çantasıyla daha önce gitmediğimiz bi şehre gidip gezip gelmeyi severiz. Evliliği üremekten ibaret sananlar var. Evlilik=çocuk. mantığa bak:p

Arkadasa ilk tepki gösteren bendim ama sana da söylemek zorundayım çocuğu olanların kendi hayatları bitmiyo, hayatı başka bir akışa giriyor diyelim, zaten onu kabullenen çocuk yapıyor

kardeş bütün sayfaları okumadım ama sen bu adamla evli kalarak daha çoook böyle muameleye maruz kalırsın birde 38 yaşındaymış sapık sübyancı git spiral taktırda bari çocuğpun olup iyice mağdur olma...allah vermöesin senin gibisini kızımı keserim sanırım... ne acelen vardı neden evlendin senin gibiler okusunda ibret alsın yazık gençliğinin baharında goncayken evlenmişsin koca kaçıyormuydu hah şimdi bundan sonra akıllı ol sende onlara göz dağı ver kadın sığınmaya giderim de psikolojik baskıdan hepinize dava açarım de al eline telefonunu seslerini kaydet...hem beni getirdiniz hemde işkence yapıyorsunuz deli deliyi görünce sopayuı saklar..aileninde gönlünü almaya çalış ne yaptıysan..baştan anlat yada

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadasa ilk tepki gösteren bendim ama sana da söylemek zorundayım çocuğu olanların kendi hayatları bitmiyo, hayatı başka bir akışa giriyor diyelim, zaten onu kabullenen çocuk yapıyor
adam olacak kız seni ve yorumlarını severim bitmekten kastımın zaten farklı bi boyut olduğunu belirtmek isterim :) o iki boyut arasında ciddi farklar var çünkü :)

eski hayatın bitiyo yeni bi sayfa yeni bi dünya oluyor bence de...
zaten dediğin gibi bunu da isteyen yapıyo çocuğu ;)

adam olacak kız seni ve yorumlarını severim bitmekten kastımın zaten farklı bi boyut olduğunu belirtmek isterim :) o iki boyut arasında ciddi farklar var çünkü :)

Teşekkür ederim öncelikle

Ya aslında evlilik de çocuk da olaya nasıl baktığınla alakalı, kimi kadın saçını süpürge etmeye meraklıdır anneliği kadınlığının önüne geçer çocuktan sonra kendini bir bırakır falan işte o zaman kendi hayatından vazgeçmiş olur, önce ben demeli insan, önce ben olacağım ki çocuğum anneye doysun, oğlum 16 aylık hala emziriyorum memeler göbeğe gelecek yakinda, çocuğum için bunu yaparım feda olsun ama sonrasında o memeleri de yaptırırım süt ona meme bana ve kocama lazım, bu dengeyi kurmak lazım

Çorba gibi anlattım biraz

Hayatta önceliğin okulun olsun...
2 yılın kalmış maddi olarak desteklenemeyeceğini düşünebilirsin
Kyk yurdunda kal, öğrenim kredisi al ve hatta üniversitede çalışan bir insan olarak söylüyorum hocalarından bile sana maddi destek verecek insanlar vardır.
Benimde çok sağlıklı bir evliliğim yok
27 yaşında ve okumuş halende okuyan ve çalışan biri olduğum halde.
Eşim ve ailesi ben onların kalbini kırmamaya çalıştıkça onlar beni ezecek insan olarak gördüler.
Ama şimdi kk daki arkadaşlar sağolsun gerçekten eşime çektim resti
Ben bile böyle olacağını düşünmemiştim, şimdi çok iyiyiz çok şükür :KK66: ha ailesi aramızı halen bozmaya çalışsada:KK11:
Bende çocuk yapmıyorum ve adım resmen kısıra çıktı
Ama zerre umrumda değil söylerrr söylerrr dururlar.
Bizim maddi imkanımız olduğu halde bunu göze alamıyoruz sen ise onlara bağımlı olarak yaşayacaksın.
Hemşirelik güzel bir bölüm ve bitirdiğin zaman hemen iş bulursun.
Kendi kızlarına verdikleri imkanları sana sunacaklarını düşünme, çünkü sen onların kızı değilsin bunuda asla aklından çıkarma.
Güzel haberlerini bekliyorum..

