Kayın Sorunları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saygımı bozmayım abi dedim dedim düğünümü mafetti herşeye karıstı arkadaşlarıma aileme evime düzenime insanı sinir hastası ediyorlar. Ama öyle bi şeytan tüyü var ki karsısındakını ıkna edypr her şekilde anlatamam size ya biz eşimle çok şükür hiç kendi kavgamız olmadı ama ne zaman bayram seyran olur bi araya gelirix kavga kıyamet

Eşin hayır diyemediği için kavga ediyorsunuz eşini kayırıp abisini gömme. Abi o cesareti eşinden alıyor,eşinin hiç suçu yokmuş da kandırılıyormuş gibi lanse etme avukat hanım 🤓

Eşin hayır diyemediği için kavga ediyorsunuz eşini kayırıp abisini gömme. Abi o cesareti eşinden alıyor,eşinin hiç suçu yokmuş da kandırılıyormuş gibi lanse etme avukat hanım 🤓
Gerçekten öyle olmasını diliyorum 🙄😂gelişmelerden haberdar ederim yine 😂kimseye anlatamıyorum buraya dökmem çok iyi geldi valla 🥰

Aldigi sozde borclari odemeden yeniden borc isteyenlerin utanma arlanmadan nasil olurda yoksun olduklarini hep merak etmisimdir.Esiniz de kusura bakmayin ama abisine zaafindan ote fazlaca saf galiba.Ayni seyi sizin tarafinizdan biri yapsa nasil da cakallasir tahmin bile edemezsiniz.Esinizin her kazandigi sizin ve colugunuzun cocugunuzun rizkidir,o hakkini savunamiyorsa siz girin devreye bir guzel agziniza geleni sayin,kotu olacaksaniz olun,enayi yerine konulmaktan daha iyidir.

Meraba arkadaşlar eşim bu sitede olduğumu bildiği için biraz üstün körü anlatıcam. Bizim düğünden kalan altınlarımızı bozdurup bankaya atma kararı aldık. Neyse her şey iyi hoş eşimin abisi zaten önceden gelen bi sürü taht savaslarımız vardı düğünüme evime barkıma herşeyime karısan bi insan kendısı. Sürekli alttan aldım sürekli. Yeterki ailem huzursuz olduğumu hissetmesin diye düğünüm istediğim şekilde olmadı sanki ben istiyormusum gibi davrandım. Kendisi parayı insandan daha çok sever eşimden borç adı altında aldığı paraların haddi hesabı yok. Geri dönüşü de yok. Ama biz zor durumda kaldığımızda 7 kat yabancıyız. Eşim bunları görmüyor cünkü ciddi anlamda abisine zaafı var. En son 10 yıllık evli olan abisi 10 yıldır yatırım yapmayan abisi bizim paramızı görünce onu kendısıne ev almak için bizden yine borö adı altında istiyor. Tabiki bildiğim için vermedim. Sonradan tak etti herşey hesabı bilerek eşimin üstüne yaptırmış parayı istiyor en son bana sormak aklına geliyor cok sinirlendim artık anlatıyorum anlatıyorum eşim kırılıyor o benım abim neden güvenmiyprsun diyor. Siz ne düşünüyorsunuz. ?

Siz ne kadar uğraşsanız da eşiniz durumu bu şekilde anlamayacak belli ki. Benzer birsey yakinimin başina geldi, çaliskan varlikli bir adam, yillarca hem kendi kardeslerini hem de esinin kardeslerini destekledi. Is kurmalari, ev /arsa almalari, araba almalari, cocuklarinin düğünlerini yapmalari için ve borç verdikleri çoğunlukla geri gelmezdi, asla sormazdi, çoğu da hibe gibiydi. Esi çocuklari ne dedilerse anlatamadilar. Sonra işinde kriz yasadi. Mecbur kalip en azindan verdigi borçlari geri istediğinde türlü bahanelerle karşılasti. Sanırım o zaman anlayabildi kendi güven ve kardeslik anlayisinin çok farkli olduğunu.

Bu şekilde söyledik araba alma planımız var dedik cidden de var 10 gün sonra ödücektim zaten dedi trip yapıyor simdi eşime. Ama ödüceğine emin değilim bunu eşime de diyorum benım abime güvenmiyor musun sen diyor işte cok arada kalıyorum.

hemen bir araba bulun ve alın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X