Kayın Sorunları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mhtappoyraz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2019
117
69
18
Meraba arkadaşlar eşim bu sitede olduğumu bildiği için biraz üstün körü anlatıcam. Bizim düğünden kalan altınlarımızı bozdurup bankaya atma kararı aldık. Neyse her şey iyi hoş eşimin abisi zaten önceden gelen bi sürü taht savaslarımız vardı düğünüme evime barkıma herşeyime karısan bi insan kendısı. Sürekli alttan aldım sürekli. Yeterki ailem huzursuz olduğumu hissetmesin diye düğünüm istediğim şekilde olmadı sanki ben istiyormusum gibi davrandım. Kendisi parayı insandan daha çok sever eşimden borç adı altında aldığı paraların haddi hesabı yok. Geri dönüşü de yok. Ama biz zor durumda kaldığımızda 7 kat yabancıyız. Eşim bunları görmüyor cünkü ciddi anlamda abisine zaafı var. En son 10 yıllık evli olan abisi 10 yıldır yatırım yapmayan abisi bizim paramızı görünce onu kendısıne ev almak için bizden yine borö adı altında istiyor. Tabiki bildiğim için vermedim. Sonradan tak etti herşey hesabı bilerek eşimin üstüne yaptırmış parayı istiyor en son bana sormak aklına geliyor cok sinirlendim artık anlatıyorum anlatıyorum eşim kırılıyor o benım abim neden güvenmiyprsun diyor. Siz ne düşünüyorsunuz. ?

Tamam kardeştir de bununda bir sınırı var. Hesabı eşinizin üstüne yaptırmayın yazık günah birileri emek verecek birileri hazır ona konacak

gerekirse resti cekin. elti kayinbaba kayinvalide hepsine durumu bildirin eger bir kurus verirse evden gidip bosanacaginizi söyleyin.

gerekirsede bunu yapin zaten esinizin size kiymet verdigi yok
Haberleri var .. tepkisiz kalıyorlar korkuyorlar cunku ondan

Asla vermek gibi bir hataya düşmeyin. Ödemeyince kötü olcağınıza vermeyerek kötü olun. En azından malınız elinizde kalmış olur
Bi de komik tarafı altında bilmem kaç yüz binlik otomobili var. Satışa koyucam ödücem diyor. Satmıcağını adım gibi biliyorum burnu düşse yerden almayan adam otosunu satar mı veya sattığın zaman al neden bizi huzursuz ediyorsun bilerek yapıyor

Canım böyle bir durumda eşin sizin yatırım yapmayı düşündüğünüzü söyleyip nazikçe işin içinden sıyrılson. Yüklü bir meblağsa dönene kadar sizin yatırım fikirleriniz ertelenecek. Toplu para taksit taksit gelip belkide eriyip gidecek.
İstediği meblağ ne kadar? Ne kadae zamanda ödemeyi düşünüyor? Sizin geliriniz ne kadar?

Yanlış anlama her evin bir enayisi bir de çakalı vardır. Ve eşinin abisi tam bir çakal. Eşini sömürüyor.
Altın ve para olduğunu bildiği sürece devamlı ister. En iyisi o parayı bir yere yatırmak. Ev araba vs almak gibi.

Bu arada rest çek. Hem de en büyüğünden. Bunları da kaptırma.

Sürekli alttan aldım sürekli. Yeterki ailem huzursuz olduğumu hissetmesin diye düğünüm istediğim şekilde olmadı sanki ben istiyormusum gibi davrandım.

eşim kırılıyor
Koca için ailenizi ezerseniz böyle ezerler işte.

Kocan kırılıyormuş vah vah.
Senin kırıldığını umursamayan, abisini senden üstün tutan koca için bu kadar paralanman sana kazık olarak dönmeye devam edecek.

Canım böyle bir durumda eşin sizin yatırım yapmayı düşündüğünüzü söyleyip nazikçe işin içinden sıyrılson. Yüklü bir meblağsa dönene kadar sizin yatırım fikirleriniz ertelenecek. Toplu para taksit taksit gelip belkide eriyip gidecek.
İstediği meblağ ne kadar? Ne kadae zamanda ödemeyi düşünüyor? Sizin geliriniz ne kadar?
Bu şekilde söyledik araba alma planımız var dedik cidden de var 10 gün sonra ödücektim zaten dedi trip yapıyor simdi eşime. Ama ödüceğine emin değilim bunu eşime de diyorum benım abime güvenmiyor musun sen diyor işte cok arada kalıyorum.

o senın abin bre cahil ben neden guveneyım demek zor olmasa gerek. Sızı takmayan koca içinde uzuluyo demeniz ne bileyim....
Taht kavgasından kastınız ne game of thrones tr misiniz?
Takmıyor değil sadece abisine aşırı güveniyor beni ikna etmek için kendısı hiç bişey demedi sadece ben acaba yanlış mı yapıyorum diye kendımı sorguluyorum.

Koca için ailenizi ezerseniz böyle ezerler işte.

Kocan kırılıyormuş vah vah.
Senin kırıldığını umursamayan, abisini senden üstün tutan koca için bu kadar paralanman sana kazık olarak dönmeye devam edecek.
Bunu aynı sekilde söyledim arada kaldığınfa abini mi üstün tutucaksın gelsin yanında o kalsın falan çok yanlış anlıyorsun çok üzülüyorum şeklinde konustu uzatmadm 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X