Ya anlamadigim kayinvalidenler nasil okulunu dondurtabiliyor? Ailenle gorusmedigine gore okurken kacarak evlendin herhalde? Universite okurken kacarak evlendiysen senden cocuk bekleneceginide hesaba katmaliydin.

inşallah okula dönebilir o adamdan ve ailesindende kurtulur kendine yeni bir hayat kurarsın. ilk sayfalarda bi arkadaş yazmıştı kyk yurdunda kalıp burs alabilirsin diye bence çok mantıklı. İyice düşün. Ne istediğine karar ver. Daha 20 yaşındasın. Okuluna dönüp güzel bi iş bulup özgürce istediğin gibi bi hayat mı sürmek istiyorsun? Yoksa 38 yaşındaki adam baskıcı ailesi ile istemediğin bi ton çocuk doğurup hizmetçilik mi yapmak istiyorsun?

Senin mantığına göre o zaman çocuğu olmayan insanlar da ya hiç evlenmemeli yada boşanmalı mı ?

Merhabaa. Dertlesecek ve yasadiklarimi anlatacak kimsem olmadigi icin bugun uye oldum. 21 yasindayim ve bir yillik evliyim.universitede 3.sinifa gecmisken esimin ailesi okulumu dondurttu hatta onlara gore kaydimi almam gerekiodu ama ben dondurdum esim devam edersin dedi. Amaclari cocuk dogurmammis o yuzden okulumu dondrtmuslar hamile gitmeyeyim die benim haberim bile yok.Esimin ailesi 65 yaslarinda buyuzden bana surekli torun baskisi yapiyorlar . Bide altli ustlu oturuyoruz onlarla.yukarda anne babasi ve kizlari altta biz.(bu tamamen basli basina bi sorun ).esim ise gidince yada yalniz bulduklarinda hemenyukari cagirip karsilarina oturtup cocuk sruyolar. Biz istemiyoruz esimle ama gecen annesi bana bu yasta bi torunu cok goren insanlara hakkimi helal etmem dedi. Kendi ailem benimle gorusmedikleri icin baska kimsem yok gidecek yerimde. Babasi bu caresizligimi bildigi halde beni kapinin onune koymak,defterimi durmekle tehtit edio. Esimi cok cook seviyorum ama buna dayanamiyorum.gun icinde olan olaylari anlatmaya kalktigimda hemen kiziyor ailesini kotuluyorrmusum olarak algiliyor ve susturuyor,kiziyor bana. Sucu bnde buluyor. Ben cikariyormusum surekli sorunlari. Ama yinede okul konusunda beni destekliyor hatta ailesine bile savunuyor okuyacak die.
Uzerimde cok baski var nasil davranacagimi bilmiyorum cok kizgin ve kirginim..
Allah aşkına sen ne okuyordun da dondurdun?
Öğrenciyken evlenen sensin. Şimdi kalkıp çocuk doğurmamı istiyorlar diyorsun.
Okulu donduran sensin. Aslında hamile kalsan kendiliğinden doğuracaksın.
Neden şikayet ediyorsun ki kendin edip; kendin bulmuşsun.

Allah aşkına sen ne okuyordun da dondurdun?
Öğrenciyken evlenen sensin. Şimdi kalkıp çocuk doğurmamı istiyorlar diyorsun.
Okulu donduran sensin. Aslında hamile kalsan kendiliğinden doğuracaksın.
Neden şikayet ediyorsun ki kendin edip; kendin bulmuşsun.

Hemşirelik gibi atanması garanti olan bir meslek, içi gidiyor insanın

Back
X