Kayin pederin bana kufuru ben şok

Annesibebisleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
424
306
33
34
kizlar,

Gorumcemlerle gorusmuyoruz gecen hafta kayinpederim bilerek benim buyuk cocugumu gorusturmus ben yokken.
Esim annesine baya kizdi, az once kayinpeder aradi benim oglani almaya gelmek istiyormus bende anlatiyordum olmaz baba gecen sefer boyle boyle yaptiniz dicektim adam bana sunu dedi : kapat kapat agzina s.ctigimin cocugu.
Bizde disarda yemekteydik sok oldum deminden beri agliyorum. Esimde cok sasirdi annesine mesaj yazdi sizden uzaklasiyorum botle yaptikca diye.

Kizlar ne yapmam lazim anneme soylesem annem delirir ne yapicagimi bilemedim esimin ne yapmasi lazim onu bile bilmiyorum

Son düzenleme:
Yorum yapamıyorum inanın, en az sizin kadar bende şok geçirdim okurken.
Sabır diliyorum...

• Beğen
Reactions: KV_
kizlar,

Gorumcemlerle gorusmuyoruz gecen hafta kayinpederim bilerek benim buyuk cocugumu gorusturmus ben yokken.
Esim annesine baya kizdi, az once kayinpeder aradi benim oglani almaya gelmek istiyormus bende anlatiyordum olmaz baba gecen sefer boyle boyle yaptiniz dicektim adam bana sunu dedi : kapat kapat agzina s.ctigimin cocugu.
Bizde disarda yemekteydik shock oldum deminden beri agliyorum. Esimde cok sasirdi annesine mesaj yazdi sizden uzaklasiyorum botle yaptikca diye.

Kizlar ne yapmam lazim anneme soylesem annem delirir ne yapicagimi bilemedim esimin ne yapmasi lazim onu bile bilmiyorum
Sizin birşey yapmanıza gerek yok. Eşiniz yapacak. Önce shocktan bir ckhın :)

Terbiye yoksunu pis adam!
Görüşme sakın bi daha. Eşinin napıcağıyla ilgilenme önce bi senin için soğusun da.. Sindirilecek gibi değil. Edepsiz!

kizlar,

Bizde disarda yemekteydik shock oldum deminden beri agliyorum. Esimde cok sasirdi annesine mesaj yazdi sizden uzaklasiyorum botle yaptikca diye.

cok kotu şey soylemiş
bundan bağımsız olarak niye cocugunuzu görümcenizle görüştürmüyorsunuz biz ailemiz kus olsa bile kusmezdik hatta babam amcamla kus oldugumuz zaman bile amcanıza gittiniz mi gidin diye bizi uyarırdı.cocuğa kusluk ogretmek iyi birşey değil ki başka bir mevzu varsa bilemem

annene söylemek zorunda değilsin...
kadincagizda delirmek zorunda kalmaz...
kayinpederide kocan halledicek bişekilde sen muhatap olmicaksin.

Back
X